EtusivuTervetuloa!

 Olen Hilkka Hirvonen  Kiteeltä. Kasvatan lapinkoiria pienessä kotikennelissä. Harrastan koirieni kanssa näyttelyissä käymistä sekä ulkoilua.
Ensimmäinen lapinkoirani oli, nyt jo edesmennyt, kermanvärinen uros Fin Mva Niihtun Panu. Panu tuli ilostuttamaan meitä jo
vuonna 1989.
Tästä kauniista ja hyväluontoisesta rodusta innostuneena aloitin kasvattamisen pari vuotta myöhemmin. Kantanarttu Fin Mva Amorlia on Panun tytär ja kasvatteja on kertynyt jo viidessä sukupolvessa näiden vuosien aikana. Amorilla teetin kahdet pennut. Yleensä olenkin teettänyt nartuilla pentuja kerran, enintään kolmesti.
Kaikissa sukupolvissa on sukulaisuuden lisäksi ollut yhdistävänä tekijänä tuo kaunis ulkomuoto, upea; välillä itsenäinen luonne ja menestys myös näyttelytaipaleella. Suurin osa kasvateista on kuitenkin seurakoirina, sulostuttamassa eri ihmisten ja perheiden elämää. Pentuja syntyy kerran-kahdesti vuodessa. Pentueet kasvavat "keittiön nurkissa" saaden kokemuksia erilaisista ihmisistä ja aikuisista koirista.

Uusia pentusuunnitelmia voi kysellä puhelimitse 050-308 9131

"Koiranpennut ovat oma lääke rakkauden puutetta poteville... ja lääke lukuisiin muihinkin elämän vaivoihin" (Ridhard Allan Palm)
Alisivut (2): Kuvat Kuvat
Comments