07.Woensdagavondclub

Woensdagavondclub

De woensdagavondclub gaat in september 2018 weer van start met haar activiteiten. Kinderen vanaf 7 jaar zijn dan weer iedere woensdagavond van harte welkom. De inloop is vanaf 18.20 uur en we starten om 18.30 uur tot 20.00 uur.


Op de woensdagavondclub gaan we iedere week lekker knutselen, vind jij dat leuk dan is de woensdagavondclub iets voor jou (voor uw kind). Vanaf september kunnen kinderen zich inschrijven voor de wekelijkse hobby/ knutselclub op woensdagavond in gebouw Timotheus aan de Boergoensestraat 29 in Rotterdam-Charlois. Kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom.

Vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur kunnen de kinderen gaan knutselen met papier, verven, houtbranden, figuurzagen, graveren van glas, solderen, spelen van computerspelletjes, werken met constructiemateriaal en noem nog maar op.

Naast het vele knutselen vieren we op de club het Sinterklaasfeest, Kerstfeest en Paasfeest. Als afsluiting gaan we ook nog aan het einde van het seizoen met de club een dagje uit naar een bekend pretpark in Nederland.  

Vind je het leuk om te knutselen en samen te zijn met andere kinderen, kom dan gewoon eens een kijkje nemen op de woensdagavond. Let wel op we beginnen om 18.30 uur precies, maar de deur is al open om  18.20 uur.

 We hopen je snel te zien.        

De leiding van de club.                        
Voor meer informatie over de
woensdagavondclub
kunt u onderstaand een
informatiefolder downloaden. Impressie van de woensdagavondclub

Impressie club

ĉ
Gebouw Timotheus,
12 jun. 2018 11:03
ĉ
Gebouw Timotheus,
12 jun. 2018 11:03
Comments