Blogg‎ > ‎

Hem


                                                                                                         

                             Finns på facebook:


Mitt namn är Arvid Ståhlgren, är 22 år. Jag bor i Götene, Skaraborg, Västragötaland i Sverige. Min familj består av mamma pappa två hel bröder och två halvbröder...

Jag är en livsnjutare och är nyfiken på vad livet har att erbjuda.
Jag är en målinriktad, positiv och envis person som älskar lite utmaningar och tankenötter. 
Låter som en alldeles vanlig kille detta, men det är jag inte. Den största utmaningen i mitt livet har varit att kunna leva livet och blir "frisk" från en medfödd hjärtsjukdom. När jag föddes, föddes jag med hjärtfel och har levt med ett enkammarhjärta (halvt hjärta) till april 2010 då jag fick genomgick en hjärttransplantation och detta har lett till ett helt nytt liv. Fast vägen till transplantationen har varit lång och krokig. Även idag finns det utmaningar att klara.   

Jag kommer att blogga om mitt liv om att vara ung och hjärttransplanterad och hur min transplantation har förändrat mitt liv. (Bloggen finns under sidan Blogg) 

Det är är faktiskt så att någon som har tagit ställning i donationsfrågan för att jag har fått min andra chans i livet. Vikten att ta ställning i donationsfrågan är en fråga som jag brinner för, för att jag villl hjälpa andra i samma situation som jag en gång varit i. Därför är jag ute och föreläser om organdonation och mitt liv. Mer information om mina föreläsningar hittar du under sidan "Föreläsning".

                    

Kontakt

E-post: vidde92@hotmail.com 
Tel: 0706086886 Comments