NEA - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 


ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ 

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα  τα τμήματα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου
εκοψε και φετος την πιτα του σε μια σεμνή  εκδήλωση όπου παρουσίαστηκαν τα προγράμματα των αθλητριών του συλλόγου για το 2011. Στα παραλειπόμενα... Το φλουρί έπεσε στην Ολυμπιονίκη του Σίδνευ Κλέλια Πανταζή που συμπληρώνει  φέτος την προπονητική ομάδα προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της στον συλλογο μας
Αντίστοιχες γιορτούλες έγιναν και στις ακαδημίες του Συλλόγου το προηγούμενο Σαββατοκυριακο.


Η ομάδα παρόλα τα  προβλήματα, κυρίως οικονομικά, που έχει φέρει η παντελής πλέον έλλειψη αρωγής από τους  κρατικούς  φορείς, θα συμμετάσχει και φέτος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα  όλων των κατηγοριών προσδοκώντας να διατηρήσει ένα ζωντανό ένα πόλο έλξης στον αθλητισμό για την νεολαία της ευρύτερης περιοχής. 


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕ 4 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

 

Η Διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου συγχαίρει την προπονητική ομάδα και τις αθλήτριες του τμήματος Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής για την εξαιρετική παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δ΄Κατηγορίας,  που διεξήχθη στις 12 – 13 Ιουνίου στο Ίλιον. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια
αξίζουν στην δεκάχρονη αθλήτρια μας Γκολφινοπούλου Ειρήνη  που μετά από μια πραγματικά εντυπωσιακή εκτέλεση των προγραμμάτων της επικράτησε καθολικά, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο σε όλα τα αγωνίσματα (Μπάλα, Σχοινάκι, Ελεύθερο πρόγραμμα), και φυσικά στο σύνθετο ατομικό, κάτι εξαιρετικά σπάνιο και αξιέπαινο. Πρόκειται για την μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις όχι μόνο του τμήματος Ρυθμικής της Ένωσης Γαλατσίου διαχρονικά, αλλά και του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού. Επιτυχημένη και η παρουσία της υπόλοιπης ομάδας, όπου αποτελούμενη και από τις αθλήτριες  Βλαχογιάννη Αναστασία, Χανιώτη Γεωργία, και Σνίγκερ Θαίς στο ανσάμπλ με 4 Μπάλες κατέλαβαν την 4η θέση χάνοντας το μετάλλιο σε λεπτομέρειες, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Στους αγώνες συμμετείχαν 105 αθλήτριες από 29 σωματεία.    

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και φωτογραφίες
30 Ιουλιου 2010

Επιτυχημένη Παρουσία και πρόκριση για τις Κορασίδες της ΄Ενωσης Γαλατσίου.


Την πρόκριση τους εξασφάλισαν και οι κορασίδες του συλλόγουΚαρλή Νικολέτα και Κοκκόλη Μαρίνα

που συμμετείχαν στον προκριματικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας τους που έγινε στις 26 – 27 Ιουνίου στο Ίλιον. Άτυχη η τρίτη αθλήτρια του σύλλογου Θεοπίστου Ερατώ καθώς ένας μικρός τραυματισμός την παραμονή του αγώνα δεν της επέτρεψε να αγωνισθεί.

Ο τελικός της κατηγορίας αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο.
31 Ιαν 2010

Tην Κυριακή  31 Ιανουαρίου O Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου. Στην εκδήλωση έγιναν ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις ενώ ακολούθησε επίδειξη από τις αθλήτριες του Αγωνιστικού τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής οι οποίες και καταχειροκροτήθηκαν.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Κυριάκος Τσίρος με μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Αθλητικού κέντρου κ.Μανώλης Πρωτονοτάριος αλλά και πλήθος κόσμου. Φωτογραφίες  από την εκδήλωση θα αναρτηθούν σύντομα.


21 Οκτ 2009

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου που προβάλλει την πόλη μας και αποδεικνύει την υψηλού επιπέδου προετοιμασία των αθλητών και την σοβαρότητα του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια  συλλόγου ΜΠΑΡΚΟΥΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, μετά από πρόσκληση στο  Καλοκαιρινό Camp αξιολόγησης που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) με συμμετοχή αθλητριών από όλη την  χώρα, χαρακτηρίσθηκε ως επίλεκτη αθλήτρια για την προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για συμμετοχή στα  Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 2010- 2011. Η αθλήτρια πλέον θα προπονείται σύμφωνα με την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών και θα συμμετέχει στα camp προετοιμασίας της ομάδας.
 
05 Οκτ 2009

Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα από την εμφάνιση των αθλητριών μας στην σημαντική Διεθνή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής ‘ΗELIOUPOLIS CUP 2009’. Τα κορίτσια αν και βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους δοκιμάζοντας νέες ασκήσεις και προγράμματα κατάφεραν να σταθούν ισάξια με τις ξένες αθλήτριες και να αποσπάσουν κολακευτικά σχόλια. 

Στον αγώνα πήραν μέρος  105 αθλήτριες από 26 συλλόγους από Ελλάδα και εξωτερικό.
Αναλυτικά: Ελλάδα ( 7 ομάδες), Ρωσία ( 3 ομάδες), Βουλγαρία ( 3 ομάδες), Ουκρανία (2 ομάδες), Τσεχία, Αίγυπτος ( 2 ομάδες),Πολωνία, Κύπρος (3 ομάδες), Φινλανδία, Ρουμανία, Γεωργία, Αγγλία   και Πορτογαλία.

 

Δείτε εδώ αποτελέσματα και στιγμιότυπα του αγώνα.
 
1 Σεπτ 2009
Η Ένωση Γαλατσίου προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει και φέτος στη Διεθνή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής “HELIOUPOLIS CUP 2009”,με τις αθλήτριες Μπαρκούκη Αντωνία (Νεάνιδα), Καρλή Νικόλέτα, Κοκόλη Μαρίνα ( Κορασίδες) και  Θεοπίστου Ερατώ (Πανκορασίδες). Περισσότερα για την διοργάνωση στο LINK :  HELIOUPOLIS CUP 2009
Ċ
John Barkoukis,
21 Σεπ 2009, 7:30 π.μ.
Ċ
John Barkoukis,
5 Οκτ 2009, 11:46 μ.μ.
ĉ
John Barkoukis,
1 Σεπ 2012, 1:13 μ.μ.
ĉ
John Barkoukis,
17 Ιουλ 2010, 12:06 π.μ.
Ċ
John Barkoukis,
23 Οκτ 2009, 3:37 μ.μ.