Els Ganàpies canten amb en Jaume Barri

Després d’una llarga espera, i amb tota la il·lusió del món, els Ganàpies presentem el disc Els Ganàpies canten amb en Jaume Barri! Aquest disc el vam enregistrar conjuntament amb el nostre estimat Jaume Barri, amb el qual vam compartir les típiques cançons de diada d’una manera molt especial. Aquest disc inclou 11 temes que ben segur us traslladadaran a la Gespa de Ciències i us faran reviure aquells bons moments que tots hem viscut després de les Diades Ganàpies.

Tots els diners obtinguts de la venda d’aquest disc, aniran destinats íntegrament a la Fundació Autònoma Solidària, fundació de la Universitat Autònoma de Barcelona que promou una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.

Per comprar el disc, o simplement veure més informació sobre aquest, només heu de clicar sobre la portada situada una mica més avall. Esperem que us agradi!


PER COMPRAR EL DISC

www.facebook.com/ganapies
www.twitter.com/ganapies
www.instagram.com/ganapies