Welkom

Ben je 12 of 13 jaar, woon je in Gelrode of Rillaar en geef je binnenkort een feest omdat je je vormsel doet? Doe dan mee met de Geestig Geboeid activiteiten. Via 4 boeiende bijeenkomsten kom je concreet te weten wat je gaat vieren op je vormseldag? Ons grote voorbeeld Jezus helpt ons op weg naar hoe je ruzie, oorlog of onrecht in deze wereld kan bestrijden. Misschien denk je nu meteen, ‘Ach, mijn bijdrage is maar een druppel op een hete plaat’. Toch is dat niet zo. Alles begint bij jezelf. Daarenboven ben je niet alleen. Overal in de wereld doen er jongeren mee. Elk jaar worden duizenden jongeren gevormd en ontvangen zij de kracht en de bescherming van de Heilige Geest om hun medemensen en de wereld lief te hebben. Ook jij kunt dus wat betekenen voor andere mensen. Wil jij ook deel uitmaken van deze groep jongeren? Doe dan zeker mee met "Geestig Geboeid" en laat je leiden door het goede en het vlammetje van liefde dat in je schuilt.

Vormsel 2021

Het vormsel in 2021 gaat door op zondag 23 mei (Pinksteren) in de kerk van Rillaar om 10 uur.

Helaas kunnen we door de coronamaatregelen geen normale voorbereidingsmomenten opstarten.

Aangezien we ook niet weten hoe de maatregelen zullen evolueren, kunnen we moeilijk plannen. We willen jullie toch nog op een boeiende manier vertellen wat je mag verwachten van het vormsel.

De voorbereiding die we hebben uitgedacht past binnen de huidige maatregelen. Moesten de maatregelen versoepelen dan blijft dit voorbereidingsmoment behouden, zodat zowel de jongeren als hun gezin hun activiteitenagenda niet al te veel moeten aanpassen.

Wil je gevormd worden in 2021? Lees dan hier meer.

Meer info ?

Contacteer dan één van catechisten.