06.Actueel nieuws

Onderstaand volgen de belangrijkste nieuwsberichten. Wij nodigen u op de specifieke pagina's uit voor nog meer informatie over de verschillende activiteiten.

"Kerk in de Buurt" en andere organisaties in Charlois en Carnisse organiseerde in het kader van Serve The City een schoonmaakactie, een kinderfeest en buurthap/ bbq. Bezoek onze pagina voor meer informatie.
                                                            Crea Café:
Het Crea Café gaat in de maanden april t/m juni nog door met haar activiteiten. Via de pagina van het Crea Café ziet u de actuele data. U bent van harte welkom op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De koffie en thee staan klaar. 

Klaverjasclub Tim
Op 7 juni is de laatste klaverjasavond van het seizoen. Om 19.30 gaan de deuren open. Wees van harte welkom nog in de maanden mei en juni. In juli en augustus zijn er geen speelavonden.

Het Jongerencafé:
De soos is weer iedere vrijdagavond geopend (sept-jul) voor jongeren vanaf 13 jaar zijn van harte welkom.

Woensdagavondclub:
De hobbyclub voor kinderen vanaf 7 jaar heeft haar laatste avond gehad. Vanaf september kunnen de kinderen weer op woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur  weer knutselen. Wees dan van harte welkom om eens te komen kijken. 

Gebouw Timotheus is nu ook op FACEBOOK. Bezoek eens onze pagina en wordt vriend!!!
 

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan een tuinbankje wat vernoemd zal worden naar onze vaste vrijwilliger die wekelijks de tuin onderhoudt en zelf jarenlang zijn duiven heeft gehouden. 

 
Bazar:
De bazar vond plaats op 13 april 2019 en de voorbereidingen van de bazar zijn voor volgend jaar al weer aan de gang.  

Wij kunnen altijd alle bruikbare spullen gebruiken voor de verkoop. Te denken valt aan klein huishoudelijk, elektra, boeken, meubels kleding etc. 

Spullen kunt u ten aller tijden kwijt op woensdagavond van 19.00-20.00 uur of op afspraak. Bezoek onze pagina 12.Bazar 13 april 2019


 

Boekenmarkt 12 oktober 2019.
Zaterdag 12 oktober is er weer een tweedehands-boekenmarkt in gebouw Timotheus. Meer informatie treft u aan op de pagina.

Comments