ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ

Λίγα λόγια για το τμήμα ΡΥΘΜΙΚΗΣ της ΕΝΩΣΗΣ  ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


 
Ο Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Ένωση Γαλατσίου" είναι ένα μη κερδοσκοπικό
σωματείο που ιδρύθηκε το 1938. Καλλιεργεί τα αθλήματα του Βόλεϊ, του Μπάσκετ  και της Ρυθμικής Γυμναστικής. Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα υποδομής, προσφέρει σημαντικά  στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής Γαλατσίου,.

Το τμήμα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής ξεκίνησε πριν 24 χρόνια από την Κα Ντίνα Σπηλιοπούλου , είναι αναγνωρισμένο Σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο) και της ΑΕΣΓΑ. Διατηρεί Αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες.
 
Συμμετέχει σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της Ε.Γ.Ο ενώ στα χρόνια της λειτουργίας του έχει συνεχή παρουσία στον χώρο   κατaφέρνωτας  να καταξιωθεί στα δρώμενα της Ελληνικής Γυμναστικής,  με  τις  αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος να  σημειώνουν ανελλιπώς προκρίσεις στους τελικούς των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, και παρουσίες συνοδευόμενες από  μετάλλια και διακρίσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, και σε όλες τις κατηγορίες. Στις επιτυχίες της ομάδας προσμετρώνται ακόμα προσκλήσεις αθλητριών του για στελέχωση της Εθνικής Ομάδας.
 
Η προπονητική ομάδα είναι επανδρωμένη αυστηρά με πτυχιούχους, έμπειρους  και καταξιωμένους γυμναστές και δασκάλους μπαλέτου, διασφαλίζοντας έτσι την πρόοδο αλλά το πιο σημαντικό την  ασφάλεια των αθλητριών.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας και σας προσκαλούμε να επισκευθείτε με  τα παιδιά τις ακαδημίες μας για να
γνωρίσουν το άθλημα και να γυμνασθούν μαζί μας.
 
Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ε.Σ 'Ενωση Γαλατσίου
 
Χριστίνα  Μπούρα