11.Vrijdagavondsoos Het Jongerencafé

Voor jongeren die gezellig een avondje weg willen, even iets anders dan alleen thuis, maar wel in een veilige omgeving, dan is de vrijdagavondsoos "Het Jongerencafé" wel iets voor je. Al vanaf 1995 bestaat de vrijdagavondsoos al en is al vanaf 1998 gevestigd in gebouw Timotheus. Van oorsprong is het een  activiteit vanuit de Prot. Wijkgemeente Charlois, maar heeft in de loop van de jaren een steeds meer  intensievere samenwerking met Het Jeugdwerk. Om deze reden maken we ook gebruik van een pagina op deze website.

De vrijdagavondsoos is toegankelijk voor jongeren vanaf 13 jaar. Op de soos heb je de mogelijkheid om van alles te doen, van een spelletje darts tot tafelvoetbal en poolbiljart tot gewoon een bordspel. 

In de loop van de jaren zijn er al vele jongeren geweest op de soos. Enkele van deze jongeren zijn blijven hangen, maar dit moet zeker geen beperking te zijn om langs te komen. 

O ja, en er staat wel Jongerencafé, maar sterke drank wordt niet geschonken en de prijzen die gehanteerd worden zijn voor ieders budget. Een glas cola kost ongeveer €.0,50 cent. 

Vanaf januari 2012 is "Het Jongerencafé" verhuisd in gebouw Timotheus. Vanaf heden is de soos gevestigd in zaal 4. Dit is aan de rechterkant van het gebouw. Iedereen is van harte welkom vanaf 20.00 uur iedere vrijdag.

We hopen je graag te zien......

contact: hetjongerencafe@gebouwtimotheus.nl 

Enkele foto's van de locatie in gebouw Timotheus, zaal 4.

Subpagina''s (1): Data 2018-2019
ĉ
Gebouw Timotheus,
9 jul. 2017 08:58
ĉ
Gebouw Timotheus,
9 jul. 2017 08:58
Comments