Welkom

Ben je 12 of 13 jaar, woon je in Gelrode of Rillaar en geef je binnenkort een feest omdat je je vormsel doet? Doe dan mee met de Geestig Geboeid activiteiten. Via 4 boeiende bijeenkomsten kom je concreet te weten wat je gaat vieren op je vormseldag? Ons grote voorbeeld Jezus helpt ons op weg naar hoe je ruzie, oorlog of onrecht in deze wereld kan bestrijden. Misschien denk je nu meteen, ‘Ach, mijn bijdrage is maar een druppel op een hete plaat’. Toch is dat niet zo. Alles begint bij jezelf. Daarenboven ben je niet alleen. Overal in de wereld doen er jongeren mee. Elk jaar worden duizenden jongeren gevormd en ontvangen zij de kracht en de bescherming van de Heilige Geest om hun medemensen en de wereld lief te hebben. Ook jij kunt dus wat betekenen voor andere mensen. Wil jij ook deel uitmaken van deze groep jongeren? Doe dan zeker mee met "Geestig Geboeid" en laat je leiden door het goede en het vlammetje van liefde dat in je schuilt.

Vormsel 2021

Het vormsel in 2021 gaat door op zondag 23 mei (Pinksteren) in de kerk van Rillaar om 10 uur.

Helaas kunnen we door de coronamaatregelen voorlopig geen voorbereidingsmomenten hiervoor opstarten. Ook het jaarlijkse infomoment voor ouders en jongeren stellen we nog even uit. Via de scholen in Rillaar en Gelrode zullen we jullie op de hoogte houden. Kijk ook af en toe hier voor meer info of volg onze Facebookpagina.

Wij hopen dit jaar snel van start te kunnen gaan met GeestigGeboeidbijeenkomsten maar uiteraard vinden we de gezondheid van alle mensen belangrijker.

Nevenactiviteiten

Vind je een gewone eucharistieviering een beetje saai? Kom dan eens meevieren tijdens onze vieringen op maat van kinderen en jongeren. Deze vinden plaats vanaf september elke 4de zondag van de maand om 9u30 in de kerk van Rillaar. We zingen leuke liedjes, de homilie (preek) is gemakkelijk te begrijpen. Je mag al eens luidop reageren. We kijken ernaar uit om jou daar ook eens te zien.

Meer info ?

Contacteer dan één van catechisten.