ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφές από Αρχές Σεπτεμβρίου και όλο τον χρόνο
 
 κάθε Σάββατο και Κυριακή  10:00-13:00 
 
Στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται πίσω από το
 
Είσοδος Από την Πύλη του Γηπέδου Ποδοσφαίρου

και καθημερινές 5:00-8:00 στη γραμματεία του τμήματος στο Προπονητήριο του Παλαί Γαλατσίου  
είσοδος από το επίπεδο της κερκίδας


Πληροφορίες στο 6940175365 6:00-8:00 μμ

Υπόδειγμα Αίτησης Συμμετοχής καθώς και  οδηγίες θα βρείτε συνημμένα στο κατω μέρος της σελίδας
Για διευκόλυνση σας συτήνουμε να έχετε συμπληρώσει την αίτηση  πριν την προσέλευση σας για εγγραφή
Για κάθε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του τμήματος 

ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΑΡΚΟΥΚΗ
Τηλ 6948243762  6:00 - 9:00 Μ.Μ
 e-mail : ijbar@hol.grΣυνήθεις Απαντήσεις σε ερωτήματα σας:1. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων οπότε πρέπει να τη γράψω από τώρα για να ξεκινήσει Σεπτέμβριο? Μπορώ να κάνω  εγγραφή ενδιάμεσα στον χρόνο ?

 

O αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος, όμως δεν θα έχετε πρόβλημα για τις ακαδημίες αν έρθετε 10 έως 20 Σεπτεμβρίου. Εγγραφές μπορουν να γίνουν και ενδιάμεσα αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

 

Ιδιαίτερα όμως στα προαγωνιστικά τμήματα η επιλογή παιδιών από τους προπονητές είναι μικρή οπότε αν ενδιαφέρεστε κάλο θα ήταν να περάσετε από το γήπεδο κάποιο απόγευμα να δουν το παιδί οι προπονητές, να σας συμβουλεύσουν ως πιο ειδικοί για τις ικανότητες και τις προοπτικές του. Αν κριθεί κατάλληλο ενδεχόμενα να ξεκινήσει δοκιμαστικά νωρίς τον Σεπτέμβριο.


2. Τι χρειάζεται για να προχωρήσω σε εγγραφή (βεβαιώσεις γιατρών κλπ.)

 

Μια αίτηση που θα σας δώσουμε εμείς με την εγγραφή (υπόδειγμα υπάρχει παρακάτω) και μια απλή βεβαίωση από καρδιολόγο ότι είναι υγιής και μπορεί να αθλείται.


3. Οικονομικές υποχρεώσεις

 

Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός. Δυστυχώς η εγκατάλειψη του αθλητισμού από τον κρατικό φορέα αναγκάζει εμάς τους κηδεμόνες να επωμισθούμε αυτή την υποχρέωση ώστε να διατηρηθούν ζωντανά τα κύταρα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η οικονομική συνεισφορά των κηδεμόνων προς τον σύλλογο εξαρτάται από το τμήμα στο οποίο εντάσσεται, αφορά όλη την περίοδο (Σεπτέμβριο - Ιούνιο σύμφωνα με το πρόγραμμα των σχολείων) και καταβάλλεται σε δύο δόσεις. Άλλες κρυφές υποχρεώσεις (πχ εισφορές για υποχρεωτικές εμφανίσεις, επιδείξεις σε θέατρα κλπ), δεν υπάρχουν. Προσπάθεια μας η διατήρηση του κόστους στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Στην προσπάθεια αυτή όλοι οι εθελοντές είναι ευπρόσδεκτοι. 

 

4. Μπορώ να επιλέξω Ώρες μαθημάτων ?

 

Τα παιδιά κατατάσσονται σε τμήματα ηλικιακά και βάση ικανοτήτων οπότε δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Επιλογή μπορεί να γίνει ανάμεσα σε τμήματα είτε καθημερινά είτε Σαββατοκύριακου.

 

Οι ακαδημίες λειτουργούν Σάββατο και κυριακή 09:00 - 14:30 η εναλλακτικά δυο καθημερινές σε ώρες και ήμερες που καθορίζονται τον Σεπτέμβριο ανάλογα με την διαθεσιμότητα του γηπέδου από τον Δήμο. Τα αγωνιστικά τμήματα λειτουργούν καθημερινά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Η διατροφή των αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής


Προπόνηση μικρών παιδιών στη Γυμναστική. Πόσο σημαντική είναι;


ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ
 
Ċ
John Barkoukis,
7 Σεπ 2018, 2:08 μ.μ.
Ċ
John Barkoukis,
7 Σεπ 2018, 2:29 μ.μ.
Comments