02.Het gebouw

Gebouw Timotheus ligt op eigen terrein gebouwd tussen de huizen van de Boergoensestraat, Frans Bekkerstraat, Schilperoortstraat en de Katendrechtse Lagendijk. Via het hek en een poort komt u op het binnenterrein van het gebouw. Op dit terrein is het hoofdgebouw, bijgebouw en schuren aanwezig. Vanaf 1927 zijn er steeds weer aanpassingen verricht aan de gebouwen. 

Onderstaand ziet u de veranderingen in de loop van de jaren. 

    

Het hoofdgebouw biedt ruimte aan vier afzonderlijke zalen. Twee van deze zalen (zaal 1 en 3) zijn aan elkaar te koppelen door er één ruimte van te maken. De andere twee zijn de bestuurskamer (zaal 2) en de soosruimte (zaal 4). Het grijze gebouw, "De Keet", biedt ruimte aan opslag voor de bazar en boekenmarkt. De schuren achter het gebouw dienen eveneens als opslag. Onderstaand volgen nog enkele foto's van de ruimten. 

Zaal 1

zaal 1


Zaal 3

Zaal 3


Zaal 2


Zaal 4

Zaal 4


Subpagina''s (1): Geschiedenis
Comments