06.Actueel nieuws

Onderstaand volgen de belangrijkste nieuwsberichten. Wij nodigen u op de specifieke pagina's uit voor nog meer informatie over de verschillende activiteiten.

Zaterdag 22 september 2018 was het "BURENDAG". Rondom de Oude Kerk van Charlois vonden tal van activiteiten plaats en iedereen was van harte welkom. Vanwege het weer waren de activiteiten verplaatst naar binnen en was het enorm gezellig. De
buurtbarbecue was weer een succes en we kijken alweer uit naar een volgende activiteit. Meer foto's klik op de volgende link: A: Burendag 22 september 2018


Crea Café:
Het Crea Café heeft haar laatste middag beleefd. Vanaf dinsdag 9 oktober 2018 zal het Crea Café weer wekelijks te bezoeken zijn. 

Klaverjasclub Tim
Met een drukke avond in juni was de laatste avond van het seizoen een feit. In september 2018 start de klaverjasclub weer op de 1e vrijdagavond van de maand.

Het Jongerencafé:
De soos is weer iedere vrijdagavond geopend (sept-jul) voor jongeren vanaf 13 jaar zijn van harte welkom.

Woensdagavondclub:
De club gaat met vakantie. In september 2018 zal dit weer van start gaan op woensdagavond van 18.30 tot en met 20.00 uur.

Gebouw Timotheus is nu ook op FACEBOOK. Bezoek eens onze pagina en wordt vriend!!!
 


Bazar:
De bazar vond plaats op zaterdag 14 april 2018.Het was weer een goede dag. 

We zijn alweer bezig met de voorbereidingen van de bazar van 13 april 2019. 

Wij kunnen altijd alle bruikbare spullen gebruiken voor de verkoop. Te denken valt aan klein huishoudelijk, elektra, boeken, meubels kleding etc. 

Spullen kunt u ten aller tijden kwijt op woensdagavond van 19.00-20.00 uur of op afspraak. 
 

Boekenmarkt 13 oktober 2018.

Zaterdag 13 oktober is er weer een tweedehands-boekenmarkt in gebouw Timotheus. Er is een ruime keus tussen romans, naslagwerk, kinderboeken, pockets, paperbacks, cd's, dvd's, platen, videobanden en een lekker bakje koffie/thee in onze koffiehoek. U bent van harte welkom van 9.30 -15.00 uur.

Subpagina''s (1): Actueel nieuws (nieuwe pagina)
Comments