Gralles i tabals


Des de músics convidem a qualsevol que toqui el tabal o la gralla, o que el vulgui tocar i no en sàpiga, a venir a la nostra colla!

Els assaigs són els dijous a parts de les 17:30 darrere del SAF però sempre quedem primer a ciències amb la resta de castellers!

Els requisits per a ser músic de la colla són: que a un li agradi molt tocar, que tingui moltes ganes de fer el boig i fer amics, i moltes ganes de festa grossa!

L'únic que jo puc dir a una persona que mai hagi fet castells és intentar transmetre-li la sensació que se sent quan en un pilar, el segon es prepara, pujant lentament per la pinya, col·locant-se enmig de tots els companys, amb nerviosisme i seguretat alhora; i aleshores arriba el moment, s'agafa la camisa blau ganàpia i dóna el sí als que hauran de fer de terços, quarts, etc. És aleshores quan les gralles comencen a tocar i tota la colla està en silenci, unida en un mateix objectiu i una mateixa il·lusió, ja no importa si puges, toques o fas pinya...en aquell moment tots som un. 

I quan en un castell net s'arriba a l'aleta, mentre les gralles ufanoses l'estan tocant, tota la pinya s'agenolla davant d'aquell castell que provoca l'orgull de la colla. O descarregar un castell que fins l'últim moment ha estat tremolant i que suposa un repte per tots plegats.

Però el millor de tot és saber que rere tot això hi ha hores d'assaig i diversió amb els amics i companys i que després de tota diada o actuació es promet una nit de festa amb Ganàpies que sempre és inoblidable!!!
Comments