ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Ρυθμική Γυμναστική

ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6946082376(προπονητήριο) 17:00-20:00

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΟΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ  ΕΣΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 
 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ 
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ  10:00 ΜΕ 14:00 ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Εναλλακτικά Καθημερινές μμ - 7 μμ από τους προπονητές στο προπονητήριο 
 6946082376(προπονητήριο)η 6940175365 17:30-20:00 μ.μ.


ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α

ΟΙ ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ  ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΑΠΙ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ
 ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΑΠΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
ΑΝΕΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ  WC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΑΤΟΜΙΚΑ LOCKERS
ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ COVID-19 - ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΧΩΡΟΣ PARKING ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

  

«Στο Παλαί έχουμε δημιουργήσει ένα καταπληκτικό προπονητήριο»

Συνέτευξη του Τάσου Πασπάλα – Πρόεδρος ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, στην εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 


και στα: 6946082376(προπονητήριο) η 6940175365 17:30-20:00 μ.μ.


Η ΑΕ Γαλατσίου Συμμετέχει στην Αντικαπνιστική Εκστρατεία

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ


ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΆΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

Μετά  την έγκρισή της  Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και των αρμόδιων φορέων μας δίνεται πλέον η δυνατότητα  έναρξης της αθλητικής δραστηριότητας των ακαδημιών Ρυθμικής Γυμναστικής και της επιστροφής μας στις προπονήσεις.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν σταδιακά από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μάϊου με αυστηρή τήρηση όλων των οδηγιών και μέτρων ασφάλειας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. για την προστασία από τη νόσο Covid-19. Στο εγχείρημα αυτό η συνεργασία σας και η ενημέρωση των παιδιών είναι άκρως απαραίτητη.

Παρακαλώ ενημερωθείτε εδώ για το σχετικό πρωτόκολλο λειτουργίας του τμήματος και βασικές οδηγίες

Επισημαίνεται ότι για παιδιά που νόσησαν θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση  πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας με ευθύνη των κηδεμόνων τους. 

Επίσης επισημαίνεται ότι θα πραγματοποιούνται test Covid-19 στα παιδιά και η  συγκατάθεση στα τεστ είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους.

Οι μικρές μας αθλήτριες  θα πρέπει να προσέλθουν στις μέρες και ώρες των προπονήσεων τους. Οι προπονήσεις σε αυτή την φάση, σύμφωνα πάντα με τις σχετικές οδηγίες, δεν θα υπερβαίνουν τα 60 λεπτά. Θα ξεκινήσουμε με ατομικές προπονήσεις για την πρώτη εβδομάδα, χωρίς επαφές και ομαδικό παιχνίδι με όργανα. Μεταξύ των γκρουπ θα μεσολαβεί 15 λεπτο διάλειμμα για την απολύμανση των χώρων, όπου απαιτείται, και την αποφυγή συνάντησης των εισερχόμενων με τους αθλητές που εξέρχονται από την αθλητική εγκατάσταση. Θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα  τμήματα να μην υπερβαίνουν τα 15 παιδιά.


 Κατά τη είσοδο θα καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ. Επίσης θα γίνεται ανέπαφη θερμομέτρηση. Στην παρούσα φάση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή των κηδεμόνων εντός της αθλητικής εγκατάστασης.

Στην παρούσα φάση δεν επιτρέπεται η χρήση του ψυκτη και των αποδυτηρίων ενώ θα πρέπει να γίνεται χρήση της τουαλέτας μόνο σε ειδικές περιπτώσεις με την συνοδεία του προπονητή.

Φροντίστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην τσάντα τους

Τη δήλωση του Self Test που φέρουν και στο σχολείο τους

•       Μια μεγάλη πετσέτα 

•       Προσωπικό μπουκαλάκι με αντισηπτικό

•       Καλύμματα μιας χρήσης για την τουαλέτα

•       Μπουκαλάκια με νερό

Τα παιδιά φεύγοντας θα πρέπει να παίρνουν μαζί τους ΟΛΑ τα ατομικά τους είδη και όργανα τα οποία και θα πρέπει να απολυμαίνονται με προσωπική σας ευθύνη στο σπίτι πριν προσέλθουν στην επόμενη προπόνηση.

Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως το τέλος Ιουνίου. Δεν θα γίνει γιορτή λήξης καθώς απαγορεύονται οι συναθροίσεις. 

Παρακαλούμε για την συνεργασία σας και την κατανόηση σας καθώς οι στιγμές αυτές είναι πρωτόγνωρες για όλους μας. Θα χρειαστούμε την στήριξη σας για να διατηρήσουμε ζωντανή αυτήν την κοιτίδα ερασιτεχνικού αθλητισμού  στην πόλη μας. 


ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΟΔΟ 


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020 
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ - Νοέμβριος 2020 

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, ο σύλλογός μας διακόπτει όλες τις δραστηριότητες του από αύριο Τρίτη 03 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας. 

Η αναστολή λειτουργίας του σωματείου μας πραγματοποιείται σύμφωνα με την υπουργική απόφαση η οποία αφορά όλα τα Κλειστά Γυμναστήρια και τις αθλητικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στις περιοχές υψηλού κινδύνου λόγω covid-19. 

Η Ε.Γ.Ο. έχει θέσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ερώτημα που αφορά στο καθεστώς λειτουργίας των αθλητικών σωματείων σε συνθήκες lockdown, προκειμένου να μπορέσει να ενημερώσει τον κόσμο της Γυμναστικής αμέσως. 

Αναμένουμε την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την επιβολή lockdown και τις αυριανές ανακοινώσεις της ομοσπονδίας για εκτενέστερη ενημέρωση από την ερχομένη Τετάρτη. 

Παράλληλα, θα υπάρξει προσπάθεια για διαδικτυακά μαθήματα σε  κάθε τμήμα κατά την διάρκεια της αναστολής, όπως και  συμπλήρωση των μαθημάτων καθόσον αυτό καταστεί εφικτό. 

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όπως και για την άψογη συνεργασία ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες!

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλό κουράγιο. Να γυμνάζεστε γιατί η άσκηση είναι υγεία.

Μαζί θα το ξεπεράσουμε και αυτό. 

Μείνετε ασφαλείς

Με Εκτίμηση 

Το ΔΣ του ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ  ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ 

Σε μια νέα αθλητική χρονιά, πλέον απαιτητική και ιδιαίτερη, ξεκινήσαμε τις προπονήσεις των ακαδημιών Ρυθμικής με την πεποίθηση ότι τόσο η ποιότητα των εγκαταστάσεων αλλά και η  σχολαστική τήρηση του πρωτοκόλλου θα αποτρέψουν στον μέγιστο βαθμό την έκθεση των παιδιών στον COVID19 και θα τα βοηθήσουν να παραμείνουν αθλητικά ενεργά και κοινωνικοποιημένα έως ότου ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον ιό.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως για μας η ασφάλεια των παιδιών είναι προτεραιότητα που δεν επιδέχεται καμία παράληψη.

Οι πρότυπες εγκαταστάσεις που διαθέτει το πάλαι Γαλατσίου μας δίνουν πολλαπλά και μοναδικά πλεονεκτήματα καθώς:

·         Η εγκατάσταση διαθέτει ύψος 25 μέτρων και ανοικτή έκταση που εξασφαλίζει τον  άνετο εξαερισμό του χώρου.

·         Η συνολική έκταση των ταπί υπερβαίνει κατά πολύ τον ζητούμενο από το πρωτόκολλο χώρο των 15 m2 ανά αθλούμενο κάτι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να τηρηθεί σε άλλες ιδιωτικές εγκαταστάσεις.

·         Τα τμήματα είναι πλήρως απομονωμένα μεταξύ τους με χρήση διαφορετικών WC που απολυμαίνονται με διάλυμα χλωρίου μετά από κάθε χρήση.

·         Γίνεται αποκλειστική χρήση της εγκατάστασης από τις μικρές μας αθλήτριες και των ταπί γυμναστικής αλλά και των κοινοχρήστων χώρων.

Απαγορεύεται η είσοδος χωρίς ιατρική βεβαίωση στον χώρο προπόνησης των αθλητριών όπως και η κυκλοφορία χωρίς μάσκες στον περιβάλλοντα χώρο

·         Ta τμήματα θα είναι αυστηρά ολιγομελή.

Επιπρόσθετα: 

·         Η προπονητική ομάδα είναι πλήρως ενημερωμένη και ευαισθητοποιημένη.

·         Τα παιδία χρησιμοποιούν το ατομικό τους  στρώμα ώστε να έχουν την ελάχιστη δυνατή επαφή με το ταπί

·         Όλα τα όργανα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.

·         Γίνεται νεφοψεκασμός και καθαρισμός των χαλιών ΔΥΟ φορές την εβδομάδα με ειδικό εγκεκριμένο απολυμαντικό

·         Στις εγκαταστάσεις υπάρχει αντισηπτικό gel, καθώς και αντισηπτικό σαπούνι για ατομική υγιεινή των χεριών σε όλους τους χώρους άσκησης.

·         Τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο εισερχομένων εξερχομένων με χρήση θερμομέτρου υπέρυθρης ακτινοβολίας και οξυμέτρου.

·         Έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένο Ιατρό και υπεύθυνο ασφάλειας η παρακολούθηση της ομάδας και της εγκατάστασης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας αλλά και για την κατανόηση σας για οιαδήποτε δυσλειτουργία πιθανόν προκύψει χωρίς την θέληση μας.

Στην δύσκολή αυτή περίοδο θέλουμε να σταθείτε όλοι δίπλα μας αρωγοί στην διατήρηση ενός πρότυπου αθλητικού μη εμπορευματοποιημένου φορέα όπως εκφράζεται από την ομάδα μας  και σας καλούμε να διαφημίσετε το έργο μας σε γνωστούς και φίλους. Αυτήν την χρονιά το έχουμε πραγματικά ανάγκη

Καλή Αθλητική Χρονιά με Υγεία και Ασφάλεια!!! 


Παρακαλούμε διαβάστε στην επόμενη ανάρτηση οδηγίες για την εγγραφή σας.


ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ (Σεπτέμβριος 2020)

Αγαπητοί αθλητές και γονείς

Μετά από μια διαφορετική για όλους μας χρονιά σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τις ακαδημίες ξεκινούν από το ΣΑΒΒΑΤΟ 05/09/2020. Τα δοκιμαστικά και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν ΣΑΒΒΑΤΟ 12/09/2020 η ΣΑΒΒΑΤΟ 19/09/2020 ανάλογα με την έναρξη των σχολείων και τις ανακοινώσεις που αναμένονται τέλος Αυγούστου . Η λήξη των μαθημάτων θα γίνει στο τέλος Ιουνίου.

Για την ασφάλεια όλων μας και  ιδίως των αθλητριών, πρόθεση μας είναι να τηρηθούν αυστηρά οι πρόσφατες οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της ΓΓΑ ενόψει της επανέναρξης της προπονητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας. (Δείτε εδώ) Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες ώστε να λειτουργήσουμε με ασφάλεια και απρόσκοπτα.

Για την αποφυγή συνωστισμού στο γραφείο του Συλλόγου, οι εγγραφές και οι δοκιμές πλέον θα γίνονται μετά από Τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία καθημερινές

 18.00-20.00 - 6946082376 - 694 017 5365.

Παρακαλώ επίσης να έχετε ενημερωθεί για τον κανονισμό λειτουργίας του τμήματος.

Κατά την προσέλευση σας θα πρέπει να έχετε συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής

και να έχετε προβεί στην εκδοσή την κάρτας υγείας αθλητή

και της βεβαίωση ιατρού

Ιδιαίτερα φέτος για την ένταξη στα τμήματα απαιτείται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η επανέκδοση/έκδοση ιατρικής βεβαίωσης και κάρτας υγείας. Για διευκόλυνση έχω επικοινωνήσει με την γιατρό μας κ. Βασιλική Τσαγκού ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟ Ι. Φωκά 95, Γαλάτσι, ώστε να μας κάνει αυτά που χρειάζονται με 10 Ε/άτομο ενώ την έχω προμηθεύει με τα σχετικά έντυπα. Επικοινωνείτε μαζί της ατομικά στο 21 0293 4118 - 6944566939 για Ραντεβού και λεπτομέρειες. 

Κατά την πρώτη προσέλευση σας θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε το δελτίο καταγραφής αθλούμενου.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxnYWxhdHNpcnl0aG1pY2d5bW5hc3RpY3xneDozOTZlZjc4MzI0YmVhMzI1

Υπενθυμίζω ότι η είσοδος των κηδεμόνων στον χώρο προπόνησης δεν θα επιτρέπεται , ενώ στον περιβάλλοντα χώρο θα επιτρέπεται η είσοδος για συγκεκριμένες περιπτώσεις κατόπιν επικοινωνίας και μόνο με την χρήση μάσκας.

Φροντίστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην τσάντα τους

• Μάσκες προσώπου

• Μια μεγάλη πετσέτα για να καλύπτουν την καρέκλα τους

• Μία μικρότερη πετσέτα για τα χέρια/πρόσωπο

• Έναν ελαστικό τάπητα γυμναστικής

• Προσωπικό μπουκαλάκι με αντισηπτικό

• Καλύμματα μιας χρήσης για την τουαλέτα

• Προσωπικά μπουκαλάκια με νερό

Τα παιδιά φεύγοντας θα πρέπει να παίρνουν μαζί τους ΟΛΑ τα ατομικά τους είδη και όργανα τα οποία και θα πρέπει να απολυμαίνονται με προσωπική σας ευθύνη στο σπίτι πριν προσέλθουν στην επόμενη προπόνηση.

Λόγω των ξεχωριστών συνθηκών τα τμήματα αυτήν την περίοδο θα είναι ολιγομελή. 

Ενδεικτικές Ώρες Τμημάτων: 

Τρίτη - Πέμπτη 15:00 - 16:15 Από 8 έως 12 ετών

Δευτέρα - Τετάρτη 16:00 - 17:00 Από 4 έως 5 ετών

Δευτέρα - Τετάρτη 17:00 - 18:10 Από 6 έως 7 ετών

Δευτέρα - Τετάρτη 18:20 - 19:30 Από 6 έως 7 ετών

Σάββατο - Κυριακή 09:00 - 10:15 Από 12 έως 16 ετών

Σάββατο - Κυριακή 10:30 - 11:50 Από 8 έως 11 ετών

Σάββατο - Κυριακή 12:00 - 13:10 Από 6 έως 8 ετών

Σάββατο - Κυριακή 13:20 - 14:30 Από 4 έως 5 ετών

Το ακριβές πρόγραμμα και τα τμήματα θα επιβεβαιωθούν ανάλογα με τις συνθήκες και την προσέλευση.

Παρόλο την καλή μας πρόθεση ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση σας για πιθανές δυσλειτουργίες που μπορεί να εμφανιστούν λόγω των ιδιαίτερων συνθήκων.  

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε η στήριξη σας στην ομάδα είναι επιτακτική για την επιβίωση της.  ΟΛΟΙ μαζί θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε

Καλή μας επάνοδο 

ΤΟ ΔΣ του ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΆΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

Μετά  την έγκρισή της  Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και των αρμόδιων φορέων μας δίνεται πλέον η δυνατότητα  έναρξης της αθλητικής δραστηριότητας των ακαδημιών Ρυθμικής Γυμναστικής και της επιστροφής μας στις προπονήσεις.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν σταδιακά από την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουνίου με αυστηρή τήρηση όλων των οδηγιών και μέτρων ασφάλειας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. για την προστασία από τη νόσο Covid-19. Στο εγχείρημα αυτό η συνεργασία σας και η ενημέρωση των παιδιών είναι άκρως απαραίτητη.

Οι μικρές μας αθλήτριες  θα πρέπει να προσέλθουν στις μέρες και ώρες των προπονήσεων τους. Οι προπονήσεις σε αυτή την φάση, σύμφωνα πάντα με τις σχετικές οδηγίες, δεν θα υπερβαίνουν τα 60 λεπτά. Θα ξεκινήσουμε με ατομικές προπονήσεις για την πρώτη εβδομάδα, χωρίς επαφές και ομαδικό παιχνίδι με όργανα. Μεταξύ των γκρουπ θα μεσολαβεί 15 λεπτο διάλειμμα για την απολύμανση των χώρων, όπου απαιτείται, και την αποφυγή συνάντησης των εισερχόμενων με τους αθλητές που εξέρχονται από την αθλητική εγκατάσταση. Θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα  τμήματα να μην υπερβαίνουν τα 15 παιδιά.

Για πληροφορίες και υποβολή ερωτημάτων που σχετίζονται με τις συνθήκες ασφαλούς άσκησης, πέραν όσων αναφέρονται στην σχετική εγκύκλιο της Γ.Γ.Α. καθώς και στην ειδική ενότητα «Αθλητισμός & COVID19», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση covid19@gga.gov.gr

Κατά την πρώτη προπόνηση οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν απαραιτήτως την σχετική δήλωση χωρίς την οποία δεν θα γίνονται δεκτά. Για διευκόλυνση, συνίσταται να υπάρχει προ συμπληρωμένη η δήλωση που μπορείτε να κατεβάσετε από την διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf.

 Κατά τη είσοδο θα καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ. Επίσης θα γίνεται ανέπαφη θερμομέτρηση. Στην παρούσα φάση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή των κηδεμόνων εντός της αθλητικής εγκατάστασης.

Στην παρούσα φάση δεν επιτρέπεται η χρήση του ψυκτη και των αποδυτηρίων ενώ θα πρέπει να γίνεται χρήση της τουαλέτας μόνο σε ειδικές περιπτώσεις με την συνοδεία του προπονητή.

Φροντίστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην τσάντα τους

•       Μια μεγάλη πετσέτα 

•       Προσωπικό μπουκαλάκι με αντισηπτικό

•       Καλύμματα μιας χρήσης για την τουαλέτα

•       Μπουκαλάκια με νερό

Τα παιδιά φεύγοντας θα πρέπει να παίρνουν μαζί τους ΟΛΑ τα ατομικά τους είδη και όργανα τα οποία και θα πρέπει να απολυμαίνονται με προσωπική σας ευθύνη στο σπίτι πριν προσέλθουν στην επόμενη προπόνηση.

Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως το τέλος Ιουνίου. Δεν θα γίνει γιορτή λήξης καθώς απαγορεύονται οι συναθροίσεις. Στην συνέχεια, ανάλογα με τις εξελίξεις και το ενδιαφέρον που θα υπάρξει υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί πρωινό camp 2 εβδομάδων ώστε να καλυφθούν οι χαμένες ώρες προπόνησης.

Παρακαλούμε για την συνεργασία σας και την κατανόηση σας καθώς οι στιγμές αυτές είναι πρωτόγνωρες για όλους μας. Θα χρειαστούμε την στήριξη σας για να διατηρήσουμε ζωντανή αυτήν την κοιτίδα ερασιτεχνικού αθλητισμού  στην πόλη μας. 


ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΟΔΟ 


ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

Σεβόμενοι τις εξελίξεις στο θέμα του κοροναϊού αλλά και τις συστάσεις του αρμοδίου Υπουργού Υγείας για περιορισμό των μετακινήσεων μαθητών το Δ.Σ.  του συλλόγου, βάζοντας σε προτεραιότητα την υγεία των παιδιών, αποφάσισε  την αναστολή από αύριο και μέχρι 25/03/2020 των μαθημάτων των ακαδημιών Ρυθμικής Γυμναστικής στο Παλαί Γαλατσίου. 

Επισημαίνουμε ότι η απόφαση ελήφθη καθαρά ως προληπτικό μέτρο καθώς και οι συνθήκες αποτροπής της  μόλυνσης τον χώρο μας ελέγχονται απόλυτα, και δεν εμπίπτουμε στις οδηγίες του  ΕΟΔΥ ώστε να επιβάλλεται  η διακοπή των δραστηριοτήτων μας. 

Ευελπιστούμε ότι τα μέτρα θα έχουν ευνοϊκά  αποτελέσματα και θα επανέλθουμε σύντομα στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Όταν θα έχουμε κάποια νεότερη ανακοίνωση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα!!!

Θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει αναπλήρωση των ωρών στη διάρκεια της χρονιάς η οποία παρατείνεται έως το τέλος Ιουνίου!

Στις δύσκολες ώρες που βιώνουμε θα χρειαστούμε την κατανόηση και την υποστήριξη σας για να παραμείνουμε ενεργοί και εκφραστές του αποεμπορευματοποιημένου αθλητισμού στην πόλη μας.

 «Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε / Ασπίδα μας, η γνώση»

Ευχαριστούμε

Το Δ.Σ. του ΑΕΣ Ενωση ΓαλατσίουΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ  ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Σύλλογος μας  δρα προληπτικά, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα και λαμβάνει οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί για την προστασία των μικρών αθλητών μας  από τον κορωνοϊό πάντα με βάσει τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και της οικείας ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Τρίτης (10/03)  προληπτική απολύμανση  στο Γυμναστήριο και τις εγκαταστάσεις Ρυθμικής Γυμναστικής που στεγάζονται στο ΠΑΛΑΙ.

Οι απολύμανση έγινε με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής  μετά από αίτημα μας προς  τον δήμαρχο Γαλατσίου, Γ. Μαρκόπουλο  σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Γιάννη Κορρε, ο οποίος και παρευρέθη προσωπικά. Τον ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση και την ευαισθησία.

Παράλληλα το τμήμα τηρεί σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής  όπως ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας σύμφωνα  με το έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τα μέτρα πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του ιού SARS-CoV-2 σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ειδικότερα:

·         Προβαίνει καθημερινά σε αυστηρή καθαριότητα με διάλυμα χλώριου όλων των επιφανειών και εξοπλισμού που μπορεί εν δυνάμει να αναπτυχτούν μολύνσεις, σε αποδυτήρια, τουαλέτες και αγωνιστικούς χώρους.

·         Εφαρμόζει σε καθημερινή βάση ψεκασμό με ευρέως φάσματος εξειδικευμένο απολυμαντικό (MEDASEPT 100) σε όλες τις  επιφάνειες που μπορεί να έρθουν σε επαφή τα χέρια των παιδιών όπως μπάρες, πάγκοι, βρύσες, πόμολα, χειρολαβές όργανα κλπ. Το απολυμαντικό είναι ειδικά σχεδιασμένο ιοκτόνο και συνιστάται για την για την αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης από  ιούς με περίβλημα (HBV, HIV, HCV,Herpes, Vaccinia, BVDV, Influenza, Εbola, Coronavirus) σε νοσοκομεία και παρεμφερή ιατρεία με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Απολυμαντικές ιδιότητες:

 

·         Προμηθεύτηκε εξειδικευμένο όργανο μέτρησης ς τεχνολογίας  Infrared για μέτρηση της θερμοκρασίας των παιδιών εξ αποστάσεων κατά την προσέλευση ώστε να ενημερωθούν άμεσα οι κηδεμόνες.

·         Δεν επιτρέπει την είσοδο στον χώρο προπονήσεων μηδενός έκτος των προπονητών και των  μικρών αθλητών μας.

·         Έχει τοποθετήσει στο προπονητήριο  δοχεία με αντισηπτικό διάλυμα για το πλύσιμο των χεριών.

·         Έχει αναρτήσει σε εμφανή μέρη εγκεκριμένες από τον ΕΟΔΥ οδηγίες προφύλαξης και ενημέρωσης.

·         Επικοινωνεί καθημερινά, ενημερώνεται και λαμβάνει οδηγίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ

Προς το παρόν δεν συντρέχει λόγος διακοπής των προπονήσεων η οποία θα γίνει άμεσα αν υπάρξει σύσταση από τους αρμόδιους φορείς και για το όποιο θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Παρόλα αυτά, η ατομική ευαισθησία και η συνεργασία σας είναι απαραίτητη και κρίσυμη για την επιτυχία της προσπάθειας μας

«Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε / Ασπίδα μας, η γνώση»


ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ CHRISTMAS THEATER

 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019


Αγαπητοί κηδεμόνες και φίλοι 


Το καλοκαίρι τέλειωσε και εμείς ετοιμαζόμαστε για την καινούργια αθλητική χρονιά με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγαπη για τα παιδιά!

Όσοι μας γνωρίσατε μέσα από τη δουλειά μας και σας ικανοποίησε, θα είναι χαρά μας να σας έχουμε και πάλι κοντά μας!

Όσοι δεν μας γνωρίζετε, μήπως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε τον επαγγελματισμό και  την συνέπεια μας, την καταξιωμένη προπονητική στελέχωση και τις υπερσυνχρονες εγκαταστάσεις μας, και να γίνετε οι επόμενοι αθλητές μας? 

Οι εγγραφές στις ακαδημίες της Ρυθμικής, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων είναι 14 Σεπτεμβρίου.

Oι Αθλήτριες  που συμμετείχαν στα περσινά τμήματα και επιθυμούν να συνεχίσουν και φέτος , μπορούν να έρχονται από Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην ώρα  του τμήματος τους έως ότου να ολοκληρωθούν οι εγγραφές και να δημιουργηθούν τα νέα τμήματα. 

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν την διαδικασία εγγραφής ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα καθώς η συμμετοχή αναμένεται και φέτος μεγάλη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις επιλογές των τμημάτων!

Οι επιλογές για το νέο προαγωνιστικό τμήμα έχει τοποθετηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται το προπονητήριο και τις προπονήτριες για περισσότερες πληροφορίες.

Με την ευκαιρία καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την ΒΕΛΜΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ και την ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ που στελεχώνουν από αυτήν  την χρονιά την προπονητική ομάδα των ακαδημιών. Πρόκειται για τελειόφοιτες γυμνάστριες των ΤΕΦΑΑ, πρώην Πανελληνιονίκες της Ρυθμικής με ιδιαίτερες  επιτυχίες στην αθλητική και προπονητική τους σταδιοδρομία

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  2 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή αθλητική περίοδος για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου που αδιάλειπτα προβάλλει την πόλη μας και μας κάνει όλους πολύ περήφανους. 

Πιο συγκεκριμένα η νεανίδες αθλήτριες του συλλόγου μας Νικολέτα Τσιμάρα και Διαμαντούλα Τσούλου, μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία και την κλήση τους  στο καλοκαιρινό προπονητικό camp επιλογής που διοργάνωσε η ΕΓΟ με συμμετοχή υποψήφιων αθλητριών από όλη την χώρα, συμπεριλήφθηκαν τελικά στην ομάδα των 6 αθλητριών που χαρακτηρίσθηκαν ως προεπιλογή για την συγκρότηση της νέας  Εθνική Ομάδας Ensemble Γυναικών. Η ομάδα θα έχει στόχο την συμμετοχή στα επόμενα  Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την Ολυμπιάδα του 2024.

Η αθλήτριες μας πλέον θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις στο προπονητήριο της Εθνικής ομάδας του Αγίου Κοσμά σύμφωνα με την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών, με σημαντικές πλέον πιθανότητες να  αποτελέσουν και τελική επιλογή.

Η επιλογές αυτές είναι για μας μια ακόμα ιδιαίτερα ευχάριστη και  τιμητική διάκριση αλλά και παράλληλα γνώριμη, καθώς είναι η πέμπτη τα τελευταία χρόνια απόδειξη της ποιοτικής  στελέχωσης, και της μεθοδικής υψηλού επιπέδου προετοιμασίας των αθλητών της, κάτι που χαρακτηρίζει διαχρονικά την ομάδα.  Συγχαρητήρια σε όλες τις προπονήτριες τους και φυσικά στις αθλήτριες και τους ευχόμαστε  όπως και στα υπόλοιπα κορίτσια καλή επιτυχία και εκπλήρωση των επιθυμιών τους και των στόχων τους.


ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 09 06 2019

Σε μια ατμόσφαιρα που ξεχείλιζε από την φρεσκάδα και τα χαμογέλα των μικρών αθλητριών οι ακαδημίες  Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική περίοδο με ένα ωραίο πάρτι μέσα σε ένα  κατάμεστο γήπεδο  για πρώτη φορά στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΪΟΥ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του και απένειμαν αναμνηστικά στις αθλήτριες ο Δήμαρχος Γαλατσίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,  η Αντιδήμαρχος Ντίνα Σπηλιοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Δερεδίνης, ο Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Παπαδόπουλος  και αρκετοί άλλοι τοπικοί εκπρόσωποι φορέων.

Η Ένωση Γαλατσίου αφού πρόσφερε κεράσματα στα παιδιά, έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο οπού με χαρά θα περιμένει ξανά τις μικρές αθλήτριες στα φυτώρια της στο νέο της πλέον σπίτι στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Πολλά συγχαρητήρια στις μικρές αθλήτριες και τις προπονήτριες τους. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ DVD ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ Ε-ΜΑΙΛ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6977333764, ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ
Ευχαριστούμε πολυ που μας τιμησατε με την παρουσία σας και μας εμπιστευτήκατε 

ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ 29ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - Μάιος 2019

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Ένωσης Γαλατσίου στο διήμερο φετινό Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, που διοργάνωσε  για 29η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στις  11 & 12 Μαΐου, στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη».

Χωρίς νικητές και ηττημένους, με μόνη διάκριση το μήνυμα ζωής που στέλνει ο Αθλητισμός, το ταπί του δημοτικού Γυμναστηρίου φιλοξένησε 2000, περίπου, αθλητές από δεκάδες συλλόγους της Αττικής, οι οποίοι συνέθεσαν ένα μοναδικό θέαμα με επιδείξεις από την ρυθμική γυμναστική, την ενόργανη, την αεροβική, τις πολεμικές τέχνες, τον χορό κ.α.

Οι αθλήτριες των ακαδημιών της Ένωσης συμμετείχαν σε δυο γκρουπ και παρουσίασαν ένα εντυπωσιακά δυναμικό  πρόγραμμα με κορίνες στο ρυθμό του "Dragons & Daemons" που επιμελήθηκε η προπονήτρια τους ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΩΓΟΥ , ενώ απογειώθηκαν  στο ρυθμό του  "Πιο Ψηλά" σε πρόγραμμα με στεφάνια που επιμελήθηκε η προπονήτρια τους ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΝΙΟΥ.  Όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δικαιολογημένα καταχειροκροτηθήκαν άλλα πάνω από όλα το διασκέδασαν.

Η Ένωση Γαλατσίου αποφάσισε να  προμηθευτεί το βίντεο του αγώνα σε HD καθώς και κάποιες ομαδικές φωτογραφίες και θα τα διαθέσει χωρίς επιβάρυνση στους συμμετέχοντες. Όσοι θέλουν μεμονωμένες φωτογραφίες θα πρέπει να απευθύνονται στον φωτογράφο του αγώνα. Σε επόμενη φάση θα αναρτήσουμε συνδέσμους για να κατεβάσετε το βίντεο αλλά και να δείτε δείγματα των φωτογραφιών για να παραγγείλετε αν επιθυμείτε.

Προς το παρόν απολαύστε μια ακόμη φορά τα παιδιά από ερασιτεχνική λήψη .


"Πιο Ψηλά" 

"Dragons & Daemons" 


Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε δείγματα απο τις φωτογραφίες του φεστιβάλ γυμναστικής που συμμετείχε η ομάδα μας

4. ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ'

'11. ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ DRAGONS & DΑΕMONS' 

Για να προμηθευτείτε τις φωτογραφίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΕΡΜΗΣ PRODUCTION

Γιώτα Φούκα - 

giota@hermesproductions.gr

210 6930096-90

6983590985 

Ο Σύνδεσμος για να κατεβάσετε δωρεάν τα βίντεο θα ακολουθήσειΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Υπέροχη αλλά και… παραγωγική ήταν για τις αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου η συμμετοχή τους στην σημαντική Διεθνή Συνάντηση
 “ΙRINI Cup που διοργανώθηκε φέτος για 2η χρονιά στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας. Ο αγώνας, που διήρκησε 3 μέρες,  ήταν άρτια οργανωμένος και πήραν μέρος πάνω από 400 αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Αθλητικός Σύλλογος Ειρήνη Χαλκίδας φιλοδοξεί να γίνει ο αγώνας ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που θα γίνεται κάθε χρόνο και θα προβάλλει το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής και τη Χαλκίδα! Η ομάδα μας συμμετείχε με μια πολυμελη αποστολή σε όλες τις κατηγορίες.

Ο αγώνας αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για τα Πανελλήνια πρωτάθληματα στις κατηγορίες πανκορασίδων/κορασίδων και τα τεστ επιλογής της Εθνικής Ομάδας για τις νεανίδες. Ήταν ακόμα  μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και να αποδείξουν με το ταλέντο τους όχι μόνο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα αλλά και να πρωταγωνιστήσουν.

 Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνοδεύτηκαν με 14 μετάλλια και πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα την ομάδα εκπροσώπησαν, στη κατηγορία γυναικών η Σιφναίου Ιφιγένεια (, στην κατηγορία νεανίδων οι αθλήτριες Τσούλου Διαμαντω  και Κουμπά Στυλιανή , στην κατηγορία κορασίδων η αθλήτριες μας Χρυσουλα Σαραντοπούλου, Δεσποινα Καραμπελα Βεστε, Μαργίαννου Στέλλα, Μαργιανου Γεωργία, Καρυπιδη Κωνσταντινα, Αγάπη Λέκκου, στην κατηγορία παν κορασίδων Σοφιανού Ιωάννα, Μελίνα Λάμπρου, και την μικρή Ολυμπία Μπιλιάλη. 

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στην ακούραστη προπονητική ομάδα μας


Οι προπονήσεις των ακαδημιών θα ξεκινήσουν το Σάββατο 04 Μαίου 

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ NΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - MAIOΣ 2019

Η Ένωση Γαλατσίου θα συμμετάσχει και φέτος στην θρυλική Γυμναστράδα, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που με συνέπεια διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εδώ και 29 χρόνια. Στις 11 και 12 Μαΐου ομάδες γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής, χορού κ.α. θα ανέβουν στο ταπί του δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα μα, πάνω από όλα, το μήνυμα της χαράς του Αθλητισμού. Η ομάδα μας θα παρουσιάσει 2 προγράμματα την Κυριάκη το Απόγευμα , απο τα τμήματα με τα μεγαλύτερα παιδιά με τίτλους "Dragons & Daemons" που εχει επιμεληθεί η κ. Βικτώρια Γώγου και ¨Πιό Ψηλά¨ που έχει επιμεληθεί η κ. Βάλια Μανιού. Καλή επιτυχία/
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ -Απρίλιος 2019

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού από τις ¨συνήθεις ύποπτες¨ αθλήτριες ρυθμικής του ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Πιο συγκεκριμένα  η ταλαντούχα αθλήτρια
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΙΦΝΑΙΟΥ διατήρησε την παράδοση που έχει δημιουργήσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια και εκτελώντας θαυμάσια τα προγράμματα της κατά τις δυο πρώτες μέρες των αγώνων εξασφάλισε την πρόκριση στην προνομιούχο  οκτάδα  σε δύο τελικούς οργάνων του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στην κορυφαία κατηγορία Γυναικών. Με μια εξίσου εντυπωσιακή παρουσία στον Μεγάλο τελικό της Κυριακής οπού δικαίωσε τις προσδοκίες με την κατάκτηση  του ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ στην μπάλα αλλά και την 6η θέση στις κορύνες.

Αξιοσημείωτο ότι με την κατάκτηση αυτής της θέσης, η ταλαντούχα αθλήτρια εγγράφεται αυτόματα στον κατάλογο των διακριθέντων αθλητών της  ΓΓΑ και αποκτά έτσι το προνόμιο της πριμοδότησης  για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σαν ελάχιστη επιβράβευση μιας πολυετούς προσπάθειας που χαρακτηρίστηκε από συνέπεια, ήθος, σεβασμό και προπαντός “πολύ δουλειά”.

Η διοργάνωση έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης”, με ισχυρότατο συναγωνισμό από την συμμετοχή των 24 κορυφαίων αθλητριών της κατηγορίας από όλη την Ελλάδα που πρόεκυψαν από τις προκριματικές φάσεις, καθώς ο αγώνας αποτελούσε και κριτήριο πρόκρισης στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε υψηλό επίπεδο και η εμφάνιση των αθλητριών της κατηγορίας Νεανίδων Νικολέτα Τσιμάρα και Διαμάντω Τσούλου με δύο ακόμα προκρίσεις με υψηλή κατάταξη για την τελική φάση της κατηγορίας νεανίδων που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη 20-22 Απριλίου. Με την Ένωση Γαλατσίου, συμμετείχε ακόμα η πρωτάρα στην κατηγορία Στέλλα Κουμπά που έφτασε μια ανάσα από την πολυπόθητη πρόκριση. 

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες αλλά και στην προπονητική ομάδα που είναι σημαντικός παράγοντας για τις επιτυχίες τους. Η διάκριση αυτή είναι η πρώτη σημαντική μετά την μετακόμιση του προπονητηρίου στις νέες άρτιες ολυμπιακών προδιαγραφών εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν στον χώρο του Παλαί Γαλατσίου με την αμέριστη αρωγή της Δημοτικής Αρχής και το προσωπικό ενδιαφέρον του Δήμαρχου Γ.Μαρκόπουλου, και αποδεικνύει έμπρακτα πόσο απαραίτητες είναι πλέον  οι σωστές υποδομές στον σύγχρονο αθλητισμό. 


ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΙΝΕΣ


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ  ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018


Αγαπητοί κηδεμόνες και φίλοι 

Το καλοκαίρι τέλειωσε και εμείς ετοιμαζόμαστε για την καινούργια αθλητική χρονιά!

Όσοι μας γνωρίσατε μέσα από τη δουλειά μας και σας ικανοποίησε, θα είναι χαρά μας να σας έχουμε και πάλι κοντά μας!

Όσοι δεν μας γνωρίζετε, μήπως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε τον επαγγελματισμό και  την συνέπεια μας, την καταξιωμένη προπονητική στελέχωση και τις υπερσυνχρονες εγκαταστάσεις μας, και να γίνετε οι επόμενοι αθλητές μας? 

Οι εγγραφές στις ακαδημίες της Ρυθμικής, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων είναι 15 Σεπτεμβρίου.

Oι Αθλήτριες  που συμμετείχαν στα περσινά τμήματα και επιθυμούν να συνεχίσουν και φέτος , μπορούν να έρχονται από Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στην ώρα  του τμήματος τους έως ότου να ολοκληρωθούν οι εγγραφές και να δημιουργηθούν τα νέα τμήματα. 

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν την διαδικασία εγγραφής ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα καθώς η συμμετοχή αναμένεται και φέτος μεγάλη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις επιλογές των τμημάτων!

Οι επιλογές για το νέο προαγωνιστικό τμήμα έχει τοποθετηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται το προπονητήριο και τις προπονήτριες για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Με περισσή αισιοδοξία που πηγάζει από την επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά που μας έφερε και πάλι αρκετές διακρίσεις και μετάλλια, και σημαδεύτηκε  από ένα προσωπικό όνειρο, την δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών εγκαταστάσεων στο χώρο του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου που αποτελεί ορόσημο για το μέλλον,  ξεκινάμε στις 3 Σεπτεμβρίου στις 16:00  στο Παλαί Γαλατσίου τις προπονήσεις του Αγωνιστικού Τμήματος.  

Θα  θέλαμε  να καλωσορίσουμε  στην οικογένεια μας την νέα μας προπονήτρια Χριστίνα Ζούρου  που αναλαμβάνει φέτος την καθοδήγηση του Αγωνιστικού τμήματος.  Η  κ. Ζούρου είναι Προπονήτρια Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής , Κριτής Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, κάτοχος  ΒS c στην Επιστήμη του Αθλητισμού και  MS c στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αθλητισμό και εκπαιδευτικός. Έχει μια μακρόχρονη και επιτυχημένη θητεία σε αγωνιστικά τμήματα  αρκετών συλλόγων και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την φλόγα και τον ενθουσιασμό της, θα πατήσει  πάνω στις γερές βάσεις που έχουν χτισθεί από τους προκατόχους της και θα δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών μας. Στην νέα προσπάθεια θα έχει πολύτιμους αρωγούς τις υπόλοιπες καταξιωμένες προπονήτριες  μας  Βασιλική Μανιού και Βικτωρία Γώγου και την ακούραστη Δασκάλα μπαλέτου Κατερίνα Αλεξανδρή. Την προπονητική ομάδα θα συμπληρώσει και η Αντωνία Μπαρκούκη μια  αθλήτρια με εξαιρετική πορεία στον σύλλογο μας και επιδόσεις που μας τίμησαν για πολλά χρόνια.

Στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί και οι επιλογές των προπονητών από τις λιλιπούτειες αθλήτριες που έδωσαν πολλές υποσχέσεις στον τελευταίο αγώνα επίδειξης, Λάμπρου Μέλινα,  Σοφιανού Ιωάννα, Πετσάλη Χαρά, Πετσάλη Βασιλική, Λεβεντοπούλου Μαρία, Μαυρουδή Βασιλική.  Η οικογένεια της ρυθμικής  σας εύχεται καλή επιτυχία στο αθλητικό σας ταξίδι που μόλις τώρα ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την κ. Λίνα Παπαδαμάκη, προπονήτρια του συλλόγου μας κατά τα 2 τελευταία χρόνια που αποχώρησε οικειοθελώς και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στην πορεία της.

Ξεκινάμε όλοι μαζί ανανεωμένοι και αισιόδοξοι με πρώτο μέλλημα την καλύτερη δυνατή αγωνιστική μας παρουσία και πρόοδο, με σεβασμό όμως στην παιδική τους ηλικία και την προσωπικότητα τους, και με κύριο γνόμωνα την ψυχική ισορροπία και την σωματική ακεραιότητα των αθλητριών,  καθώς στόχος του αθλητισμού είναι η  διαμόρφωση ολοκληρωμένου και οχι μονομερούς χαρακτήρα.

Σας ευχαριστούμε που είστε αρωγοί στην προσπάθεια των αθλητριών και ευχόμαστε καλή αρχή και καλή πρόοδο.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φωτεινή αγωνιστική χρονιά με μια εξαιρετική εμφάνιση στο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής  Α΄-Β΄-Γ΄-Δ΄ Κατηγοριών που οργάνωσε η Ε.Γ.Ο και διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, το Σάββατο 7 Ιουλίου και την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018!

Στον αγώνα συμμετείχαν οι  10 καλύτερες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα ανά όργανο στην κατηγορία Γυναικών, οι 40 στην κατηγορία κορασίδων και οι 60 στην κατηγορία πανκορασίδων μετά από πρόκριση που κατέκτησαν από τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα!!

Η Ενωση Γαλατσίου. συμμετείχε με τις αθλήτριες Μπαρκούκη Αντωνία στην μπάλα που κατέκτησε το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ γυναικών, Χριστίνα Ρουσέλη στο στεφάνι και την μπάλα όπου κατέκτησε την 5η θέση κορασίδων,  Στέλλα Μαργιάννου στο σχοινάκι και Δέσποινα Καράμπελα στην μπάλα πανκορασίδων.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας  και στις προπονήτριες  Λίνα Παπαδαμάκη και Βασιλική Μανιού.

Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος της αγωνιστικής περιόδου και μέτα από μια ακόμη σειρά χαλαρωτικών προπονήσεων θα ξεκινήσουν οι διακοπές για τις μικρές και μεγάλες μας αθλήτριες, απαραίτητες για την ψυχική και σωματική τους ανάπτυξη μετά από μια έντονη προσπάθεια.

Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό Καλοκαίρι σε όλους!


 

ΛΑΜΠΕΡΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

  Σε μια ατμόσφαιρα που κυριαρχούσαν η φρεσκάδα ο ενθουσιασμός και τα χαμογέλα των μικρών αθλητριών οι ακαδημίες
  Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική περίοδο με μια εντυπωσιακή και άψογα οργανωμένη εκδήλωση μέσα σε ένα λαμπερό και κατάμεστο γήπεδο στο κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου. 
Με τον τρόπο αυτό αποχαιρετήσαμε παράλληλα το ¨πατρικό μας σπίτι¨, που στέγασε το τμήμα για πάνω από 25 χρόνια με αμέτρητες επιτυχίες, αφού πλέον το τμήμα μετέφερε την έδρα του στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, σε ένα σύγχρονο χώρο που δημιουργήσαμε από κοινού με την Δημοτική αρχή, με το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Γ. Μαρκόπουλου  και την καταλυτική αρωγή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γ. Μελισσουργού.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Πασπάλας αφού αρχικά καλωσόρισε τους θεατές, τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της ομάδας καθώς  οι συνθήκες που βιώνουμε απαιτούν την αφύπνιση όλων όσων θεωρούν ότι πρέπει η νεολαία μας να μη χάσει τις αθλητικές της διεξόδους μακριά από την εμπορευματοποίηση, καλώντας κοινωνικούς φορείς και νέους ανθρώπους να σταθούν δίπλα της συμμετέχοντας ενεργά.  

Παράλληλα ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την αποφασιστικότητα που έδειξε στην υλοποίηση ενός ονείρου ετών για την δημιουργία στο ΠΑΛΑΙ ενός πρότυπου χώρου άθλησης, τους κηδεμόνες των αθλητών αφού είναι πλέον οι μοναδικοί οικονομικοί πόροι της ομάδας και τους υπάλληλους του Αθλητικού Κέντρου για την συμπαράσταση τους. Εκ μέρους της Δήμου προλόγισε την γιορτή η κ. Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου, ιδρύτρια του τμήματος που επεσήμανε το σημαντικό έργο που γίνεται και την διαχρονική αξία και παρουσία της ομάδας στα δρώμενα της Ελληνικής Γυμναστικής. 

Η γιορτή κύλησε σαν ένα ταξίδι στην μουσική, με την αρμονία και την χάρη που αναδυόταν  πλούσια από τα μοναδικά προγράμματα των παιδιών των ακαδημιών και των αθλητριών των αγωνιστικών τμημάτων. Παρουσιάστηκαν πρωτότυπες χορογραφίες από τα τμήματα υποδομών και εντυπωσιακά προγράμματα με μπάλες, στεφάνια, κορδέλες, κορύνες και σχοινάκια από τις αθλήτριες αγωνιστικού. Στο κλείσιμο της γιορτής η ομάδα ανσάμπλ έκλεψε την παράσταση με ένα εξαιρετικό χορευτικό που ετοίμασαν μόνα τους  ειδικά για την γιορτή. Τα προγράμματα επιμελήθηκαν οι προπονήτριες Λίνα Παπαδαμάκη, Βικτώρια Γώγου, Βασιλική Μανιού, Αντωνία Μπαρκούκη και η Δασκάλα Μπαλέτου Αλεξανδρή Κατερίνα. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Δήμοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Δερεδίνης η Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Μαργαρίτα Μανδηλαρά, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος  και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι  Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου Χρυσάγη και Έλενα Ζέρβα, οι οποίοι και συμμετείχαν στις απονομές αναμνηστικών, μεταλλίων και διπλωμάτων στις αθλήτριες. 

Η Ένωση Γαλατσίου αφού πρόσφερε κεράσματα στα παιδιά, έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο οπού με χαρά θα περιμένει ξανά τις μικρές αθλήτριες στα φυτώρια της στο νέο της πλέον σπίτι στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Δείτε εδώ φωτογραφικά στιγμιοτυπα απο την εκδήλωση από το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ STUDIO  SOFI  
ΤΗΛΕΦΩΝΟ   ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ : 2102817027

ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - Μάιος 2018

Αρκετά επιτυχής και… παραγωγική ήταν για τις αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου η συμμετοχή τους στην σημαντική Διεθνή Συνάντηση “ΙRINI Cup που διοργανώθηκε φέτος για 1η χρονιά στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας. Ο αγώνας, που διήρκησε 3 μέρες,  ήταν άρτια οργανωμένος και πήραν μέρος πάνω από 300 αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Αθλητικός Σύλλογος Ειρήνη Χαλκίδας φιλοδοξεί να γίνει φέτος η αρχή για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που θα γίνεται κάθε χρόνο και θα προβάλλει το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής και τη Χαλκίδα!

Ο αγώνας αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για τα Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία πανκορασίδων και τα τεστ επιλογής της Εθνικής Ομάδας για τις νεανίδες. Ήταν ακόμα  μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και να αποδείξουν με το ταλέντο τους όχι μόνο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα αλλά και να πρωταγωνιστήσουν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνοδεύτηκαν με αρκετά μετάλλια και πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα την ομάδα εκπροσώπησαν, στη κατηγορία νεανίδων οι αθλήτριες Σιφναίου Ιφιγένεια (Αργυρό μετάλλιο στην κορδέλα και τις κορύνες και 4η θέση στο στεφάνι και το σύνθετο) και Τσούλου Διαμαντω (4 χάλκινα στις κορύνες, μπάλα, κορδέλα και σύνθετο) και στην κατηγορία πανκορασίδων η Μαργιάνου Στέλλα (Χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα), Καράμπελα Βεστε Δέσποινα (Αργυρό μετάλλιο στο σχοινακι), Κονταρά Εβελίνα (Χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι Β και 7η στο σύνθετο), Μαργίανου Γεωργία (7η θέση στο στεφάνι), Αγάπη Λέκκου (5η θέση στο σχοινάκι Β και 8η στο σύνθετο), Κωνσταντίνα Καρυπίδη (4η θέση στο σχοινάκι Β και 6η στο σύνθετο).

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και την προπονητική ομάδα.ΤΑΣΟΣ ΠΑΣΠΑΛΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Μάιος 2018

«Στο Παλαί έχουμε δημιουργήσει ένα καταπληκτικό προπονητήριο»

Συνετευξη στην εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

"Η λιτή ανακοίνωση στα social media του δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, που περιοριζόταν σε πέντε αράδες σχετικά με «την αναβάθμιση των υποδομών που παρέχουμε στους δημότες μας που θέλουν να αθληθούν στην πόλη» και στη συνέχεια η πρόσκληση που λάβαμε από τον αθλητικό σύλλογο της Ένωσης Γαλατσίου ότι την Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό του Άλσους Βέικου, θα πραγματοποιήσει την γιορτή λήξης των ακαδημιών της, μας κίνησαν την περιέργεια και μας οδήγησαν στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις όπου αθλούνται πλέον τα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου. Πλέον έχουν ταπί εντός του Παλαί!"

 Οι μικρές αθλήτριες  αθλούνται στο νέο τους πια χώρο, ο οποίος βρίσκεται – πού αλλού; – μέσα στο Παλαί, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, σ’ έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, νέος χώρος είναι άνετος, λειτουργικός, «ανοιχτός» και ιδανικός για τις προπονήσεις των κοριτσιώνκαι προπαντός ασφαλής.

        

«Στην κυριολεξία πήραμε ανάσα. Αυτή τη στιγμή, με την προσάρτηση των αθλητικών χώρων του Παλαί, τα δύο τελευταία χρόνια, ήρθε κοντά μας τριπλάσιος αριθμός αθλούμενων παιδιών! Μπορείτε και μόνοι σας να αντιληφθείτε, το μέγεθος και το όφελος. Κάθε παιδί που φέρνουμε κοντά μας είναι ένα παιδί μακριά από ουσίες, ναρκωτικά και άλλες ανώφελες ακόμα και βλαβερές συνήθειες. Ο αθλητισμός είναι μια επένδυση υγείας για το παιδί, για την οικογένεια και κατ’ επέκταση για την πολιτεία. Ως πρόεδρος της Ένωσης οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, για τη πρόθεσή του και κυρίως για το έμπρακτο ενδιαφέρον του με την συνεχή συμβολή του στην ανάπλαση των χώρων. Πρέπει να πω πως σε λίγο χρονικό διάστημα επιλύθηκαν χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα αθλητικά σωματεία της πόλης. Το θετικό είναι ότι ο Δήμαρχος αυτός μάς ακούει και ανταποκρίνεται άμεσα και θετικά κι αυτό οφείλουμε να το επισυμάνουμε.

»Νομίζω ότι ο δήμος μας αποτελεί πλέον ένα πρότυπο αξιοποίησης των Ολυμπιακών Ακινήτων. Σαφώς και υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά, χρειάζεται διαρκείς επαγρύπνηση έως ότου περιέλθει στην κυριότητα του δήμου το 100% των εγκαταστάσεων.»

«Εδώ, μαζί με τον δήμο, έχουμε υλοποιήσει ένα καταπληκτικό προπονητήριο υψηλών προδιαγραφών και μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο σε ποιότητα και χώρους, εντός και εκτός Αττικής. Με την ευκαιρία θέλω να αναφερθώ και να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ.  και τους γονείς οι οποίοι κυριολεκτικά μόχθησαν για την υλοποίηση αυτού του έργου. Όπως επίσης και τους υπαλλήλους του δήμου και τον υπεύθυνο τεχνικών υπηρεσιών αντιδήμαρχο κ. Γερμάνο Μελισσουργό. Η συμβολή όλων υπήρξε καταλυτική.»

Το νέο αυτό σύγχρονο προπονητήριο έρχεται σε καιρούς δύσκολους, για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, γεγονός που τονώνει το ηθικό των ανθρώπων της Α.Ε. Γαλατσίου, να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επιμονή, για να παραχθεί αθλητικό έργο στην πόλη μας. 

»Προσωπικά, το δικό μου στοίχημα, είναι η απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας και η προσέγγιση ανθρώπων, που από τις διοικητικές θέσεις θέλουν και μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες. Δεν πιστεύω στην νοοτροπία του παλαιού παραγοντισμού και ψάχνω διαρκώς για νέους ανθρώπους με όρεξη και φρέσκιες ιδέες.

Ακόμα πρέπει να σημειώσω πως με αγωνία περιμένω τον πολυπόθητο νέο Αθλητικό Νόμο, ο οποίος έχει τεθεί σε διαβούλευση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πιστεύουμε ότι θα βελτιώσει πολλά ομιχλώδη σημεία, σχετικά με την λειτουργία των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων. Είναι γεγονός, πως οι αθλητικοί σύλλογοι, βρίσκονται όμηροι του παλαιού Αθλητικού νόμου, όπου υπάρχουν πολλά αδιευκρίνηστα σημεία, που μας αναγκάζουν να κινούμαστε τυφλά, σε θολά και αχαρτογράφητα νερά.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Παλμό για το διαρκές ενδιαφέρον του και για το ότι κάθε φορά προβάλλει τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των αθλητών και του συλλόγου μας.»


 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ  ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ
ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΔΙΑΜΑΝΤΙ¨ ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΟ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ APHRODITE CUP 2018 - Απρίλιος 2018


Μεγάλες στιγμές και εξαιρετικές εμφανίσεις μας φύλαγαν οι αθλήτριες της ομάδας μας στο κορυφαίο για τη χώρα μας διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Aphrodite Cup” αφού κατέκτησαν συνολικά 4 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα:

Στους τελικούς οργάνων του ατομικού νεανίδων 2004 έλαμψε ένα μεγάλο ταλέντο του συλλόγου μας, η ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΤΣΟΥΛΟΥ αφού ανέβηκε στο βάθρο 3 φορές κατακτώντας επάξια  το χρυσό μετάλλιο στις κορύνες, ενώ έκανε δικά της ένα ασημένιο στην μπάλα, όπου κατετάγη 2η  και ένα χάλκινο στην κορδέλα όπου κατετάγη 3η.  Παράλληλα στους τελικούς οργάνων του ατομικού γυναικών η έμπειρη αθλήτρια μας ΜΠΑΡΚΟΥΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της, αφού κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κορδέλα ενώ έμεινε οριακά εκτός βάθρου στις κορύνες (4η με 0,50 β. διαφορά). Καλή εμφάνιση είχε και η τρίτη αθλήτρια μας ΓΡΑΤΣΟΥΝΗ ΑΓΓΙΟΛΙΝΑ με πλασαρίσματα στην πρώτη 15δα της κατηγορίας νεανίδων.


Στο 4ο “Aphrodite Cup” δήλωσαν συμμετοχή συνολικά 239 κορυφαίες αθλήτριες από 21 χώρες με περίπου 250 προπονήτριες και μέλη αποστολών, και πέρασε στην ιστορία ως το πιο επιτυχημένο, υψηλού επιπέδου τουρνουά στα χρονικά του θεσμού, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένες όλες τις αποστολές που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα ενόψει της ερχόμενης χρονιάς. Η διοργάνωση έστειλε, επίσης, ισχυρό μήνυμα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευαισθησίας. Ιδιαίτερη ανταπόκριση είχε φέτος το πρόγραμμα συγκέντρωσης χρησιμοποιημένων αθλητικών παπουτσιών και ρούχων «Άστα να περπατήσουν ξανά» της οργάνωσης «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο», αφού συγκεντρώθηκαν δεκάδες ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών, που θα προσφερθούν σε κοινωνικές δομές Δήμων της περιοχής.

Το “Aphrodite Cup 2018” συνδιοργάνωσαν ο Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», η Ε.Γ.Ο. και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΣ ΈΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ  ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - Μάρτιος 2018

Εξαιρετική  όσο και αναμενόμενη ήταν η  εμφάνιση των αθλητριών της Ένωσης Γαλατσίου στην προκριματική φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στις κατηγορίες ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ που διεξήχθη στο Φάληρο την προηγουμένη εβδομάδα αποσπώντας παράλληλα κολακευτικά σχόλια. Τα κορίτσια, αποδεικνύοντας την πολύ καλή προετοιμασία αλλά και το ταλέντο τους, εκτέλεσαν εξαιρετικά τα προγράμματα τους και κατάφεραν να προκριθούν  άνετα στις τελικές φάσεις που θα γίνουν στις αρχές του επόμενου μήνα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα,

Η παρουσία της ομάδας είναι κρίνεται απολύτως ικανοποιητική λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι στον αγώνα πήραν μέρος  35 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 192 αθλήτριες.

 

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός φέτος ήταν ιδιαίτερα  μεγάλος για το λόγο του ότι και τα όρια πρόκρισης έχουν αυξηθεί αλλά υπάρχει και περιορισμένος αριθμός αθλητριών για την πρόκριση από την ομοσπονδία. Αυτό όμως δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια τους, καθώς το επίπεδο και οι στόχοι που θέτει η προπονητική ομάδα είναι αρκετά υψηλοί.

 

Η Ένωση Γαλατσίου, συμμετείχε στην κατηγορία Νεανίδων με τις αθλήτριες Ιφιγένεια Σιφναίου, Γρατσούνη Αγγιολίνα-Μαρία, Τσιμάρα Νικολέτα και Τσούλου Διαμάντούλα και  στην κατηγορία Γυναικών της αθλήτριας Μπαρκούκη Αντωνία και Καρκαλάτου Δέσποινα.

 

Οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο δυναμικά στο νέο μας χώρο στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, αισιοδοξώντας για μια ακόμη χρονιά με διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες. 
ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΩΝ» ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΝΕΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 

Οι επόμενες πρωταγωνίστριες της ελληνικής ρυθμικής γυμναστικής είχαν την τιμητική τους στο Λιτόχωρο, όπου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το «Κύπελλο Ελπίδων 2018», με την οργανωτική ευθύνη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο.

Συνολικά οι 47 κορυφαίες κορασίδες έδωσαν το Σάββατο (17/02) ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» του Λιτοχώρου και κέρδισαν το χειροκρότημα. Στο «Κύπελλο Ελπίδων», δικαίωμα συμμετοχής είχαν 60 αθλήτριες (30 από τη Βόρεια Ελλάδα και 30 από τη Νότια), βάσει της κατάταξής τους στις Τελικές Φάσεις Ρυθμικής των πανελληνίων πρωταθλημάτων του 2017.

Ανάμεσα τους και η αθλήτρια του ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΥΣΕΛΗ που δικαίωσε τις προσδοκίες μας με τον καλύτερο τρόπο αφού κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο αγώνισμα της μπάλας ενώ είχε και πολύ καλές εμφανίσεις και παλασρισματα στα υπόλοιπα όργανα που διαγωνίστηκε.

Η εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια  πρόσθεσε μια ακόμα σημαντική στιγμή στις επιτυχίες του συλλόγου άλλα και του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού αποδεικνύοντας, για μια ακόμα φορά την υψηλού επίπεδου στελέχωση και οργάνωση της ομάδας που δεν σταματά να παράγει πρωταθλητές.

Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια αλλά και την προπονητική ομάδα που υπερβάλουν εαυτόν για να αναδείξουν το ταλέντο των παιδιών παράλληλα με την υγιή διαπαιδαγώγηση στις αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού, μακριά από την εμπορευματοποίηση που συνεχώς εξαπλώνεται.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο εντατικά για τις όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου, γεμάτοι αισιόδοξη για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια και σχολικά Πρωταθλήματα αλλά και διεθνείς αγώνες που έχουν προγραμματίσει για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητριών. 

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική αρχή για την υποστήριξη τους στην δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου που θα στεγάσει τα όνειρα και θα πολλαπλασιάσει τις επιτυχίες των μικρών αθλητριών που τόσο έχει ανάγκη η νεολαία της πόλης μας.


ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣEΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 

 3 ΑΡΓΥΡΑ, 1 ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ HELIOUPOLIS CUP

Με το δεξί ξεκίνησαν και φέτος οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αφού πρωταγωνίστησε στην Σημαντική Διεθνή Συνάντηση Helioupolis Cup που διοργανώθηκε φέτος για 11η χρονιά. Ο αγώνας αποτέλεσε ένα δυνατό πρώτο τεστ για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλήτριες από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος και να αποδείξουν με το ταλέντο τους ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Οι αθλήτριες της πόλης μας απέδειξαν στο ταπί την σοβαρότητα και την πληρότητα τους σαν ομάδα, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δίκαια συμπεριλαμβάνεται μέσα στους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Βέβαια για όσους παρακολουθούν τον χώρο και γνωρίζουν την μεθοδική οργάνωση και τη στελέχωση της ομάδας το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη.

Στον αγώνα που διήρκησε 3 μέρες πήραν μέρος 180 αθλήτριες ομάδων από την Βουλγαρία,την Ουκρανία,την Αίγυπτο, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ρωσία, την Δανία,την Κύπρο,την Ελβετία,τα Σκόπια,τo Ισραήλ και την Ελλάδα.

 Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνοδεύτηκαν με 4 μετάλλια και πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα την ομάδα εκπροσώπησαν, στη κατηγορία γυναικών η Καρκαλάτου Δέσποινα (Χάλκινο μετάλλιο στις κορύνες, 7η στο Στεφάνι), στην κατηγορία νεανίδων οι αθλήτριες Σιφναίου Ιφιγένεια (12η στο στεφάνι και την κορδέλα), και Τσιμάρα Νικολέτα (24η στις κορύνες), στην κατηγορία κορασίδων η αθλήτρια μας Χριστίνα Ρουσέλη (Αργυρό μετάλλιο στο σχοινάκι και Αργυρό μετάλλιο στις κορυνες, 5η στο Σ.Α.), και στην κατηγορία πανκορασίδων η Μαργιάνου Στέλλα  (Αργυρό μετάλλιο στην μπάλα) και Καράμπελα Βεστε Δέσποινα (7η θέση στο σχοινακι).

Ελπίζουμε και ευχόμαστε με μπροστάρη πλέον την Δημοτική Αρχή τα παιδιά αυτά να αποκτήσουν σύντομα στο Παλαί Γαλατσίου το μόνο που τους λείπει. Έναν αξιοπρεπή και σύγχρονο χώρο, επαρκή για τις ανάγκες προπόνησης που τώρα γίνεται περιληπτικά στο μοναδικό και γερασμένο Γυμναστήριο της πόλης μας και σε συνθήκες ασφυξίας. Το οφείλουμε όλοι μας και σαν αναγνώριση των επιτυχιών τους αλλά και σαν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές αθλητών που έρχονται. 
KAΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Σε μια ατμόσφαιρα που κυριαρχούσαν η  φρεσκάδα και τα χαμογέλα των μικρών αθλητριών οι ακαδημίες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική περίοδο με ένα ωραίο πάρτι με θέματα και χρώματα του καλοκαιριού, που είχαν προετοιμάσει μαζί με τις προπονήτριες τους Βικτώρια Γώγου, Λίνα Παπαδαμάκη, Βασσιλική Μανιού και Αντωνία Μπαρκούκη.

Μέσα σε ένα  κατάμεστο γήπεδο στο κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου, που για μια ακόμα φορά στάθηκε πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τις ανάγκες των αθλητών μας και των δημοτών, τα παιδιά και οι αθλήτριες του συλλόγου μας ταξίδεψαν με τα πρωτότυπα προγράμματα τους και μας απογείωσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ.Δήμαρχος  Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Εκ μέρους της δημοτικής αρχής  απεύθυνε χαιρετισμό η Κ. Ντίνα Σπηλιοπούλου –Χρυσάγη, διαπιστώνοντας ότι το τμήμα που ίδρυσε η ίδια πριν 27 και πλέον έτη όχι μόνο συνεχίζει δυναμικά αλλά και κυριαρχεί στον χώρο τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συμμετάσχει ενεργά και θα υποστηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξη.


Η καθόλα πετυχημένη γιορτή έκλεισε με βραβεύσεις αθλητριών/προπονητών  του αγωνιστικού για τις διακρίσεις που είχαν την χρόνιά που μας πέρασε, απονομές αναμνηστικών στα παιδιά των ακαδημιών αλλά και κεράσματα όπου συμμετείχε και το Super Market Σκλαβενίτης το οποίο και ευχαριστούμε, όπως επίσης και το Sierra Studio που είχε  την μουσική κάλυψη.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ  DVD ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ STUDIO  SOFI  ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2102817027

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 
ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 
και ραντεβού τον Σεπτέμβριo!!!!!!!

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ "WIN FOR LIFE" ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - MAIOΣ 2017


Στο Φεστιβάλ Γυμναστικής  που διοργάνωσε για 27η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής  πήρε και πάλι φέτος μέρος  η Ένωση Γαλατσίου με μια ομάδα από τις ακαδημίες της . Η άλλως λεγόμενη  «Γυμναστράδα»  έγίνε από 19-21 Μαίου, στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου ¨Χαρά Καρυάμη". Το προγράμμα τους ήταν μια λυρική παρουσίαση που επιμελήθηκε η προπονήτρια τους Βικτωρία Γώγου,  και θέματική αναφορά στο καλοκαίρι. Τα κορίτσια μας ξεσήκωσαν τους θεατές στο ρυθμό του "SUMMERTIME SADNESS " και  καταχειροκροτήθηκαν.
Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν πάνω απο 2800 παιδιά όλων των ηλικιών με 160 προγράμματα 

Δείτε εδώ το ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ του αγώνα και κάντε κλίκ εδώ και εδώ γιά να παρακολουθήσετε την εκτέλεση  τους 
Και εδώ κάποιες ομαδικές φωτογραφίες που τραβήξαμε.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑΑΠΟΚΡΙΕΣ  2017

Είπαμε και φέτος να μην αφήσουμε όσα παίδια έμειναν στην πόλη χωρίς πάρτυ. Βάλαμε λοιπόν τις στολές μας, μασκαρεύτηκαμε και ξεφάντωσαμε.
Σερπαντίνες, χρώματα, καλή διάθεση, κεράσματα, αλλά και το μπρίο της κ. Βίκης, της κ. Βάλιας και της κ. Τόνιας ξεσήκωσαν το γυμναστήριο σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Ευχαριστούμε τους γονείς που συμμετείχαν στην διοργάνωση της γιορτής.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Συνδεθειτε εδώ για να δείτε Φωτογραφίες


Συμμετοχή της Χριστίνας Ρουσέλη στο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΩΝ» ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - Φεβρουάριος 2017


Ανερχόμενες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από όλη την Ελλάδα θα ξεδίπλώσουν το ταλέντο τους στο «Κύπελλο Ελπίδων» Γ’ κατηγορίας, το οποίο διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο..

Παρούσα και φέτος η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με την Χριστίνα Ρουσέλη, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις της στην προηγουμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που αποτελεί ιδιαιτερη τιμή για τον σύλλογο μας.

Στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας θα δώσουν ραντεβού οι καλύτερες κορασίδες γεννημένες το 2005 και 2006. Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν συνολικά 60 αθλήτριες (30 από τη Βόρεια Ελλάδα και 30 από τη Νότια), βάσει της κατάταξής τους στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Γ’ και Δ’ κατηγοριών του 2016, υπό την προϋπόθεση να είχουν καταταγεί από την 1η έως την 15η θέση στο σύνθετο ατομικό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ..........
Δε'ιτε εδώ την ανακοίνωση της ομοσπονδίας και την λίστα με τις συμμετοχέςΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ
"ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017"


Σε μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα  το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου έκοψε και φετος την πίτα του σε μιά οικογενειακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας  όπου παρουσίαστηκαν και τα προγράμματα των αθλητριών του συλλόγου για το 2017 και ευχηθηκαμε για την καλή χρονία . 


Τυχερή για φέτος η  νεάνιδα ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΙΦΝΑΙΟΥ.  Της Ευχόμαστε Πάντα τυχερή.

(Συνδεθείτε εδώ για να κατεβάσετε φωτογραφίες)
ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ENSΕMBLE Η ΕΡΑΤΩ MAΣ

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ -ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017


Το παρών θα δόσει και πάλι η Ερατώ Θεοπίστου της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στην ανανεωμένη Εθνική  Ensεmble. Η Κορυφαία αθλήτρια μας, πιό έμπειρη πλέον μετά την συμμετοχή της στο πανευρωπαικό και παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 αλλά και το πρόγραμμα προετοιμασίας για το Ολυμπιάδα του ΡΙΟ το 2016, διατήρησε την θέση της  σε μία ομάδα αξιώσεων, που θα δουλέψει σε στέρεες βάσεις για ένα ικανό χρονικό διάστημα και θα αντέξει σε βάθος χρόνου, με την προοπτική να φτάσει μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020>. 

Εμείς από την πλευρά μας αισθανόμαστε πολύ περήφανοι και της ευχόμαστε να είναι πάντα  καλά και να πραγματοποιήσει κάθε της όνειρο.  Συγχαρητήρια κορίτσι μου............

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.


Δείτε  εδώ φωτογραφίες από τα ανοικτά μαθήματα


Ποια θα πρέπει είναι  η στάση σας ως γονείς  όταν το παιδί σας κάνει πρωταθλητισμό στην γυμναστική; Κατά πόσο πρέπει να εμπλέκεστε στη διαδικασία της προπόνησής του;


 1. Μη συγκρίνεις την πρόοδο του παιδιού σου με την πρόοδο άλλων αθλητών.
 2. Μην αρχίσεις να θεωρείς ότι η επιτυχία ή η έλλειψη επιτυχίας του παιδιού σου, είναι προσωπική σου υπόθεση.
 3. Μην παίρνεις τις βαθμολογίες των κριτών υπερβολικά σοβαρά, ιδίως στα χαμηλότερα επίπεδα.
 4. Μην ξεχνάς, ότι είναι αναγκαίο η γυμναστική να παραμείνει διασκεδαστική.
 5. Μην ανέχεσαι λανθασμένη συμπεριφορά του παιδιού σου κατά την προπόνηση ή τους αγώνες.
 6. Μη λαμβάνεις μέρος σε κουτσομπολιά σχετικά με οποιοδήποτε μέλλος της γυμναστικής κοινότητας.
 7. Μην παρεμβαίνεις στα καθήκοντα των προπονητών κατά την προπόνηση ή τους αγώνες.
 8. Μην πιέζεις το παιδί σου σχετικά με ασκήσεις ή αγώνες.
 9. Μη θέτεις για το παιδί σου στόχους που δεν είναι ρεαλιστικοί.
 10. Μη βασίζεις την αγάπη ή την προσοχή σου στην αγωνιστική επιτυχία του παιδιού σου.
 11. Μη βασίζεις τη δική σου αυτοεκτίμηση στην επιτυχία του παιδιού σου.
 12. Μην ξεχάσεις την πραγματική αξία της συμμετοχής του παιδιού στο άθλημα.
 13. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να νοιάζεται υπερβολικά για τα αποτελέσματα του παιδιού σε αγώνες.
 14. Μην υποσκάπτεις την εμπιστοσύνη του παιδιού σου ως προς τους προπονητές και την προπόνησή του.
 15. Μη δείξεις κάποιο αρνητικό συναίσθημα όταν παρακολουθείς τους αγώνες του παιδιού σου.
 16. Μην προσπαθείς να κάνεις το παιδί σου να σου μιλήσει αμέσως μετά από έναν αγώνα, ειδικά αν δεν τα πήγε πολύ καλά.
 17. Μην κάνεις ή πεις τίποτα που να κάνει το παιδί σου να νοιώσει ένοχο για το χρόνο και τα χρήματα που ξοδεύεις για το άθλημά του ή για τυχόν θυσίες που νοιώθεις ότι κάνεις ώστε να μπορεί να συμμετέχει στο άθλημα.
 18. Μη μιλάς άσχημα για τους προπονητές, το γυμναστήριο ή τους άλλους αθλητές μπροστά στο παιδί σου.
 19. Μην προσπαθήσεις να προπονήσεις εσύ το παιδί σου.
 20. Μην απομακρύνεις τους προπονητές του παιδιού σου από αυτό.
 21. Μην βασίζεις την υποστήριξή σου προς τη συμμετοχή του παιδιού σου στο άθλημα σε τυχόν προσδοκίες για κάποιο χρηματικό όφελος, όπως μία αθλητική υποτροφία.
 22. Μην προσπαθήσεις να αναδημιουργήσεις τη δική σου καριέρα ή να πραγματοποιήσεις τα δικά σου αθλητικά όνειρα μέσα από το παιδί σου
 23. Μην κάνεις κάτι που θα κάνει τους γονείς άλλων αθλητών να σε θεωρήσουν εχθρό τους.
 24. Μην περιμένεις τίποτα παραπάνω από το παιδί σου εκτός από την καλύτερη δυνατή του προσπάθεια.
 25. Μην κάνεις ή πεις κάτι που θα κάνει το παιδί σου να σε εκτιμάει λιγότερο ως άνθρωπο.
 26. Μην ειρωνεύεσαι, απειλείς ή προσπαθείς να τρομάξεις το παιδί σου με στόχο να του δώσεις περισσότερα κίνητρα να γίνει καλύτερο.
 27. Μην περιμένεις τίποτα περισσότερο από τη γυμναστική εκτός από καλή φυσική κατάσταση, μαθήματα ζωής και διασκέδαση για τον αθλητή σου.
Πηγή: www.ezinearticles.com


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ  2017


ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Με περισσή αισιοδοξία που πηγάζει από την ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, ξεκίνησαν οι προπονήσεις του αγωνιστικού τμήματος. Στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί και οι επιλογές των προπονητών από τις λιλιπούτειες αθλήτριες που έδωσαν πολλές υποσχέσεις στον τελευταίο αγώνα επίδειξης: Καράμπελα-Βέστε Δέσποινα, Καρυπίδη Κωνσταντίνα, Μαργιάνου Γεωργία, Μαργιάνου Στέλλα, Μουστρή-Κονταρά Ευαγγελία, Λέκκου Αγάπη.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο αθλητικό σας ταξίδι που μόλις τώρα ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές.

Η έναρξη των ακαδημιών και οι επιλογές για το νέο προαγωνιστικό τμήμα έχει τοποθετηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται το προπονητήριο για περισσότερες πληροφορίες.

Oι Αθλήτριες  που συμμετείχαν στα περσινά τμήματα και επιθυμούν να συνεχίσουν και φέτος , μπορούν να ‘έρχονται από Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην ώρα  του τμήματος τους έως να δημιουργηθούν τα νέα τμήματα. Παρακαλούνται οι κηδεμόνες να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν την διαδικασία εγγραφής ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα καθώς η συμμετοχή αναμένεται και φέτος μεγάλη.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή αρχή και καλή πρόοδο.ΠIΣΩ ΑΠO ΚAΘΕ ΑΘΛΗΤH ΥΠAΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΜEΝΗ ΝEOΤΗΤΑ ?

Όσοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την άθληση ή όσοι πηγαίνουν μια στο τόσο γυμναστήριο, πιθανότατα δε θα καταλάβουν. Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια χαμένη παιδική κι εφηβική ηλικία. Είναι τα ξενύχτια που δεν έζησε γιατί έχει προπόνηση το πρωί, είναι τα μεθύσια που δεν έκανε γιατί είχε προετοιμασία, είναι οι εκδρομές που δεν ήρθε για να μη χάσει προπόνηση.

Πίσω από κάθε αθλητή βρίσκονται Σάββατα πρωί χωρίς ξεκούραση και χουζούρεμα γιατί η Σαββατιάτικη προπόνηση είναι πάντα νωρίς. Βρίσκονται αυστηροί κανόνες διατροφής, κανόνες που δεν του επιτρέπουν ν' ακολουθήσει στο μαζικό σαβούριασμα της παρέας.

Βρίσκεται η καθημερινή προσπάθεια για κάτι που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν. Και είναι αυτό το «έλα μωρέ, τι θα γίνει αν δεν πας μια μέρα προπόνηση;» που λένε φίλοι και γνωστοί που διαφοροποιεί τους αθλητές από τους μη αθλητές.

Ο μη αθλητής δε θα καταλάβει ότι οι προπονήσεις έχουν μια συνέχεια, μια ακολουθία, την οποία αν χαλάσεις θα καταπονήσεις το σώμα σου περισσότερο ή λιγότερο απ' όσο πρέπει. Και το πόσο πρέπει να κουράσεις τον οργανισμό σου δεν είναι πάντα σταθερό. Εξαρτάται από το αν βρίσκεσαι σε περίοδο προετοιμασίας ή όχι, από το αν ακολουθούν αγώνες ή αν ο προπονητής σου σε ξεκουράζει για κάποιο λόγο.

Δε θα καταλάβει επίσης ότι για σένα αυτές οι προπονήσεις είναι καθημερινότητα και ψυχοθεραπεία. Γιατί για κάποιον που βλέπει την κατάσταση απ' έξω είναι παράλογο που δε θες ν' αφήσεις μια προπόνηση για να πας για καφέ. Για σένα όμως, βγάζει όλα τα νοήματα του κόσμου κι ας έρχονται μέρες που εκείνος ο καφές μοιάζει φοβερά ελκυστικός.

Γιατί ναι, υπάρχουν μέρες που θέλεις να είσαι σαν τους άλλους. Είναι εκείνες οι στιγμές λίγο πριν ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι για την προπόνηση που έχεις εκείνη την επιθυμία να τα παρατήσεις όλα και να λιώσεις στον καναπέ, ή να πας για καφέ ή απλώς να κοιμηθείς παραπάνω. Κι όμως, όσο κι αν το μυαλό τρέχει αλλού και η γκρίνια φτάνει σε άλλο λέβελ, τα χέρια σου εξακολουθούν να ετοιμάζουν τα πράγματα της προπόνησης σχεδόν μηχανικά. Και λίγες ώρες μετά, αφού έχεις τελειώσει την προπόνηση και νιώθεις αυτή τη γλυκιά κούραση στο σώμα σου, δε μετανιώνεις καθόλου για την επιλογή σου.

Και πίσω από κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία του κάθε αθλητή βρίσκονται ώρες ιδρώτα και κούρασης, βρίσκονται στιγμές απογοήτευσης ή μικρές αποτυχίες, στερήσεις, άγχος, μια αφέλεια που δεν πρόλαβε να ζήσει. Γιατί αυτή τόσο προγραμματισμένη ζωή, ο εκάστοτε στόχος και η επίτευξή του σε ωριμάζουν, σε καθιστούν υπεύθυνο για την πορεία σου, για την προσωπική επιτυχία ή αποτυχία σου. Μαθαίνεις από πολύ νωρίς ν' αναλαμβάνεις ευθύνες και να ψάχνεις πρώτα στον εαυτό σου για πιθανά λάθη, να μην κατηγορείς τους άλλους.

Γι' αυτό αν παρακολουθήσεις κάποιον αγώνα οποιουδήποτε αθλήματος, χειροκρότησέ τους. Ασχέτως του αποτελέσματος, ανεξάρτητα από το αν έπαιξαν καλά, αν έπιασαν το όριο, αν έχασαν ή αν κέρδισαν. Χειροκρότησέ τους για την προσπάθεια και την επιμονή τους. Για όσα συνειδητά επιλέγουν να χάσουν για να κυνηγήσουν έναν προσωπικό στόχο, για την αποφασιστικότητα και την τόσο συγκροτημένη σκέψη. Α! Και κάνε μου μια χάρη. Αν τους δεις από κοντά, μην τους ξαναρωτήσεις τι θα γίνει αν χάσουν μια προπόνηση.ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Μετά από μιά ιδιαίτερα απαιτητική και εντονη χρονιά, που συνοδεύτηκε όμως με πολλές επιτυχίες και δικαίωσε τον κόπο αθλητων και προπονητών, φέυγουμε επιτέλους για διακοπές με τις βαλίτσες
μας γεμάτες από πολές διακρίσεις και χαρούμενες αναμνήσεις, αφού
πρτα μικροί και μεγάλοι το γιορτάσαμε με ένα τέλειο Beach Party.
ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016


Έναν όμορφο και ιδιαίτερο αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι  βρέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Μοσχάτου. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΣΓΑ για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσε αγώνα επίδειξης χωρίς το άγχος του ανταγωνισμού στην προαγωνιστική κατηγορία για τους συλλόγους της Αττικής. Οι οκτάχρονες επίδοξες αθλήτριες της Ένωσης Γαλατσίου μας έδειξαν  ότι θα πάρουν επάξια την σκυτάλη των επιτυχιών καθώς το ταλέντο δεν λείπει και το μέλλον τους ανήκει.
Ο Σύλλογος μας πήρε μέρος στα ζευγάρια με  τις Καράμπελα-Βέστε Δέσποινα, Καρυπίδη Κωνσταντίνα, Μαργιάνου Γεωργία, Μαργιάνου Στέλλα, Μουστρή-Κονταρά Ευαγγελία σε ελευθέρα προγράμματα αλλά και σε ensemble πρόγραμμα με τέσσερις μπάλες. Οι  μικρές μας αθλήτριες, παρά την ηλικία τους, ήταν σοβαρές και συγχρονισμένες και παρότι ο αγώνας δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια κριτών και θεατών για το επίπεδο τους αλλά και την πολύ καλή κατάταξη στην ανεπίσημη βαθμολογία.  Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν κορίτσια όπως και στην προπονήτρια σας κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ και την δασκάλα μπαλέτου κ.ΝΑΣΤΑ ΚΟΝΤΟΠΙΔΗ για την απόδοση σας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο αγωνιστικό σας ταξίδι που μόλις τώρα ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές.

Με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου, η ομάδα με χαρά περιμένει και άλλες μικρές αθλήτριες στα φυτώρια της, για  να τις μυήσει, με σωστές και παιδαγωγικές μεθόδους στο άθλημα της  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και να τις βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η Ρυθμική Γυμναστική είναι μια σύνθεση τέχνης και γυμναστικής. Θεωρείται  το πλέον κατάλληλο άθλημα για κορίτσια μικρής ηλικίας καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, και να αποκτήσουν αρμονία,  χάρη και έκφραση στην κίνηση. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στην ευαίσθητη ηλικία τους, και περιλαμβάνει μαθήματα μπαλέτου, εξάσκηση σε όργανα ρυθμικής (μπάλα, στεφάνι, κορδέλα, σχοινάκι), αλλά και παιδαγωγικό παιχνίδι. Οι προπονήσεις  ξεκινούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Δ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΜΙΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΥΣΕΛΗ

Εξαιρετικές εμφανίσεις για την ανανεωμένη ομάδα Ρυθμικής πανκορασίδων της Ένωσης Γαλατσίου τόσο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στον Χολαργό 11 & 12 Ιουνίου όσο και στον Τελικό της κατηγορίας τους που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας στις 25 & 26 Ιουνίου. Οι μικρές αθλήτριες με εντυπωσιακά προγράμματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.  Η παρουσία τους, ενθουσίασε κριτές και κοινό που τις καταχειροκρότησε αλλά πάνω από όλα ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειες και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς κατακτώντας τιμητικές θέσεις μεταξύ 140 και πλέον συμμετεχουσών και την 11η θέση στο σύνθετο αγώνα.

Στους αγώνες πήραν μέρος οι μικρές μας αθλήτριες Πετροπούλου Αγγελική, Σαραντοπούλου Χρυσούλα, Ξεμαντηλωτου Δέσποινα, Γεροδήμου Αντιγόνη, ΚαλικούρδηΜαρίνα, και η «παλιά»  Χριστίνα Ρουσέλη όπου πρωταγωνίστησε ξανά κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Μπάλα, την πέμπτη θέση στο σύνθετο και το Χάλκινο Μετάλλιοστο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ελεύθερο πρόγραμμα και θέσεις στην οκτάδα στα υπόλοιπα όργανα αντίστοιχα.


Εμείς όλοι θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτά τα παιδιά και την προπονητική τους ομάδα Βικτώρια Γώγου, Βαλια Μανιού και Νάστα Κοντοπίδη που επιμένουν να προσφέρουν στον υγιή και ερασιτεχνικό αθλητισμό, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα μικρά παιδιά του συλλόγου, που μας το ανταποδίδουν στέλνοντας  μας μηνύματα και την αισιοδοξίας και ικανοποίησης σε μέρες ιδιαίτερα δύσκολες.

‘’ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ"


KAΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Σε μια ατμόσφαιρα που κυριαρχούσαν η  φρεσκάδα και τα χαμογέλα των μικρών αθλητριών οι ακαδημίες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική περίοδο με ένα ωραίο πάρτι με θέματα και χρώματα του ουράνιου τόξου, που είχαν προετοιμάσει μαζί με τις προπονήτριες τους Βικτώρια Γώγου, Μαρία Παπαϊωάννου Δήμητρα Χατζηγιαννάκη και Αντωνία Μπαρκούκη.

Μέσα σε ένα  κατάμεστο γήπεδο στο κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου, που για μια ακόμα φορά στάθηκε πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τις ανάγκες των αθλητών μας και των δημοτών, τα παιδιά και οι αθλήτριες του συλλόγου μας ταξίδεψαν με τα πρωτότυπα προγράμματα τους και μας απογείωσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ.Δήμαρχος  Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Εκ μέρους της δημοτικής αρχής  απεύθυνε χαιρετισμό η Κ. Ντίνα Σπηλιοπούλου –Χρυσάγη, διαπιστώνοντας ότι το τμήμα που ίδρυσε η ίδια πριν 25 και πλέον έτη όχι μόνο συνεχίζει δυναμικά αλλά και κυριαρχεί στον χώρο τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συμμετάσχει ενεργά και θα υποστηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξη.


Η καθόλα πετυχημένη γιορτή έκλεισε με βραβεύσεις αθλητριών/προπονητών  του αγωνιστικού για τις πολλαπλές πανελλήνιες διακρίσεις που είχαν την χρόνιά που μας πέρασε, απονομές αναμνηστικών στα παιδιά των ακαδημιών αλλά και κεράσματα όπου συμμετείχε και το Super Market Σκλαβενίτης το οποίο και ευχαριστούμε, όπως επίσης και το Sierra Studio που είχε  την μουσική κάλυψη και την κα. Νικολουλέα που επιμεληθηκε τον στολισμό. 


Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα και Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.


ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ  DVD ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ STUDIO  SOFI  ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2102817027

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ,
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡ
Ι
και ραντεβού τον Σεπτέμβριo!!!!!!!
ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ "WIN FOR LIFE" ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στο Φεστιβάλ Γυμναστικής  που διοργάνωσε για 26η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής  πήρε και πάλι φέτος μέρος  η Ένωση Γαλατσίου. Η άλλως λεγόμενη  «Γυμναστράδα»  έγίνε από 3-5 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Ποδηλατοδρόμιου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Τα προγράμματα που παρουσίασαν επιμελήθηκε η προπονήτρια τους Μάρω Παπαιωάννου,  είχαν μουσικά θέματα από το σίνεμα και τίτλους, "LA VIE EN ROSE"   και  "RISE UP". Τα κορίτσια μας ξεσήκωσαν τους θεατές και  καταχειροκροτήθηκαν.


Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν 125 προγράμματα
  Δείτε εδώ την  επίσημη ιστοσελίδα

(κάντε κλίκ στους τίτλους για να παρακολουθήσετε τα προγράμματα τους)
Και εδώ ότι φωτογραφίες τραβήξαμε

Για περισσότερες φωτογραφίες και video από την διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2130055310, 6977247483, 6932344465, κ. Στάθη Ντόκο.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ  !!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.........XAΛKINO ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

  Εξαιρετική και πάλι ηταν η παρουσία της ομάδας μας στους Τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γ΄Κατηγορίας,  Α,Γ,Ε περιφερειών,  που διεξήχθησαν στα τέλη Μαίου  στο Νέο  Ηράκλειο. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στις Δωδεκάχρονες αθλήτριες μας
Γκολφινοπούλου Βασιλική  και Διαμάντω Τσούλου που μετά από μια πραγματικά εντυπωσιακή εκτέλεση των προγραμμάτων τους συνέχισαν τις επιτυχίες του τμήματος, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη μπάλα (9η στο σύνθετο) και την τέταρτη θέση στο  στεφάνι (8η στο σύνθετο) αντίστοιχα. Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη διάκριση της Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου.  Αρκετά καλή  και η εμφάνιση  της  αθλήτριας  Νικολέτας Τσιμάρα 11η στις κορίνες, (25η στο σύνθετο).

Η Διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου συγχαίρει την προπονητική ομάδα και τις αθλήτριες του τμήματος.


ΓΟΝΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ?

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣ.........

Στα γήπεδα θα παρατηρήσει κανείς δυο κατηγορίες γονέων. Στην πρώτη ανήκουν γονείς που σιωπηλά υποστηρίζουν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρίν και μετά απ’ αυτόν. Που θα τα αγκαλιάσουν και θα τα συγχαρούν για την προσπάθεια και όχι για το αποτέλεσμα. Και υπάρχει και η άλλη κατηγορία γονέων. Αυτή που δυστυχώς υπερισχύει και περιλαμβάνει γονείς που θα ακούσεις να φωνάζουν και να κριτικάρουν απ’την κερκίδα για την εμφάνιση του παιδιού τους, για τις επιλογές του προπονητή, για τις αποφάσεις του διαιτητή ή τη βαθμολογία του κριτή κ.α. 

Και ξαφνικά αναρωτιέσαι πού πήγε εκείνος ο γονέας που “έβαλε” το παιδί του στον αθλητισμό για να κάνει φίλους και να αποκτήσει νέες δεξιότητες; Πού πήγε εκείνος ο γονέας που στο ξεκίνημα του, του αγόρασε τον καλύτερο εξοπλισμό; Πού πήγε εκείνος ο γονέας που χαιρόταν όταν απλά και μόνο έβλεπε το παιδί του μέσα στον αθλητικό χώρο και που στο “παραπάτημα” του χαμογελούσε από περηφάνεια για την προσπάθεια του;...........

Διαβάστε έδώ την συνέχεια.....


ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, από το σκοτάδι στο φως

Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση που σας προτείνουμε. Για πρώτη φορά ο κρητικός χορός συνδυάζει τα βήματά του με τον σύγχρονο για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα σε μία απόπειρα απεικόνισης του πολιτισμού της Κρήτης μέσα από την τέχνη και την θεατρική αντίληψη. Είκοσι επτά χορευτές και πέντε μουσικοί επί σκηνής ενώνουν το ταλέντο, την τέχνη, την κοσμοθεωρία και τις ψυχές τους, για να προσφέρουν στο θεατή το δικό τους μίτο της τέχνης που θα τον οδηγήσει -έστω για λίγες ώρες- μακριά από τη δαιδαλώδη πραγματικότητα και πέρα από τα ατομικά αδιέξοδά του. Μαζί τους η δασκάλα μπάλετου της Ομάδας μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΠΙΔΗ (ΝΑΣΤΑ). Στο Θέατρο Παλλάς 20-21 Μαίου αλλά και στο 'Αλσος Βεικου αυτο το καλοκαίρι...

Διαβάστε έδώ περισσότερα..........
‘’ΠΑΕΙ ΡΙΟ’’ Η ΕΡΑΤΩ ΘΕΟΠΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Κατάθεση ψυχής έκαναν τα κορίτσια του ελληνικού ανσάμπλ, που κόντρα σ’ όλες τις αντιξοότητες πραγματοποίησαν το όνειρο της Ολυμπιακής πρόκρισης, κατακτώντας πανάξια μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά της ρυθμικής γυμναστικής στο Ρίο ντε Τζανέιρο! Έτσι, το ανσάμπλ της Ελλάδας θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πέμπτη συνεχόμενη φορά και η ελληνική Γυμναστική και θα έχει ακόμα πιο ισχυρή παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς. Στην ομάδα μετέχει και η Γαλατσιώτισα Ερατώ Θεοπίστου που είναι και η πιο μικρή αθλήτρια αφού  κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ένα μαραθώνιο δρόμο προεπιλογής που ξεκίνησε με την αρχική πρόσκληση της τον προηγούμενο Ιούλιο 2014, και χάρις το πείσμα της και τις ικανότητες της πραγματοποίησε το όνειρο κάθε αθλητή να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα της χώρας του και γιατί όχι μια Ολυμπιακή διάκριση. Το Ταξίδι ξεκίνησε στην Ιταλία με την συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο του Πέζαρο. Μεγάλη στάση το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο στη Στουτγάρδη όπου οι πέντε αθλήτριες κατέκτησαν την 13 θέση και προκρίθηκαν για το προολυμπιακό τουρνουά του Ριο όπου η Εθνική μας ομάδα έκανε καταπληκτική εμφάνιση και κατετάγη 3η μεταξύ των έξι ομάδων που διεκδικούσαν τα τρία τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια, συγκεντρώνοντας 31,982 βαθμούς στον σύνθετο αγώνα και ανανεώνοντας για τον Αύγουστο το ραντεβού της στην Ολυμπιακή Αρένα του Ρίο.

Οι αθλήτριες της Ιρίνα Ιλίεβα πήραν 15,966 βαθμούς στο πρόγραμμα με τις 5 κορδέλες, όπου αγωνίστηκαν υπό τους ήχους του «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και 16,016 βαθμούς στις 6 κορύνες / 2 στεφάνια, όπου χόρεψαν έχοντας ως μουσική υπόκρουση μία μίξη ορχηστρικών κομματιών του Μανώλη Χιώτη και του Μίμη Πλέσσα.

Την πρόκριση πήραν επίσης η Γερμανία και το Ουζμπεκιστάν, ενώ το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σφράγισε τυπικά και η Βραζιλία, που είχε εξασφαλισμένη θέση ως «οικοδέσποινα».

Ζητούμενο για την ελληνική ρυθμική γυμναστική είναι μία μεγάλη επιτυχία, η οποία έχει λείψει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να υπάρχει πάντα εκπροσώπηση στις μεγάλες διοργανώσεις και τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά στις λεπτομέρειες χάνεται η διάκριση. Λίγους μήνες πριν το μεγάλο ραντεβού του Ρίο και αφού έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας με τις χορογραφίες και τα νέα προγράμματα, θα ακολουθήσει ένα στάδιο αγώνων μέσω των οποίων οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν νε επιδιώξουν την ελαχιστοποίηση των λαθών και την απόκτηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ομοιογένειας, που θα φέρει και τον άψογο συγχρονισμό. Οι αθλήτριες, οι οποίες θα πορευτούν με στόχο ένα Ολυμπιακό μετάλλιο έως το τέλος είναι: Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Ζωή Κοντογιάννη, Ερατώ Θεοπίστου και Χρύσα Μουτάφη.

Από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε τι άλλο από εκπλήρωση του ονείρου τους. Σαν ομάδα του Γαλατσίου νοιώθουμε μεγάλη περηφάνια και ικανοποίηση καθώς βλέπουμε να εκπληρώνεται ο στόχος μας να προσφέρουμε στο κλειστό της πόλης μας υψηλού επιπέδου προετοιμασία σε ταλέντα  που θα  αναπτύξουν τις ικανότητες τους και θα βιώσουν τα οράματα τους.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και βίντεο


ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΕΣΓΑ


Σε φουλ ρυθμό έχουν βάλει πλέον τις μηχανές τους οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, καθώς έχουμε μπει πλέον στην αγωνιστική περίοδο.

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η Α’ φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ κατηγορίας (Κορασίδων), Α’ - Ε’ περιφερειών, την οποία διοργάνωσε η ΑΕΣΓΑ υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο., το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης με εξαιρετική και πάλι παρουσία της ομάδας μας.

Τους αγώνες χαρακτήρισε το εξαιρετικό κλίμα και φυσικά οι πολύ καλές προσπάθειες των συνολικά 109 αθλητριών, που εκπροσώπησαν 34 σωματεία.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις  αθλήτριες μας που κατάφεραν να διακριθούν και συγκεκριμένα στην Γκολφινοπούλου Βασιλική  που κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο στο στεφάνι, στην Διαμάντω Τσούλου που βρέθηκε μια ανάσα από το χάλκινο μετάλλιο κατακτώντας τελικά την τέταρτη θέση στην μπάλα  και στην Νικολέτα Τσιμάρα που κατέκτησε την έκτη θέση στο σχοινάκι.

Για μια ακόμη φορά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονητική ομάδα που διατηρούν

διαχρονικά την ομάδα στoύς πρωταγωνιστές του χώρου τιμώντας μοναδικά την πόλη μας

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Μία μεγάλη διάκριση ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής κατηγορίας γυναικών που διεξήχθη πρόσφατα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα  η αθλήτρια του ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΕΡΑΤΩ ΘΕΟΠΪΣΤΟΥ εκτελώντας θαυμάσια τα προγράμματα της κατά τις δυο πρώτες μέρες των αγώνων εξασφάλισε την πρόκριση στην προνομιούχο  οκτάδα  σε Δύο τελικούς οργάνων στην κορυφαία κατηγορία Γυναικών. Εξίσου εντυπωσιακή και η παρουσία της στον Τελικό της Κυριακής οπού δικαίωσε τις προσδοκίες με τελική συγκομιδή το Χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι  και την 4η θέση στην κορδέλα.

Να τονίσουμε επίσης ότι η εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια μας, είναι μέλος από διετίας της Εθνικής Ομάδος Ρυθμικής Ανσάμπλ με συμμετοχές σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και που προσφάτως προκρίθηκε από το προολυμπιακό τουρνουά και θα συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα του Ρίο τον προσεχή Αύγουστο.

Αρκετά καλή και η εμφάνιση της Μπαρκούκη Αντωνίας που συμμετείχε επίσης στον αγώνα και κατέλαβε την 20η θέση στην μπάλα στηρίζοντας για πολλοστή φορά τον σύλλογο της.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πολλά συγχαρητήρια
στις αθλήτριες αλλά και την προπονητική ομάδα που υπερβάλουν εαυτόν.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο δυναμικά για τις μικρότερες αγωνιστικές κατηγορίες πανκορασίδων και κορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου, αισιόδοξη για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Απρίλιος 2016

Την παρθενική τους εμφάνιση και το βάπτισμα του πυρός πήραν οι παγκορασίδες  Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου.

Πιο συγκριμένα οι μικρές μας αθλήτριες συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία στη διεθνή διοργανώση «ARMONIA CUP» που διεξήχθη για τρίτη χρόνια από Το αθλητικό Σωματείο ΑΡΜΟΝΙΑ στην Σίνδο Θεσσαλονίκης στις 7-10 Απριλίου 2016. Η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Δέλτα και συμμετείχαν 320 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπροσωπώντας 45 συλλόγους γυμναστικής.

Ο αγώνας καθαυτός ήταν ένα δυνατό τέστ για τα ανανεωμένα «πρωτάκια» μας. Όλα τα παιδιά κέρδισαν  κολακευτικά σχόλια αλλά κυρίως πήραν την πρώτη τους εμπειρία σημαντική για την μετέπειτα αθλητική τους πορεία. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν οι αθλήτριες Σαραντοπούλου Χρυσούλα, Γεροδήμου Αντιγόνη, Πετροπούλου Αγγελική, Καλλικούρδη Μαρίνα, Ξεμαντήλωτου Ινώ, αλλά και η «παλιά» Χριστίνα Ρουσέλη η οποία συνέχισε τις επιτυχημένες της εμφανίσεις κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα και αργυρό στο Σύνθετο Ατομικό.

 

Πολλά συγχαρητήρια Κορίτσια και καλή αρχή !!!!


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ- Απρίλιος 2016

Ικανοποιητική ήταν η παρουσία της  ομάδας μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Νεανίδων.  Πιό συγκεκριμένα στον Τελικό
αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Β΄Κατηγορίας που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ποδηλατοδρομίου τα κορίτσια αν δεν κατάφεραν  την σημαντική διάκριση καθώς είχαν αρκετές ατυχίες, έδειξαν ένα αρκετά υψηλό επίπεδο αφήνωντας αρκετές υποσχέσεις για την συνέχεια. Ο αγώνας έγινε με την συμμετοχή 129 αθλητριών από 46 ομάδες με πολύ έντονο ανταγωνισμό καθώς αποτέλεσε και το κριτήριο πρόκρισης γιά το αντίστοιχο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα. Τα κορίτσια  μας κατέλαβαν τελικά την 12η θέση με τις Γρατσούνη Αγγιολίνα-Μαρία, Σιφναίου Ιφιγένεια, Καρκαλάτου Δέσποινα και Γκολφινοπούλου Ειρήνη.

Συγχαρητρια κορίτσια όπως και στις Προπονήτριες σας Βικτώρια Γώγου, Βασιλική Μανιού και Αναστασία Κοντοπίδη.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΕ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ A ΦΑΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Μάρτιος 2016


To Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου ξεκίνησε  η αγωνιστική περίοδος για τις αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής της Νότιας και Δυτικής Ελλάδας, με τον διασυλλογικό αγώνα Α’ φάσης, Συλλόγων και Ατομικού Α’ και Β’ κατηγοριών (Γυναίκες - Νεανίδες), καθώς και Ανσάμπλ Α’ και Β’ κατηγοριών, των Α’ - Γ’- Ε’ Περιφερειών. Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Αττικής (Α.Ε.Σ.Γ.Α.) και θα διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού.  

Στην κατηγορία Γυναικών πήραν μέρος 21 σωματεία με 31 αθλήτριες, ενώ στην κατηγορία Νεανίδων 29 σωματεία με 85 αθλήτριες. Η ομάδα μας συμμετείχε με τις νεάνιδες  Αγγιολίνα-Μαρία Γρατσούνη 50η σύνθετο, 49η μπάλα, Ιφιγένεια Σιφναίου 33η σύνθετο, 16η στεφάνι και Δέσποινα Καρκαλάτου 24η σύνθετο, 13η σχοινί και στην κατηγορία γυναικών με την Μπαρκούκη Αντωνία 4η μπάλα 8η στεφάνι.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΕ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ 2ο APHRODITE CUP - Μάρτιος 2016

Στην σημαντική Διεθνή Διοργάνωση Aphrodite Cup έχει προγραματίσει να συμμετάσχει η ομαδα μας στις αρχές Μαρτίου.

Το 2016 το Aphrodite Cup θa φιλοξενήσει αγώνες  νεανίδων(13-15 ετών), γυναικών(16 ετών και πάνω), ανσάμπλ νεανίδων και ανσάμπλ γυναικών

Οι αγώνες θα γίνουν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο  Π. Φαλήρου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ την Παρασκευή 11 με Κυριακή 13 Μαρτίου και θα μεταδοθούν ζωντανά στο διαδίκτυο.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΠΟΚΡΙΕΣ  - Μαρτιος 2016


Μπορεί να μην μπορέσαμε να έρθουμε όλοι, όμως το γήπεδο πλυμμήρισε κέφι, χρώματα, τρέλα, χαρά, ζωντάνια και φαντασία. Διασκεδάσαμε και χορέψαμε με την ψυχή μας και χαρήκαμε τα κεράσματα και τα αναψυκτικά μας και αφήσαμε πίσω ένα βουνό πολύχρωμες σερπαντίνες.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Φεβρουάριος 2016

Επιτυχημένη και φέτος η εκροσώπιση τών αθλήτριών Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου στην διεθνή διοργάνωση “Elegant Cup” που διοργανώθηκε στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνοδεύτηκαν με αρκετά μετάλλια και περισσότερα ακόμα πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις κάτι που δείχνει, αν και αρκετά νωρίς, ότι για μιά ακόμα χρονιά  η ομάδα θα συμπεριλαμβάνεται μέσα στους πρωταγωνιστές του αθλήματος πανελλαδικά. Βέβαια για όσους παρακολουθούν τον χώρο και γνωρίζουν  τη στελέχωση της ομάδας, την μεθοδική οργάνωση αλλά και το ¨οικογενειακό¨ κλίμα, το αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη
Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, ο αγώνας αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για τα διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθύν. Στον αγώνα που διήρκησε 3 μέρες πήραν μέρος 270 αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Στην κατηγορία πανκορασίδων συμμετείχε η αθλήτρια μας Ρουσέλη Χριστίνα πο αναδείχθεικε πρωταθλήτρια κατακτώντας  3 χρυσά μετάλια, στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχε η αθλήτρια μας Γκολφινοπούλου Βάσια, όπου αναδειχθηκε δευτεραθλήτρια κατακτώντας 3 αργυρά μετάλια
Στην κατηγορία νεανίδων μας εκροσώπησαν η Ιφιγένεια Σιφναίου  όπου κατέλαβε την 7η θέση στο σύνθετο η Ειρήνη Γκολφινοπούλου όπου κατέλαβε την 10η θέση στο σύνθετο και η Αγγιολίνα-Μαρία Γρατσούνη που κατέλαβε την 22η θέση στο σύνθετο ενώ στην κατηγορία Γυναικών η Μπαρκούκη Αντωνία όπου κατέλαβε την 9η θέση στο στεφάνι  και την 10η θέση στην μπάλα.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στις προπονήτριες τους για μια ακόμα εξαιρετική  εμφάνιση
Ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές διακρίσεις στο μέλλον.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΩΝ» ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - Φεβρουάριος 2016

Ανερχόμενες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από όλη την Ελλάδα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο «Κύπελλο Ελπίδων» Γ’ κατηγορίας, το οποίο διοργάνωσε το Σάββατο (06/02) στη Θεσσαλονίκη η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο..  

Στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας έδωσαν ραντεβού 39 κορασίδες γεννημένες το 2004 και 2005, εκπροσωπώντας 15 σωματεία. Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση είχαν συνολικά 60 αθλήτριες (30 από τη Βόρεια Ελλάδα και 30 από τη Νότια), βάσει της κατάταξής τους στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Γ’ και Δ’ κατηγοριών του 2015. H ομάδα μας με τις πολύ καλές της κατατάξεις είχε δικαίωμα εκπροσώπησης με τρείς αθλήτριες, οι οποίες με εξαιρετικές εμφανίσεις κατάφεραν να διακριθούν για μια ακόμα φορά. Πιο συγκεκριμένα η ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΤΣΟΥΛΟΥ κατέκτησε  το χρυσό μετάλλιο στις κορύνες, το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα και την 7η θέση στο σύνθετο, η ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ το αργυρό μετάλλιο στην μπάλα, το χάλκινο μετάλλιο στις κορύνες και την 5η θέση στο σύνθετο και η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΣΙΜΑΡΑ 10 θέση στις κορύνες και την 20η θέση στο σύνθετο.

Πολλά συγχαρητήρια  !!!!!!!!!

Δείτε εδώ την ανακοίνωσητης ομοσπονδίας.

ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - IAΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Με το δεξί ξεκίνησαν και φέτος οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αφού αναδείχτηκε Δευτεραθλήτρια ομάδα στην Σημαντική Διεθνή Συνάντηση Helioupolis Cup που διοργανώθηκε φέτος για 9η χρονιά. Ο αγώνας αποτέλεσε ένα δυνατό πρώτο τεστ για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλήτριες από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος Ρωσία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισραήλ κλπ και να αποδείξουν με το ταλέντο τους ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Οι αθλήτριες της πόλης μας απέδειξαν στο ταπί την σοβαρότητα και την πληρότητα τους σαν ομάδα και κατέλαβαν την υψηλή αυτή διάκριση, υστερώντας μόνο από την ομάδα του Ισραήλ και μπροστά από ομάδες με παράδοση στον χώρο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δίκαια συμπεριλαμβάνεται μέσα στους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Βέβαια για όσους παρακολουθούν τον χώρο και γνωρίζουν την μεθοδική οργάνωση και τη στελέχωση της ομάδας το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη. Στον αγώνα που διήρκησε 3 μέρες πήραν μέρος πάνω από 200 αθλήτριες από 16 χώρες.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνοδεύτηκαν με 2 μετάλλια και περισσότερα ακόμα πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία νεανίδων την ομάδα εκπροσώπησαν οι αθλήτριες Γκολφινοπούλου Ειρήνη (Αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι, 4η στην μπάλα, 5η στο Σ.Α. 8η στις κορύνες), Καρκαλάτου Δέσποινα (5η στο σχοινί,6η στο στεφάνι, 9η στην μπάλα, 8η στο Σ.Α.), και Σιφναίου Ιφιγένεια (7η στην μπάλα, 11η στο σχοινί 23η στο Σ.Α.), στην κατηγορία κορασίδων οι αθλήτριες μας Τσούλου Διαμάντω (7η στην μπάλα, 10η στο Σ.Α.) και Τσιμάρα Νικολέτα (6η στο σχοινι, 20η στο Σ.Α.), στην κατηγορία πανκορασίδων η Ρουσέλη Χριστίνα (Χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα, 5η θέση στο Σ.Α.) και στη κατηγορία γυναικών η Μπαρκούκη Αντωνία (5η θεση στο Στεφάνι).

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, με πρωτεργάτη πλέον την Δημοτική Αρχή, τα παιδιά αυτά να αποκτήσουν στον χώρο του Παλαί Γαλατσίου το μόνο που τους λείπει. Έναν αξιοπρεπή και σύγχρονο χώρο, επαρκή για τις ανάγκες προπόνησης που τώρα γίνεται περιληπτικά στο μοναδικό και γερασμένο Γυμναστήριο της πόλης μας και σε συνθήκες ασφυξίας.

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ .

Εξαιρετική η παρουσία του συλλόγου στους Τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δ1΄Κατηγορίας,  που διεξήχθη στις 17 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Χωριό. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην εννιάχρονη αθλήτρια μας  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΥΣΕΛΗ  που μετά από μια πραγματικά εντυπωσιακή εκτέλεση των προγραμμάτων της κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ελέυθερο πρόγραμμα την τέταρτη θέση στο στεφάνι και την πέμτη θέση στο σύνθετο ατομικό. Στόν αγώνα πήραν μέρος 150 !!! αθλήτριες από τις Α,Γ,Ε  περιφέρειες. Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη διάκριση της Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου που συνεχίζει να "γεννά" ταλέντα καθώς η μικρη μας αθλήτρια είχε μια σημαντική παρουσία και στο τελευταίο διασυλλογικό πρωτάθλημα  όπου κατέκτησε 2 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την αθλητική της σταδιοδρομία. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Δείτε εδώ το πετυχημένο της πρόγραμμα Χωρίς Όργανο Στεφάνι
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Ό Αγώνας αυτός αποτέλεσε και  το κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου που μας χάρισε και πάλι αρκετές διακρίσεις. Η Διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου συγχαίρει την προπονητική ομάδα και τις αθλήτριες του τμήματος Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής. Ξεκινάμε γερά και πάλι για νέες επιτυχίες.


ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Η ΕΡΑΤΩ MAΣ...... - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Το δικαίωμα να κυνηγήσει μέχρι τέλους την Ολυμπιακή πρόκριση μέσω του test event του Ρίο ντε Τζανέιρο (22-24 Απριλίου 2016), απέκτησε η Εθνική ομάδα ανσάμπλ, χάρη στη 14η θέση που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής της Στουτγάρδης, χάνοντας πάντως την ευκαιρία να εξασφαλίσει από τώρα την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.  

Η ελληνική πεντάδα (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ερατώ Θεοπίστου) πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και συγκέντρωσε συνολικά 32,233 βαθμούς στον σύνθετο αγώνα, τερματίζοντας στη 14η θέση μεταξύ των 24 ομάδων.

Τα κορίτσια της Τζένης Παπαδοπούλου έκαναν πολύ δυνατό ξεκίνημα και πήραν 16,400 βαθμούς στις 6 κορύνες / 2 στεφάνια (13η θέση στο συγκεκριμένο όργανο), αλλά δεν έφτασαν σε μια αντίστοιχα υψηλή βαθμολογία στις 5 κορδέλες, όπου είχαν κάποιες πτώσεις και περιορίστηκαν στους 15,833 βαθμούς (13η θέση), εκτελώντας το πρόγραμμά τους τελευταία απ’ όλες τις ομάδες, βάσει κλήρωσης.

Δείτε εδώ τα προγράμματα τους  Clubs & Hoops  Ribbons


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑΤΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!!!!


ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΗ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλωσορίζει στην οικογένεια του αγωνιστικού τμήματος τις Γεροδήμου Αντιγόνη, Καλλικούρδη Μαρίνα, Ξεμαντήλωτου Ινώ, Πετροπούλου Αγγελική, Σαραντοπούλου Χρυσούλα που επιλέχθηκαν από το προαγωνιστικό τμήμα μας
, αλλά και τις νέες λιλιπούτιες αθλήτριες του προαγωνιστικού μας.
Ελπίζουμε να βρουν στο σύλλογο μας το έδαφος να αναπτύξουν περισσότερο το ταλέντο τους και όλοι εμείς, παλιές  αθλήτριες και
προπονήτριες θα σταθούμε αρωγοί ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα αθλήτικά τους όνειρα και επιθυμίες , Καλωσήρθατε Κορίτσια!!!‘’ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ"


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ TA ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ HD

ΠΑΡΕΛΑΣΗ
USA  - Κυματα στην Χαβαη - Babies 1 - ΒΑΛΙΑ ΜΑΝΙΟΥ
Greece - Ναυτάκια στο Αιγαίο -  Babies 2 - ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΩΓΟΥ
France - Περίπατος στο Παρίσι -  Μinis - ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΩΓΟΥ

China -  Λουλουδια του Πεκίνου - Prejunior 1 - ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΥΠΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ,
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡ
Ι
και ραντεβού τον Σεπτέμβριo!!!!!!!
και μια πρόταση για καλό βιβλίο MIA AKOMA ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

  Εξαιρετική και πάλι ηταν η παρουσία της ομάδας μας στους Τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γ΄Κατηγορίας,  Α,Γ,Ε περιφερειών,  που διεξήχθη στις 13 & 14 Ιουνίου στην Ηλιούπολη. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην εντεκάχρονη αθλήτρια μας
Γκολφινοπούλου Βασιλική  που μετά από μια πραγματικά εντυπωσιακή εκτέλεση των προγραμμάτων συνέχισε και στην νέα κατηγορία τις περυσινές της επιτυχίες, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο σχοινάκι το αργυρό στην μπάλα και την έκτη θέση στο σύνθετο ατομικό. Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη διάκριση της Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, αλλά και του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού. Σε υψηλό επίπεδο  και η εμφάνιση  της υπόλοιπης ομάδας, αποτελούμενη ακόμα από τις αθλήτριες  Διαμάντω Τσούλου, Ιφιγένεια Σιφναίου, Νικολέτα Τσιμάρα, Αγγιολίνα Μαρία Γρατσούνη και Αλεξάνδρα Μπιθούλκα που τις έφερε στην τέταρτη θέση και μια ανάσα απο το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό μεταξύ 123 αθλητριών και 26 συλλόγων.

Η Διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου συγχαίρει την προπονητική ομάδα και τις αθλήτριες του τμήματος.‘’ΠΑΕΙ ΡΙΟ’’ Η ΕΡΑΤΩ MAΣ...... - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 15

Ανανεωμένη και έτοιμη να ανταπεξέλθει στις μεγάλες φετινές προκλήσεις η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ. Σε σχέση με τη περσινή ομάδα υπάρχουν τέσσερες σταθερές και μια αλλαγή. Οι ‘’Παλίες’’ Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη και Μιχαέλα Μεταλίδου είναι οι «πυλώνες» της ομάδας της ρυθμικής, στην οποία νέο πρόσωπο φέτος είναι και η δική μας Ερατώ Θεοπίστου που είναι και η πιο μικρή αθλήτρια.

Η αθλήτρια της Ένωσης Γαλατσίου κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ένα μαραθώνιο δρόμο προεπιλογής που ξεκίνησε με την αρχική πρόσκληση της τον προηγούμενο Ιούλιο, και χάρις το πείσμα της και τις ικανότητες της πραγματοποίησε το όνειρο κάθε αθλητή να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα της χώρας του και γιατί όχι μια Ολυμπιακή διάκριση.

Ως τότε βέβαια υπάρχει μακρύς δρόμος. Ζητούμενο για την ελληνική ρυθμική γυμναστική είναι μία μεγάλη επιτυχία, η οποία έχει λείψει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να υπάρχει πάντα εκπροσώπηση στις μεγάλες διοργανώσεις και τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά στις λεπτομέρειες χάνεται η διάκριση. Ενάμισι χρόνο πριν το μεγάλο ραντεβού του Ρίο και αφού έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας με τις χορογραφίες και τα νέα προγράμματα, θα ακολουθήσει ένα στάδιο αγώνων μέσω των οποίων οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν νε επιδιώξουν την ελαχιστοποίηση των λαθών και την απόκτηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ομοιογένειας, που θα φέρει και τον άψογο συγχρονισμό. Έτσι λοιπόν Πάσχα στην Ιταλία θα κάνουν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο του Πέζαρο.  Δείτε εδω την εμφάνιση τους στο πρόσφατο APHRODITE CUP

Οι πέντε αθλήτριες, οι οποίες θα πορευτούν αρχικά ως τη Στουτγάρδη υπό τις οδηγίες της Ομοσπονδιακής προπονήτριας Τζένης Παπαδοπούλου με στόχο ένα Ολυμπιακό εισιτήριο είναι:

Σταυρούλα Σαμαρά

Ημερομηνία γέννησης:8 Ιουλίου 1994

Σύλλογος:Διαγόρας Αμπελοκήπων

Ελένη Δόικα

Ημερομηνία γέννησης: 15 Νοεμβρίου 1995

Σύλλογος:ΓΟ Κέρκυρας

Ζωή Κοντογιάννη

Ημερομηνία γέννησης:19 Σεπτεμβρίου 1997

Σύλλογος:ΔΑΣ Δραπετσώνας

Ερατώ Θεοπίστου

Ημερομηνία γέννησης: 4 Οκτωβρίου 1999

Σύλλογος: ΑΕ Γαλατσίου

Μιχαέλα Μεταλλίδου

                                Ημερομηνία γέννησης: 23 Ιανουαρίου 1993

                                    Σύλλογος: Σπάρτακος Θεσσαλονίκης

Από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε τι άλλο από εκπλήρωση του ονείρου τους. Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα της πόλης μας έχει να επιδείξει άλλες δύο προεπιλογές αλλά και προσκλήσεις σε κάμπ προετοιμασίας αθλητριών της.  Σαν ομάδα του Γαλατσίου νοιώθουμε μεγάλη περηφάνια και ικανοποίηση καθώς βλέπουμε να εκπληρώνεται ο στόχος μας να προσφέρουμε στο κλειστό της πόλης μας τον χώρο και τις συνθήκες που θα  αναπτύξουν τις ικανότητες τους και θα εκπληρώσουν τα οράματα τους.
 ΧΡΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ !!! ΑΠΡΙΛΙΟΣ 15

Ο πρώτος επίσημος Διασυλλογικός αγώνας της χρονιάς στην κατηγορία νεανίδων, διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο κλειστό της Ηλιούπολης. Σταθερή στα ραντεβού της με την επιτυχία η αθλήτρια μας Γκολφινοπούλου Ειρήνη εκτελώντας εντυπωσιακά τα προγράμματα της κατάφερε να ανέβει πέντε φορές στο βάθρο  κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην μπάλα  και αργυρό στο Σύνθετο Ατομικό στις Κορύνες στο Σχοινάκι και στο Στεφάνι, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών . Καλή εμφάνιση και για την Καρκαλάτου Δέσποινα στην νέα της κατηγορία. Στον αγώνα πήραν μέρος 65 αθλήτριες από όλη την Νότια Ελλάδα.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα.ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΣ 15


Σε φουλ ρυθμό έχουν βάλει πλέον τις μηχανές τους οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, καθώς έχουμε μπει πλέον στην αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχαν σε τρεις διεθνείς συναντήσεις προετοιμασίας όπου αποκόμισαν αρκετές εμπειρίες ενώ παράλληλα πιστοποίησαν το εξαιρετικό τους επίπεδο  κατακτώντας ένα μεγάλο αριθμό  διακρίσεων και μεταλλείων. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο αθλήτριες της ομάδας εναλλάσσονται στις επιτυχίες και τις κατακτήσεις μεταλλίων κάτι που αποδεικνύει την ποιότητα και το βάθος της ομάδας αλλά και την αποτελεσματική καθοδήγηση τους, χαρίζοντας μας αισιοδοξία για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγόριων που έχουν ορισθεί τον προσεχή Ιούνιο όπως αλώστε μας έχουν συνηθίσει.Εντυπωσιακή και η χορογραφία που ετοίμασαν για το GALA οι ΒΕΛΜΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ και ΤΟΝΙΑ ΜΠΑΡΚΟΥΚΗ έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ "2015"Και φέτος τα παιδιά από τις ακαδημίες μας μασκαρεύτηκαν έπαιξαν και ξεφάντωσαν.
Σερπαντίνες, χρώματα, καλή διάθεση, κεράσματα, αλλά και το μπρίο της κ. Βικτωρίας  και της κ. Βάλιας ξεσήκωσαν το γυμναστήριο σε αποκριάτικους ρυθμούς.


 Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στη επιτυχία της γιορτής.
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Αν και αργήσαμε φέτος λίγο λόγω των πολλών αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, κόψαμε  την πίτα μας αισιόδοξοι γιά μια επιτυχημενη χρονιά, ενώ δεν χασαμε την ευκαιρία παράλληλα να μασκαρευτούμε μέρες που είναι.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ "2015"

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ "2014”

Μέσα  σε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα τα παιδιά αποχαιρέτησαν την χρονιά  που μας πέρασε και πήραν αναμνηστικά δωράκια από την ομάδα. Η ομάδα πα
ρόλα τα  προβλήματα που έχει φέρει η παντελής πλέον έλλειψη αρωγής από τους  κρατικούς  φορείς, αλλά  και  η εγκατάλειψη των ελλαχιστων αθλητικών χώρων , συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ομολογουμένως με πολύ προσπάθεια αλλά και με περισή αισιοδοξία.

Αυτή η προσπάθεια μας εξακολουθεί να επιβιώνει μόνο από την αγάπη ολων μας για τα παιδιά και την γυμναστική αλλά και την στήριξη όλων των κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ 8ο ΔΙΕΘΝΕΣ "HELIOUPOLIS CUP""


Στην σημαντική Διεθνή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής ‘8th ΗELIOUPOLIS CUP 2015’ που θa διεξαχθεί στις αρχές Ιανουaρίου θα συμμετάσχει η Ένωση Γαλατσίου. 

Τα κορίτσια, που βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους, θα προσπαθήσουν να σταθούν με αξιώσεις δίπλα στις ξένες αθλήτριες αποσπώντας μια διάκριση αλλά και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Ο ανταγωνισμός προμηνύεται μεγάλος καθώς στον αγώνα  αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 140 αθλήτριες από 14 χώρες.

Η ομάδα μας , θα έχει συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες, ενώ το προπονητικό τημ έχει ακόμα σχεδιάσει την συμμετοχή των αθλητριών σε 2 επιπλέον διεθνείς συναντήσεις (ELEGANT CUP  τον Φεβρουάριο 2015 και APHRODITE CUP 2015 τον Μάρτιο), ώστε να δώσει στις αθλήτριες μια άριστη προετοιμασία. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλωσορίζει στην οικογένεια του αγωνιστικού τμήματος την Χριστίνα Ρουσέλη που επιλέχθηκε από το προαγωνιστικό τμήμα μας, και τις κορασίδες Τσιμάρα Νικολέτα και Μπίρη  Ζωή που προέρχονται από μεταγραφή, αλλά και τις νέες λιλιπούτιες αθλήτριες του προαγωνιστικού μας.
Ελπίζουμε να βρουν στο σύλλογο μας το έδαφος να αναπτύξουν περισσότερο το ταλέντο τους και ολοι εμείς, παλιές  αθλήτριες και
προπονήτριες θα σταθούμε αρωγοί ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα αθλήτικά τους όνειρα και επιθυμίες , Καλωσήρθατε Κορίτσια!!!


ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Η ΕΡΑΤΩ ΜΑΣ  - Σεπτέμβριος 2014

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου που μας κάνει πολύ περήφανους. 


Πιο συγκεκριμένα η νεανίδα αθλήτρια του συλλόγου ΘΕΟΠΙΣΤΟΥ ΕΡΑΤΩ, μετά την πρόσκληση στα Τεστ Αξιολόγησης την προηγούμενη περίοδο, και την συμμετοχή στο καλοκαιρινό camp που
διοργανώσε η ΕΓΟ  όπου συμμετείχαν οι υποψήφιες αθλήτριες από όλη την χώρα, συμπεριλήφθηκε στην τελική επιλογή των 10 καλύτερων αθλητριών που χαρακτηρίσθηκαν ως επίλεκτες για την  Εθνική Ομάδα Ensemble Γυναικών που θα πάρει μέρος  στο ερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την Ολυμπιάδα του 2016.

Η αθλήτρια μας πλέον θα προπονείται σύμφωνα με την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών στο προπονήτηριο του Αγίου Κοσμά.

Η επιλογή αυτή είναι για μας μια ακόμα ιδιαίτερα τιμητική διάκριση καθώς είναι η τρίτη τα τελευταία χρόνια απόδειξη του βάθους της ενώ  αποδεικνύει την μεθοδική υψηλού επιπέδου προετοιμασία των αθλητών της που την διακρίνει διαχρονικά. Να ευχηθούμε στην αθλήτρια μας αλλά και στα υπόλοιπα κορίτσια καλή επιτυχία και εκπλήρωση των επιθυμιών τους και των στόχων τους.
ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - Ιούλιος 2014

 

Την καλύτερη τους εμφάνιση που συνοδεύτηκε με απόλυτη επικράτηση μας  πρόσφεραν οι πανκορασίδες της Ρυθμικής της Ένωσης Γαλατσίου στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α,Γ,Ε Περιφερειών που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, κλείνοντας έτσι μια καθόλα επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.


Οι μικρές αθλήτριες  σε μια εμφάνιση ανάλογη με τις προσδοκίες μας και τις ικανότητες τους  εκτέλεσαν με σιγουριά τα  εντυπωσιακά προγράμματα τους καθοδηγούμενες από τις προπονήτριες τους Μαρία Αντύπα και Βικτωρία Γώγου. Εντυπωσιακό  το γεγονός ότι στην πρώτη και δεύτερη  θέση του  βάθρου του σύνθετου ατομικού  ανέβηκαν για μια ακόμα φορά αθλήτριες του Συλλόγου μας κάτι που αποτελεί απόλυτη επιτυχία. Η παρουσία τους, ενθουσίασε κριτές και κοινό που τις καταχειροκρότησε αλλά πάνω από όλα ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειες και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς.

Σοβαρές από την αρχή έως το τέλος, κατέκτησαν με το ταλέντο τους και την χάρη τους συνολικά 7 !! μετάλλια και άλλες τιμητικές θέσεις μεταξύ 150 !! συνολικά συμμετοχών σε ένα μαραθώνιο αγωνα.

Πολλά Συγχαρητήρια λοιπόν στις:

Βάσια Γκολφινοπούλου: Χρυσό μετάλλιο σε Σύνθετο και Σχοινάκι, Αργυρό σε στεφάνι και μπάλα και 4η θέση στο Ελεύθερο.            Δείτε εδώ χαρακτηριστικό βίντεο από τηνπροσπάθεια της
Διαμάντω Τσούλου: Χρυσό μετάλλιο σε Ελεύθερο και στεφάνι, Αργυρό μετάλλιο στο Σύνθετο και 6η θέση στο Σχοινάκι και μπάλα.Δείτε εδώ χαρακτηριστικό βίντεο από τηνπροσπάθεια της
Μπιθούλκα Αλεξάνδρα: 8η θέση στο στεφάνι 15 θέση στο σύνθετο και με ιδιαίτερα καλές κατατάξεις στα υπόλοιπα όργανα. 


Δείτε εδώ χαρακτηριστικό βίντεο από τηνπροσπάθεια τηςΔείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Εμείς όλοι θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτά τα παιδιά και την προπονητική τους ομάδα που επιμένουν αγωνίζονται και νικούν, στέλνοντας  σε όλους μας μήνυματα αισιοδοξίας και ικανοποίησης.ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση για τις πανκορασίδες της Ρυθμικής της Ένωσης Γαλατσίου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι μικρές αθλήτριες με εντυπωσιακά προγράμματα έδειξαν ότι αποτελούν την μεγάλη δύναμη της κατηγορίας στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το επερχόμενο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό  το γεγονός ότι στην τιμητική 8κταδα του σύνθετου ατομικού  βρέθηκαν όλες οι αθλήτριες του Συλλόγου μας, κάτι που αποδεικνύει το βάθος και την σωστή προετοιμασίας μιας ομάδας που δεν στηρίζεται σε μεμονωμένους αθλητές άλλα διατηρεί ίση μεταχείριση σε όλους.

Σταθερές από την αρχή έως το τέλος, κατέκτησαν με το ταλέντο τους και την χάρη τους συνολικά 7 μετάλλια ενώ παράλληλα διατηρήθηκαν στις τιμητικές θέσεις σε όλες τους εκτελέσεις μεταξύ 120 !! συμμετοχών συνολικά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βάσια Γκολφινοπούλου: Αργυρό μετάλλιο σε Σύνθετο και μπάλα, Χρυσό μετάλλιο σε Σχοινάκι, Χάλκινο μετάλλιο σε Ελεύθερο, και 10η θέση στο στεφάνι.

Διαμάντω Τσούλου: Αργυρό μετάλλιο σε στεφάνι, Χάλκινο μετάλλιο σε Σύνθετο και μπάλα, 4η θέση σε Ελεύθερο, 6η θέση σε Σχοινάκι.

Αλεξάνδρα Μπιθούλκα: 6η θέση στη μπάλα, 8η θέση σε Σύνθετο, 9η θέση σε Σχοινάκι και στεφάνι, 11η θέση σε Ελεύθερο

Αυτές είναι λοιπόν οι μικρές μας πρωταγωνιστριες που τους αξίζουν “Πολλά μπράβο”

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ   ΒΑΣΙΑ      ΔΙΑΜΑΝΤΩ  
                                                       
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ,

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ 6937472182
ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στο Φεστιβάλ Γυμναστικής  που διοργάνωσε για 24η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής  πήρε και πάλι φέτος μέρος  η Ένωση Γαλατσίου. Η άλλως λεγόμενη  «Γυμναστράδα»  έγίνε από 30 Μαίου έως 1η Ιουνίου, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου στο Νέο Ηράκλειο.
Τα προγράμματα που παρουσίασαν επιμελήθηκε η προπονήτρια τους Βικτώρια Γώγου,  είχαν μουσικά θέματα από το σίνεμα και τίτλους, "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" και "ΣΙΚΑΓΟ". Τα κορίτσια μας ξεσήκωσαν τους θεατές και  καταχειροκροτήθηκαν.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν 125 προγράμματα και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της αγαπημένης μας Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου

Δείτε εδώ το ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ
και κάντε κλίκ στους τίτλους για να παρακολουθήσετε τα προγράμματα τους
Και εδώ ότι φωτογραφίες τραβήξαμε

«ΕΦΥΓΕ» Η ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ, ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τον πρόωρο χαμό της πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου από την Κεφαλλονιά θρηνεί η Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου.
Η 31χρονη Ολυμπονίκης έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου Smart που οδηγούσε με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τετακέ και να συγκρουστεί με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Ποια ήταν η Άννα Πολλάτου 

Η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1983 στην Κεφαλλονιά. Ο σύλλογός της ήταν ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων Αργοστολίου.

Πέτυχε τις περισσότερες διακρίσεις της με την Εθνική Ανσάμπλ με την οποία σημείωσε την μεγαλύτερή της επιτυχία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ συγκεντρώνοντας 39.285 βαθμούς.Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα (1999) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων (δύο στεφάνια, τρεις κορδέλες) και στις 10 κορίνες, ενώ στην ίδια διοργάνωση πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και στα τρία αυτά αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 1999.

Οι αθλήτριες του συλλόγου μας που ενέπνεες με τις επιτυχίες σου, και οι προπονήτριες/συναθλήτριες σου, ευχόμαστε καλό σου ταξίδι.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

(CLICK ON IMAGES)

http://www.jibjab.com/view/jmSR0hOU3ke0VP0g1hX4?utm_source=JibJab+Mail&utm_medium=email_share&utm_term=email&utm_campaign=recipient_notification
http://www.jibjab.com/view/v3VcT9fBd84R6uCxjsm6?utm_source=JibJab+Mail&utm_medium=email_share&utm_term=email&utm_campaign=recipient_notification


ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μία ακόμα μεγάλη διάκριση ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του  ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Πιο συγκεκριμένα  η αθλήτρια ΚΟΚΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια και εκτελώντας θαυμάσια τα προγράμματα της κατά τις δυο πρώτες μέρες των αγώνων εξασφάλισε την πρόκριση στην προνομιούχο  οκτάδα  σε δύο τελικούς οργάνων στην κορυφαία κατηγορία Γυναικών του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ. Εξίσου εντυπωσιακή και η παρουσία της στον Τελικό της Κυριακής οπού δικαίωσε τις προσδοκίες με την κατάκτηση  του Χάλκινου μεταλλίου στις κορύνες,  και την 5η θέση στην κορδέλα.

Αξιοσημείωτο ότι με την διάκριση αυτή της δίνεται το προνόμιο της μοριοδότησης στις πανελλαδικές εξετάσεις επιβραβεύοντας έτσι την πολυετή της προσπάθεια.

Σε υψηλό επίπεδο και η εμφάνιση των αθλητριών της κατηγορίας Νεανίδων  με δύο ακόμα προκρίσεις στον τελικό οργάνου από την Αχλαδιώτου Νάσια και Θεοπίστου Ερατώ που έφτασαν μια ανάσα από το μετάλλιο κατακτώντας την 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Η διοργάνωση έγινε στο Ολυμπιακό χωριό, με ισχυρότατο συναγωνισμό από την συμμετοχή κοντά 200 αθλητριών από όλη την Ελλάδα καθώς ο αγώνας αποτελούσε και κριτήριο πρόκρισης στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας αλλά και την προπονητική ομάδα για τις επιτυχίες τους.

        Αναλυτικά τα αποτελέσματα 
ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΕ  

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΣΓΑ


Μετά τις δεκάδες διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο των αθλητριών  Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου ήταν θέμα χρόνου πλέον η αναρρίχηση της στο βάθρο και η καταξίωση της σε ομαδικό επίπεδο. Χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΑΕΣΓΑ στο Ολυμπιακό Χωριό. Η επιτυχία αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη που έχει έρθει έως σήμερα καθώς υπολογίζεται η συνολική βαθμολογία όλων των αθλητριών σε όλα τα όργανα και αποδεικνύει το βάθος και την άψογη προετοιμασία μιας ομάδας.  Είναι επίσης σημαντικό στοιχείο η επίτευξη αυτής της διάκρισης στους αγώνες της κατηγορίας Γυναικών-Νεανίδων, που έχει να επιδείξει το υψηλότερο επίπεδο ώριμου αθλητικά έμψυχου υλικού. Τα σημάδια βέβαια της ποιότητας της ομάδας ήταν εμφανή αφού πρόσφατα αναδείχτηκε πολυνίκης στην διεθνή συνάντηση “Elegant Cup” που διοργανώθηκε πρόσφατα στην  Καλαμάτα με 12 μεταλλια και εξαιρετικές εμφανίσεις σε ατομικό επίπεδο. Ο αγώνας αποτελεί ένα πρoμήνυμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  που θα γίνει αυτό το τριήμερο, επίσης στο Ολυμπιακό χωριό, όπου αναμένεται  ισχυρός ανταγωνισμός με την συμμετοχή κοντά 200 αθλητριών από όλη την Ελλάδα.
Στην κατηγορία Νεανίδων συμμετείχαν οι «πρωταθλήτριες» πλέον Θεοπίστου Ερατώ, Αχλαδιώτου Αθανασία και Γκολφινοπούλου Ειρήνη, και στη κατηγορία Γυναικών η Κοκόλη Μαρίνα και Μπαρκούκη Αντωνία που επίσης διακρίθηκαν στα όργανα που αγωνίστηκαν.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας αλλά κυρίως στην προπονητική ομάδα Μαρία Αντύπα, Βικτωρία Γώγου και τον χορογράφο της ομάδας Θεόδωρο Τσιορνέα που με την εξαιρετική τους εργασία και το αγωνιστικό πάθος τους, περίσσευμα από την εποχή που ήταν και οι ίδιοι πρωταθλητές, έχουν καταφέρει να αναμορφώσουν τα τελευταία χρόνια την ομάδα, ορίζοντας την σαν σημείο αναφοράς τους χώρου.

Βέβαια παραμένει σε μας μια πικρή απορία. Που θα μπορούσε να βρίσκεται άραγε αυτή η ομάδα αν διέθετε αξιοπρεπείς συνθήκες και σύγχρονα γυμναστήρια, καθώς οι προπονήσεις γίνονται σε περιορισμένο χώρο του μοναδικού κλειστού που διαθέτει η πόλη του Γαλατσίου.  Ελπίδα και παράκληση προς τη νέα Δημοτική  Αρχή που θα προκύψει, ας αναλογισθεί τις αξίες που προσφέρει ο αθλητισμός όπως και την υποχρέωση που έχει απέναντι στην νεολαία της, δίνοντας προτεραιότητα  στο μέτρο του δυνατού, στην δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και ενός Ενεργού Αθλητικού Οργανισμού. Όλοι εμείς που ανιδιοτελώς τώρα υπηρετούμε τα παιδία είναι σίγουρο ότι θα σταθούμε αλληλέγγυοι και θα βοηθησουμε ώστε να αποβληθούν άμεσα επαγγελματίες και ιδιοτελείς σφετεριστές που δοθείσης της ευκαιρίας προσπαθούν να αλώσουν τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού για προσωπικό κέρδος. Οψόμεθα.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Νεάνιδες ατομικό - όργανα, Νεάνιδες Ομαδικό, Γυναίκες Σύνθετο - όργανα
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ MAΡΤΙΟΣ 2014

Με το δεξί ξεκίνησαν και φέτος οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αφού αναδείχτηκε πολυνίκης στην διεθνή διοργάνωση “Elegant Cup” που διοργανώθηκε στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνοδεύτηκαν με 2 χρυσά, 4 αργυρά, 4 χάλκινα μετάλλια και περισσότερα ακόμα πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις όλων των αθλητριών του συλλόγου, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η ομάδα είναι σήμερα η κορυφαία ομάδα της ευρύτερης περιοχής και δίκαια συμπεριλαμβάνεται μέσα στους πρωταγωνιστές του αθλήματος πανελλαδικά. Βέβαια για όσους παρακολουθούν τον χώρο και γνωρίζουν την μεθοδική οργάνωση και τη στελέχωση της ομάδας το αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, ο αγώνας αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλήτριες από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος Ρωσία και Βουλγαρία και να αποδείξουν με το ταλέντο τους ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Στον αγώνα που διήρκησε 3 μέρες πήραν μέρος 270 αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Στην κατηγορία πανκορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες μας Γκολφινοπούλου Βάσια,Τσούλου Διαμάντω και Μπιθούλκα Αλεξάνδρα.

Στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Καρκαλάτου Δέσποινα, Ντρίκου Ευαγγελία, Σιφναίου Ιφιγένεια και Γρατσούνη  Αγγιολίνα. Στην κατηγορία νεανίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Γκολφινοπούλου Ειρήνη, Αχλαδιώτου Αθανασία και Θεοπίστου Ερατώ και στη κατηγορία γυναικών η Κοκόλη Μαρίνα η οποία και γιόρτασε τα γενέθλια της μέσα στο γήπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που έκαναν και πάλι το χρέος τους αφού κατάφεραν να ταξιδέψουν και πάλι το όνομα της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ελπίσουμε η πολιτεία μέσω των φορέων της να αφυπνιστεί επιτέλους από τον λήθαργο της και να σταθεί αλληλέγγυα και αρωγός στην υποχρέωση της που δεν είναι άλλο από αξιοπρεπείς και ικανοποιητικές συνθήκες και γυμναστήρια για αυτά τα μικρά διαμάντια και την νεολαία.

Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων και των τμημάτων προετοιμασίας συνεχίζονται εντατικά στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και όμορφη παρουσία σε άλλα δρώμενα του χώρο της Γυμναστικής.

 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα πανκορασίδων κορασίδων νεανίδων γυναικών

ΑΠΟΚΡΙΕΣ "ΜΑΡΤΙΟΣ 2014"Είπαμε και φέτος να μην αφήσουμε όσα παίδια έμειναν στην πόλη χωρίς πάρτυ. Βάλαμε λοιπόν τις στολές μας, μασκαρεύτηκαμε και ξεφάντωσαμε.
Σερπαντίνες, χρώματα, καλή διάθεση, κεράσματα, αλλά και το μπρίο της κ. Βίκης ξεσήκωσαν το γυμναστήριο σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Συνδεθείτε εδώ για να κατεβάσετε φωτογραφίες από τις ακαδημίες.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ "ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014"


Σε μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα  το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου έκοψε και φετος την πίτα του σε μια σεμνή  εκδήλωση όπου παρουσίαστηκαν τα προγράμματα των αθλητριών του συλλόγου για το 2014.
Αντίστοιχες γιορτούλες έγιναν και στις ακαδημίες του Συλλόγου το προηγούμενο Σαββατοκυριακο

(Συνδεθείτε εδώ για να κατεβάσετε φωτογραφίες)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ "2013”

Μέσα  σε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα τα παιδιά αποχαιρέτησαν την χρονιά  που μας πέρασε και πήραν αναμνηστικά δωράκια από την ομάδα. Η ομάδα παρόλα τα  προβλήματα που έχει φέρει η παντελής πλέον έλλειψη αρωγής από τους  κρατικούς  φορείς, αλλά  και  η εγκατάλειψη των ελλαχιστων αθλητικών χώρων , συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ομολογουμένως με πολύ προσπάθεια αλλά και αισιοδοξία.

Αυτή η προσπάθεια μας εξακολουθεί να επιβιώνει μόνο από την αγάπη ολων μας για τα παιδιά και την γυμναστική αλλά και την στήριξη όλων των κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ TEST ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Μια ακόμη ιδιαίτερα τιμητική στιγμή για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου που αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο της ομάδας και αποδεικνύει την υψηλού επιπέδου προετοιμασία των αθλητών και την σοβαρότητα του συλλόγου που προβάλλει την πόλη μας.

Με ιδιαίτερη λοιπόν ικανοποίηση και περηφάνια,  η ομάδα μας υποδέχθηκε την πρόσκληση 3 αθλητριών της Ομάδας μας από την κατηγορία Νεανίδων, στο test αξιολόγησης τεχνικών και φυσικών ικανοτήτων των αθλητριών για ενταξη στις Εθνικές Ομάδες. Η πρόσκληση έγινε μετά την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής και έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Κριτήριο για την κλήση, η κατάταξη  των αθλητριών στα εθνικά πρωταθλήματα των κατηγόριας τους.

Στόχος των test αξιολόγησης είναι ο χαρακτηρισμός των αθλητριών σε επίλεκτα ενόψει των αγωνιστικών στόχων της Ομοσπονδίας, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014 (ατομικό) και 2015 (Ensemble νεανίδων-γυναικών).
Η κλήση αποτελεί  δικαίωση για την Ερατώ Θεοπίστου, την Νάσια Αχλαδιώτου και Ειρήνη Γκολφινοπούλου μετά τις υπέροχες εμφανίσεις τους στην προηγούμενη περίοδο.

Δείτε εδώ την σχετική επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Πολλά συγχαρητήρια Κορίτσια  !!!!!!. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλωσορίζει στην οικογένεια του αγωνιστικού τμήματος την Φιλίτσα Κρίμπαλη που προέρχεται από το προαγωνιστικό τμήμα μας, τις κορασίδες Ευαγγελία Ντρίκου, Αγγιολίνα Γρατσούνη που προέρχονται από μεταγραφή, αλλά και τις νέες λιλιπούτιες αθλήτριες του προαγωνιστικού μας.
Ελπίζουμε να βρουν στο σύλλογο μας το έδαφος να αναπτύξουν περισσότερο το ταλέντο τους και ολοι εμείς, παλιές  αθλήτριες και
προπονήτριες θα σταθούμε αρωγοί ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα και τις επιθυμίες τους, Καλωσήρθατε Κορίτσια!!!
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ Α
ΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Με περισσή αισιοδοξία που πηγάζει από την ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, ξεκίνησαν οι προπονήσεις του αγωνιστικού τμήματος. Στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί και οι επιλογές των προπονητών από τις λιλιπούτειες αθλήτριες που έδωσαν πολλές υποσχέσεις στον τελευταίο αγώνα επίδειξης.

Η έναρξη των ακαδημιών και οι επιλογές για το νέο προαγωνιστικό τμήμα έχει τοποθετηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται το προπονητήριο για περισσότερες πληροφορίες.

 Εν τω μεταξύ, η ομάδα θα έχει και φέτος εκπροσώπηση στην σημαντική Διεθνή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής ‘ΗELIOUPOLIS CUP 2013 που θα  διεξαχθεί στις αρχές Οκτωβρίου.ΤΕΛΟΣ Α
ΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Μετά από μιά ιδιαίτερα απαιτητική και εντονη χρονιά, που συνοδεύτηκε όμως με πολλές επιτυχίες και δικαίωσε τον κόπο αθλητων και προπονητών, φέυγουμε επιτέλους για διακοπές με τις βαλίτσες μας γεμάτες από πολές διακρίσεις και χαρούμενες αναμνήσεις, αφού
πρώτα μικροί και μεγάλοι το γιορτάσαμε με ένα τέλειο Beach Party.


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - Ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο!!!!!ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2013


Μια ονειρεμένη  εμφάνιση  μας  επιφύλαξαν οι πανκορασίδες της Ρυθμικής της Ένωσης Γαλατσίου στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α,Γ,Ε Περιφερειών που έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι μικρές αθλήτριες εκτέλεσαν με σιγουριά τα  εντυπωσιακά προγράμματα τους καθοδηγούμενες από τις προπονήτριες τους Μαρία Αντύπα και Βικτωρία Γώγου. Η παρουσία τους, ενθουσίασε κριτές και κοινό που τις καταχειροκρότησε αλλά πάνω από όλα ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειες και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς. Εντυπωσιακό  το γεγονός ότι στην πρώτη και τρίτη θέση του  βάθρου του σύνθετου ατομικού  Δ1 ανέβηκαν για μια ακόμα φορά αθλήτριες του Συλλόγου ενώ κατατάχθηκαν στην 4η θέση, μεταξύ συλλογών ανταγωνιζόμενες στα “ίσα” πολυπληθέστερες συμμετοχές και πιο μεγάλες ηλικιακά αθλήτριες.

Σοβαρές από την αρχή έως το τέλος, κατέκτησαν με το ταλέντο τους και την χάρη τους συνολικά 9 !! μετάλλια και πολλές τιμητικές θέσεις μεταξύ 120 !! συνολικά συμμετοχών.

Πολλά Συγχαρητήρια λοιπόν στις:


Βάσια Γκολφινοπούλου (Δ1): Χρυσό μετάλλιο σε Σύνθετο και μπάλα, Αργυρό στο Ελεύθερο, 5η θέση στο στεφάνι.
ΔιαμάντωΤσούλου (Δ1): Αργυρό μετάλλιο στο Σχοινάκι και μπάλα, Χάλκινο μετάλλιο σε Σύνθετο και 4η θέση στο Ελεύθερο


Σιφναίου Ιφιγένεια (Δ2): Αργυρό μετάλλιο σε Ελεύθερο, Χάλκινο μετάλλιο στο Σχοινάκι και στο στεφάνι,  4η θέση σε Σύνθετο
ΜπιθούλκαΑλεξάνδρα(Δ1) Γκίνη Φλωριανα (Δ1) με ιδιαίτερα καλές κατατάξεις.


Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα. 
ΣΤΑ TEST ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΚΟΛΗ

Μετά την αρκετά καλή εμφάνιση της στον Τελικό του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος κατηγορίας Νεανίδων, με εισήγηση της Εθνικής Προπονήτριας Ρυθμικής Γυμναστικής η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία προσκάλεσε την αθλήτρια του

συλλόγου μας Μαρίνας Κοκόλη να συμμετάσχει στο test αξιολόγησης αθλητριών, προκειμένου να ενταχθούν στο Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων. Συνολικά προσκλήθηκαν 16 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με έτος γέννησης 1998.

https://9ca6155f-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/galatsirythmicgymnastic/home/neanides/kokole-marina/mar34.jpg?attachauth=ANoY7coRz_BCS3AbVDoK1VEDZfYviSSJE0bOeGP3j2PP3cEmpQoOp1E2sULj2ELKqApa8nz0whmz7OcHtJT-lMeddpXmMRbBQ9u6I9WpUYUPzqtvgPjPpSkHHwPcJWff78_v2h-H4I9yMTy3ITpkVxcV1LnVmK2URrvqwF5K7sXlNHxy0Wnczljex2YHHvcE6CDru5VQDAY129_TiMIUmHG_91AJGNKtvDm2pcBhx1TT1gMcHtNuJs5v-ZkUQofaJR9u-sKqTPlTpjhvDLZqFTeX764q3OP_QQ%3D%3D&attredirects=0

Η πρόσκληση είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον σύλλογο μας και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο της ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια Μαρίνα.   ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Έναν όμορφο και ιδιαίτερο αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι  βρέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωρίου. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΣΓΑ για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσε αγώνα επίδειξης χωρίς το άγχος του ανταγωνισμού στην προαγωνιστική κατηγορία για τους συλλόγους της Αττικής. Οι οκτάχρονες επίδοξες αθλήτριες της Ένωσης Γαλατσίου απόδειξαν  ότι θα πάρουν επάξια την σκυτάλη των επιτυχιών καθώς το ταλέντο δεν λείπει και το μέλλον τους ανήκει.

Ο Σύλλογος μας πήρε μέρος με δύο  ζευγάρια, τις ΚΡΙΜΠΑΛΗ ΦΙΛΙΤΣΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΣΠΑΘΗ ΔΑΝΑΗ και ΜΑΡΓΕΛΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ σε ελευθέρα προγράμματα αλλά και σε ensemble πρόγραμμα με τέσσερις μπάλες. Οι  μικρές μας αθλήτριες, παρά την ηλικία τους, ήταν σοβαρές και συγχρονισμένες και παρότι ο αγώνας δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια κριτών και θεατών για το επίπεδο τους αλλά και τις πρώτες θέσεις της ανεπίσημης βαθμολογίας. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν όπως και στην προπονήτρια τους κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΤΣΑ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο αγωνιστικό τους ταξίδι που μόλις τώρα ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές.

Με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου, η ομάδα με χαρά περιμένει και άλλες μικρές αθλήτριες στα φυτώρια της, για  να τις μυήσει, με σωστές και παιδαγωγικές μεθόδους στο άθλημα της  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και να τις βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η Ρυθμική Γυμναστική είναι μια σύνθεση τέχνης και γυμναστικής. Θεωρείται  το πλέον κατάλληλο άθλημα για κορίτσια μικρής ηλικίας καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, και να αποκτήσουν αρμονία,  χάρη και έκφραση στην κίνηση. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στην ευαίσθητη ηλικία τους, και περιλαμβάνει μαθήματα μπαλέτου, εξάσκηση σε όργανα ρυθμικής (μπάλα, στεφάνι, κορδέλα, σχοινάκι), αλλά και παιδαγωγικό παιχνίδι. Οι προπονήσεις  ξεκινούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ


Στον “θρόνο” της διατηρήθηκε η  Ειρήνη Γκολφινοπούλου αφού μετά από μια πραγματικά εντυπωσιακή εκτέλεση των προγραμμάτων της κατέκτησε για μια ακόμη φορά το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό και τον τίτλο της πρωταθλήτριας, στους Τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γ΄Κατηγορίας, κάτι εξαιρετικά σπάνιο και αξιέπαινο στον χώρο. Η Ειρήνη μας, ανέβηκε τρεις φορές ακόμα στο βάθρο σε ατομικά αγωνίσματα (Χρυσό στο Ελεύθερο, ασημένιο στην μπάλα χάλκινο στο στεφάνι και 4η θέση στις κορύνες). Αν και η Ειρήνη μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες επιτυχίες, δεν παύει να είναι μια ακόμη μεγάλη διάκριση της Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, αλλά και του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού. Εξαιρετική και η Καρκαλάτου Δέσποινα (16η θέση στο Σ.Α) και με καλή παρουσία η Μπαρκούκη Ιωσηφίνα.

Στον αγώνα πήραν μέρος περισσότερες από 100 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Η Διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου συγχαίρει την προπονητική ομάδα, κ. Μαρία Αντύπα και Βικτορία Γώγου,  και τις όλες τις αθλήτριες του τμήματος Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής για την εξαιρετική εμφάνιση τους που δικαιώνει την προσπάθεια και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και αποδεικνύει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει σαν ομάδα.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων και των τμημάτων προετοιμασίας συνεχίζονται εντατικά στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου έως και τα μέσα Ιουλίου, αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών και αλλά και παρουσία σε άλλα δρώμενα του χώρου της Γυμναστικής.

Δείτε εδω τα αποτελέσματα

Η Ένωση Γαλατσίου είναι το μόνο μη κερδοσκοπικό Αθλητικό σωματείο του Γαλατσίου που διατηρεί αγωνιστικά τμήματα με συμμετοχή στα επίσημα Εθνικά πρωταθλήματα. Όσοι ενδιαφέρονται για το άθλημα μπορούν να επισκέπτονται το  κλειστό Γυμναστήριο στο άλσος Βέικου για περισσότερες πληροφορίες.


"e-πρωταγωνιστές" ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου  σε μια ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη δύναμη και νιότη, οι e-πρωταγωνιστές βράβευσαν διακριθέντες Αθλητές του Δήμου Γαλατσίου σε πανελλήνιο, διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν οι αθλήτριες μας  ΜΠΑΡΚΟΥΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, Πανελλήνια πρωταθλήτρια στην κατηγορία Γυναικών και επιλογή της Εθνικής ομάδας Ensemble, η ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 3 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία της και οι προπονήτριες τους ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΥΠΑ και ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΓΩΓΟΥ στυλοβάτες των επιτυχιών του συλλόγου.   

Προλογίζοντας ο εκ των συντελεστών πρόεδρος της ΑΕ Γαλατσίου Τάσος Πασπάλας τόνισε χαρακτηριστικά «Πρόκειται για αθλήτριες με ιδιαίτερο ταλέντο, ικανότητες, ήθος και ξεχωριστές επιτυχίες Η παρουσία τους τιμά την Ελληνική Γυμναστική τον Σύλλογο μας και την πόλη μας και ευχόμαστε να τις καμαρώνουμε πολλά ακόμα χρόνια σαν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση».

Βραυευτηκε ακόμα από τον χώρο της Γυμναστικής ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ και οι Ομάδες Μπάσκετ του συλλόγου μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την σεμνή και πρωτότυπη εκδήλωση  κόσμησε μουσικά ένας ακόμη Γαλατσιώτης πρωταγωνιστής ο νεαρός Ενορχηστρωτής  και πιανίστας Χρήστος Mπάκης με το “Quasi Quartetto  που μας ταξίδεψε σε παλιά και νέα μουσικά διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας.MΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Σε μια ατμόσφαιρα που κυριαρχούσαν η  φρεσκάδα και τα χαμογέλα των μικρών αθλητριών οι ακαδημίες  Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική περίοδο με ένα ωραίο πάρτι μέσα σε ένα  κατάμεστο γήπεδο στο κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους  Βεΐκου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Πασπάλας αφού αρχικά καλωσόρισε τους θεατές, τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της ομάδας καθώς  οι συνθήκες που βιώνουμε απαιτούν την αφύπνιση όλων όσων θεωρούν ότι πρέπει η νεολαία μας να μη χάσει τις αθλητικές της διεξόδους, καλώντας κοινωνικούς φορείς και νέους ανθρώπους να σταθούν δίπλα της συμμετέχοντας ενεργά. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμο Γαλατσίου και τους υπάλληλους του Αθλητικού Κέντρου για την αρωγή τους.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ,
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡ
Ι
και ραντεβού τον Σεπτέμβριο

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΥΨΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ
IMAGE STUDIO Λ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 92  -  210 2220126
-
6977379853ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Την καλύτερη εμφάνιση  που έχει κάνει έως σήμερα η ομάδα μας επιφύλαξαν οι πανκορασίδες της Ρυθμικής της Ένωσης Γαλατσίου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι μικρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, εντυπωσιάζοντας κριτές και κοινό και καταχειροκροτήθηκαν αλλά πάνω από όλα ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειες και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς. Χαρακτηριστικό  το γεγονός ότι στην πρώτη και δεύτερη θέση του  βάθρου του σύνθετου ατομικού  Δ1 ανέβηκαν αθλήτριες του Συλλόγου ενώ η κατάταξη ως 3ης δύναμης, μεταξύ συλλογών με πολυπληθέστερες συμμετοχές, αναδεικνύουν την ανωτερότητα και την διάρκεια της ομάδας.

(Φωτο. Σ.Πάγκαλος)

Εντυπωσιακές από την αρχή έως το τέλος, κατέκτησαν με το ταλέντο τους και την χάρη τους συνολικά 5 Χρύσα, 2 Αργυρά και 1 Χάλκινο μετάλλιο ενώ παράλληλα διατηρήθηκαν στις τιμητικές θέσεις σε όλες τους εκτελέσεις μεταξύ 107 !! συμμετοχών συνολικά.

Πολλά Συγχαρητήρια λοιπόν στις:

Βάσια Γκολφινοπούλου (Δ1): Χρυσό μετάλλιο σε Σύνθετο, Ελεύθερο και Σχοινάκι, Χάλκινο στο στεφάνι και 6η θέση στην μπάλα.

Διαμάντω Τσούλου (Δ1): Αργυρό μετάλλιο σε Σύνθετο και Ελεύθερο, Χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι, 4η θέση στη μπάλα 7η θέση σε Σχοινάκι.

Σιφναίου Ιφιγένεια (Δ2): Χρυσό μετάλλιο σε Ελεύθερο, 4η θέση σε Σύνθετο μπάλα, 5η θέση Σχοινάκι. και 8η θέση στο στεφάνι, Μπιθούλκα Αλεξάνδρα (Δ1): 6η θέση σε Σχοινάκι, 30η  Ελεύθερο., Γκίνη Φλωριάννα (Δ1)  12η  στην μπάλα 28η Ελεύθερο.


(Φωτο. Σ.Πάγκαλος)

Τι άλλο να ζητήσεις από αυτά τα παιδιά και την προπονητική τους ομάδα!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ


Δείτε εδω τα αποτελέσματα: 
Σύνθετο ομαδικό, Δ1 & Δ2

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στο Φεστιβάλ Γυμναστικής  που διοργανώνει για 23η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής  πήρε και πάλι φέτος μέρος  η Ένωση Γαλατσίου. Η άλλως λεγόμενη  «Γυμναστράδα»  έγίνε  1 & 2 Ιουνίου, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου στο Νέο Ηράκλειο. Η μπόρα της πρώτης μέρας και η αναβολλή δεν πτόησε  τα μεγαλύτερα παιδιά από τις ακαδημίες μας που επέστρεψαν την επόμενη μέρα γαι να παρουσιάσουν  ένα πρωτότυπο πρόγράμμα απεσπόντας κολακευτικά σχόλια και πολλά χειροκροτήματα αλλά κυρίως το διασκέδασαν.
Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της Γενικής Γυμναστικής, να καλλιεργεί την άθληση μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα δίνοντας έμφαση στη χαρά της συμμετοχής και του ανέμελου πνεύματος κάτι που παράλληλα με τον πρωταθλητισμό υποστηρίζει η ομάδα μας. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε η προπονήτρια τους Βικτώρια Γώγου  και έιχε τίτλο "
ΑΝΕΜΟΣ"

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό  και εδώ το video


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Μάιος 2013

Σε φούλ ρυθμό έχουν βάλει πλέον τις μηχανές τους οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, καθώς έχουμε μπει για τα καλά στην αγωνιστική περίοδο.  Το εντυπωσιακό είναι ότι ο αθλήτριες της ομάδας εναλλάσσονται στις επιτυχίες και τις κατακτήσεις μεταλλίων κάτι που αποδεικνύει το βάθος και την ποιότητα της ομάδας αλλά και την αποτελεσματική καθοδήγηση τους, σε μια δύσκολη χρόνια με αρκετές αλλαγές στον κώδικα διεξαγωγής των αγώνων. Στο αγωνιστικό τώρα μέρος.  Στον  Διασυλλογικό αγώνα Γυναικών/Νεανίδων που διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Ολυμπιακό Χωριό,  η αθλήτρια Μπαρκούκη Αντωνία στην κατηγορία Γυναικών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κορδέλα το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα ενώ ήταν 4η στο στεφάνι και 5η στο σύνθετο ατομικό. Στην κατηγορία Νεανίδων εξαιρετική η αθλήτρια Θεοπίστου Ερατώ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και η Αχλαδιώτου Αθανασία 6η κορύνες, και Κοκόλη Μαρίνα. Στον αγώνα πήραν μέρος 70 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Ένας ακόμα διασυλλογικός αγώνας στην κατηγορία κορασίδων διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Ολυμπιακό Χωριό την επόμενη εβδομάδα όπου η  αθλήτρια Γκολφινοπούλου Ειρήνη εκτελώντας ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στις κορύνες κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου ενώ ήταν 4η στο Σ.Α. και 4η στο Στεφάνι δείχνοντας ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Εντυπωσιακή και η  Καρκαλάτου Δεσποινα όπου στην νέα της κατηγορία ήταν 4η στην μπάλα χάνοντας το μετάλλιο στις λεπτομέρειες, ενώ κατέλαβε την πολύ τιμητική 6η θέση  στο Σύνθετο Ατομικό. Καλή παρουσία είχε και η Μπαρκούκη Ιωσηφίνα. Στον αγώνα πήραν μέρος 90 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα


Για μια ακόμη φορά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονητική ομάδα.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο εντατικά για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου χωρίς διακοπή ακόμα και τις ημέρες των εορτών καθώς το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών Νεανίδων έχει ορισθεί την  εβδομάδα του Πάσχα όπου αισιοδοξούμε για συνέχεια στις διακρίσεις όπως και στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγόριων που έχουν ορισθεί τον προσεχή Ιούνιο.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗN ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Απρίλιος 2013

Παράδοση εξαιρετικών εμφανίσεων έχουν δημιουργήσει  οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου στον Διασυλλογικό αγώνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΔΕ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Γήπεδο τέντα της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας. Ο αγώνας γίνεται παράλληλα με την σημαντική διεθνή συνάντηση KALAMATA CUP που διεξήχθη φέτος  για 21η συνεχόμενη χρονιά στην ομώνυμη πόλη της Μεσσηνίας και  αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μεγάλα ονόματα του χώρου αλλά και την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Βαρβάρα Φίλιου που έκανε μια θαυμάσια εμφάνιση με Τέσσερα μετάλλια (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα).

Στο αγωνιστικό μέρος, την σκυτάλη των επιτυχιών πήραν αυτήν την φορά οι μικρότερες κατηγορίες. Η ομάδα ξεδίπλωσε στο ταπί το ταλέντο της και απέδειξε την καλή προετοιμασία της επιστρέφοντας με  αρκετές διακρίσεις και μετάλλια. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία πανκορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Σιφναίου Ιφιγένεια (1η μπάλα, 2η Σ.Α., 2η Χ.Ο., 4η σχοινάκι), Τσόγκα Ελεονόρα (2η στεφάνι, 3η Σ.Α., 4η μπάλα, 4η Χ.Ο.), Γκολφινοπούλου Βάσια (5η σχοινάκι, 7η μπάλα,12η Χ.Ο. 10η Σ.Α.), Τσούλου Διαμάντω (6η σχοινάκι, 8η Χ.Ο., 12η Σ.Α. 14η σχοινάκι), Μπιθούλκα Αλεξάνδρα (12η Χ.Ο.) και Γκίνη Φλωριάνα (20η Χ.Ο.).

Στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Γκολφινοπούλου Ειρήνη (4η Κορύνες 5η μπάλα 5η Σ.Α.), Καρκαλάτου Δεσποινα (10η μπάλα 14η στεφάνι,13η Σ.Α.) και Μπαρκούκη Ιωσηφίνα (6η Χ.Ο.).Στην κατηγορία Νεανίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Αχλαδιώτου Αθανασία (6η Σ.Α. 7η στεφάνι, 8η Κορύνες, 9η μπάλα, 12η Κορδέλα), Θεοπίστου Ερατώ (8η Κορδέλα, 5η μπάλα 5η Σ.Α.),και Κοκόλη Μαρίνα (18η στεφάνι).

Στον αγώνα πήραν μέρος 120 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων και των τμημάτων προετοιμασίας συνεχίζονται εντατικά στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και όμορφη παρουσία σε άλλα δρώμενα του χώρο της Γυμναστικής.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Μάρτιος 2013

Μια ακόμη εξαιρετική παρουσία είχαν  οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση μεταλλίων από όλες τις αθλήτριες μας, και ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού.  Ειδικότερα, στον Διασυλλογικό αγώνα που διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Ολυμπιακό Χωριό, και ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας για την φετινή περίοδο,  η ομάδα μας απέδειξε το ταλέντο της και την καλή προετοιμασία της και κατέκτησε συνολικά τέσσερα  μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια Μπαρκούκη Αντωνία στην κατηγορία Γυναικών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην μπάλα το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό ενώ ήταν 4η στο στεφάνι και 5η στις κορύνες. Στην κατηγορία Νεανίδων η αθλήτρια Αχλαδιώτου Αθανασία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι ενώ ήταν 4η  στις κορύνες και η αθλήτρια Θεοπίστου Ερατώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα. Στον αγώνα πήραν μέρος 80 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο εντατικά για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Παράλληλα, η προπονητική ομάδα για την καλύτερη προετοιμασία έχει προγραμματίσει αρκετές εμφανίσεις σε αγώνες όπως την συμμετοχή πανκορασίδων και κορασίδων και νεανίδων στο αγώνα που γίνεται στα πλαίσια της σημαντικής διεθνούς συνάντησης  KALAMATA CUP που διεξάγεται για 21η χρονιά στην ομώνυμη πόλη της Μεσσηνίας και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες


ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2013

Και φέτος τα παιδιά από τις ακαδημίες μας μασκαρεύτηκαν και ξεφάντωσαν.
Σερπαντίνες, χρώματα, καλή διάθεση, κεράσματα, αλλά και το μπρίο της κ. Βίκης ξεσήκωσαν το γυμναστήριο σε αποκριάτικους ρυθμούς.


 


Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στη επιτυχία της γιορτής.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑθΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013


Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βέικου, η Αθλητική Ένωση Γαλατσίου έκοψε την καθιερωμένη της πίτα. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Τάσος Πασπάλας ξεκίνησε την ομιλία του με μια σύντομη ιστορική αναδρομή της «Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου», που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια ζωής. Αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που παρέλαβε από τον προκάτοχό του κ. Δημήτρη Παντελιά και υποσχέθηκε με τις γνώσεις του, την εμπειρία αλλά και το προσωπικό του στίγμα να βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη της Ένωσης.
Τόνισε πως «στον αθλητισμό πλέον γονείς και παράγοντες, υποκαθιστούν την αυτονόητη υποχρέωση μιας ανύπαρκτης πολιτείας».

Ευχαρίστησε τους προπονητές των τμημάτων βόλεϊ, Δήμο Νικόπουλο, Στεφανία Μάρκου, Γιάννη Ρεμούνδο, Νίκη Λινάρδου, τους προπονητές του τμήματος ρυθμικής γυμαναστικής Μαρία Αντύπα, Βικτώρια Γώγου, Θεόδωρο Τσιορνέα και Χριστίνα Καλτσά, τους προπονητές του τμήματος μπάσκετ, Άκη Χρυσικάκη, Αντώνη Ανδριόπουλο και Χριστίνα Γιαννούλη, καθώς και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου, και τον πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Μανώλη Πρωτονοτάριο για την αμέριστη συμπαράσταση. Τέλος, ευχαρίστησε τα Φροντιστήρια «Άλκιμο» που είναι ο χορηγός της Ένωσης. Αναφέρθηκε στις πανελλήνιες πρωτιές και γενικά στις εξαιρετικά υψηλές επιτυχίες και διακρίσεις των παιδιών σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων. Επιτυχίες που, όπως είπε, γεμίζουν με άγχος την Ένωση διότι είναι δυσανάλογες των ταμειακών τους δυνατοτήτων. Δράττοντας την ευκαιρία ζήτησε από τον Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεισφέρει όπως και πέρυσι, στα έξοδα συμμετοχής της Ένωσης στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Στην εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Γαλατσίου η κ. Χριστίνα Μπούρα, η οποία τελεί και χρέη αντιπροέδρου της Ένωσης, τίμησε την ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής για τις πανελλήνιες και διεθνής διακρίσεις της.


ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013Με την αισιοδοξιά για μία ακόμα  χρονιά γεμάτη από επιτυχίες το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου έκοψε και φετος την πίτα του σε μια σεμνή  εκδήλωση όπου οι αθλήτριες του συλλόγου πρωτοπαρουσίασαν τα προγράμματα τους  για το 2013.Το τυχερό φλουρί έτυχε γιά φέτος στην μικρότερη αθλήτρια της ομάδας που κάνει τα πρώτα της προαγωνιστικά βήματα, την Ελενα. Της ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχη και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά.


Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες
ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ- IANΟΥΑΡΙΟΣ 2013
Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα από την έλευση της νέας χρονιάς, το Προαγωνιστικό τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου παρουσίασε με ένα ανοιχτό μάθημα μια τυπική προπόνηση όπου οι  κηδεμόνες είχαν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των μικρών επίδοξων αθλητριών.

Τα συμπεράσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά και αποδεικνύουν ότι και ταλέντο υπάρχει αλλά και ποιοτική καθοδήγηση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας. Συγχαρητήρια στις λιλιπούτειες αθλήτριες για την σοβαρότητα τους και την προσπάθεια παρά το μικρό της ηλικίας τους.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

Rhytmic is Joy "All Stars 2012”

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ALL STARS

Anna Bessonova,Alina Maksimenko,Anna Rizatdinova, Daria Dmitrieva,Group Ukraine ,Son Yeon Jae,Viktoria Mazur -  LG WHISEN RHYTHMIC All Stars 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ "2012”

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα  τα τμήματα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρετησαν την χρονιά και πήραν αναμνηστικά δωράκια.

Η ομάδα πα
ρόλα τα  προβλήματα, κυρίως οικονομικά, που έχει φέρει η παντελής πλέον έλλειψη αρωγής από τους  κρατικούς  φορείς, θα συμμετάσχει και φέτος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα  όλων των κατηγοριών αλλά και σε άλλα δρωμενα της γυμναστικής.  Αυτή η προσπάθεια μας εξακολουθεί να επιβιώνει μόνο από την αγάπη ολων μας για τα παιδιά και την γυμναστική αλλά και την στήριξη όλων των κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε.Κατεβαστε από εδώ φωτογραφίες από την ανοικτή προπόνηση των ακαδημιών


ΧΡΥΣ
H H ΈΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ’  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  “6th HELIOUPOLIS CUP 2012”

Άκρως αισιόδοξα τα μηνύματα από την εμφάνιση των αθλητριών της Ένωσης Γαλατσίου στην σημαντική Διεθνή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής ‘ΗELIOUPOLIS CUP 2012’ που διεξήχθη στις αρχές Οκτωβρίου. Τα κορίτσια, αν και βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους, δοκιμάζοντας νέες ασκήσεις και προγράμματα στάθηκαν ισάξια με τις ξένες αθλήτριες από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι αθλήτριες μας είχαν την μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων μεταξύ των  Ελληνικών σωματείων καθώς κατέκτησαν 5 μετάλλια σε σύνολο 9 μεταλλίων για τα Ελληνικά Χρώματα. Κυριάρχησαν και πάλι οι αθλήτριες  από την Ρωσία, χώρα ηγέτιδα του αθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα για την ομάδα μας το ταλέντο τους ξεδίπλωσαν στο ταπί η ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ στην κατηγορία κορασίδων όπου κατέκτησε  2 Χρύσα (μπάλα, κορύνες) και ένα Αργυρό μετάλλιο (Σ.Α.), τα οποία  ήταν και τα μοναδικά χρυσά από Ελληνίδα Αθλήτρια, η ΜΠΑΡΚΟΥΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (επίλεκτη αθλήτρια της Εθνικής Ανσάμπλ) στην κατηγορία Γυναικών όπου κατέκτησε ένα ακόμα Αργυρό (μπάλα) και ένα Χάλκινο (κορδέλα),  ενώ ικανοποιητική παρουσία είχαν στην κατηγορία νεανίδων η ΘΕΟΠΙΣΤΟΥ ΕΡΑΤΩ (10η κορδέλα, 11η κορύνες, 16η μπάλα) και η πανκορασίδα ΤΣΟΓΚΑ ΕΛΕΟΝΟΡΑ  (9η θέση μπάλα) στην πρώτη της παρουσία σε διεθνή αγώνα.

H διοργάνωση, είχε ως «οικοδεσπότη» τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και φιλοξενήθηκε στο Α’ κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, ενώ συμμετείχαν συνολικά 133 αθλήτριες. Αναλυτικά, 108 αθλήτριες του ατομικού, εκπροσωπώντας 24 συλλόγους, ενώ αγωνιστική δράση υπήρξε και στο Ανσάμπλ, με την συμμετοχή 6 ομάδων.

Στο 6ο διεθνές κύπελλο «Helioupolis Cup 2012» εκπροσωπήθηκαν πέντε ελληνικά σωματεία (Α.Ε. Γαλατσίου,Γ.Σ. Ηλιούπολης, Αρετή Χαλκίδας, Πανθεσσαλονίκειος, Ρυθμός & Κίνηση), καθώς και ομάδες από 12 ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα από τις Ρωσία (7 ομάδες), Ουκρανία, Τουρκία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Κροατία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία και Βέλγιο.

Με την ευκαιρία αυτή πρέπει όλοι μας να απευθύνουμε προς την Δημοτική Αρχή, την έκκληση παρά τα εγνωσμένα προβλήματα της, να σταθεί αρωγός της Ρυθμικής Γυμναστικής ενός αθλήματος που έχει αγκαλιάσει η τοπική νεολαία, και να μην αφήσει να χαθούν αυτά τα πρότυπα και η υποδομή που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν με πολύ κόπο οι αθλητές, οι προπονητές και τα μέλη του συλλόγου. Άλλωστε με την προσπάθεια τους καταφέρνουν να ακουστεί θετικά το όνομα του δήμου μας σε όλο τον κόσμο. Δεν αρκεί αυτό?  

 Δείτε εδω τα τελικά αποτελέσματα.Η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ 6ο ΔΙΕΘΝΕΣ "HELIOUPOLIS CUP""


Στην σημαντική Διεθνή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής ‘6th ΗELIOUPOLIS CUP 2012’ που θa διεξαχθεί στις αρχές Οκτωβρίου θα συμμετάσχει η Ένωση Γαλατσίου.  Η ομάδα μας θα έχει πλήρη ομάδα που αποτελείται από τις αθλήτριες Μπαρκούκη Αντωνία (Γυναίκα), Θεοπίστου Ερατώ (Νεάνιδα),  Γκολφινοπούλου Ειρήνη (Κορασίδα) και Τσόγκα Ελεονόρα (Πανκορασίδα).

Τα κορίτσια, που βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους, θα προσπαθήσουν να σταθούν με αξιώσεις δίπλα στις ξένες αθλήτριες και να αποσπάσουν  μια διάκριση αλλά και ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Ο ανταγωνισμός προμηνύεται μεγάλος καθώς στον αγώνα  αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 140 αθλήτριες από 14 χώρες.(Ελλάδα , Ρωσία , Βουλγαρία , Ουκρανία, Τσεχία, Τουρκία, Νορβηγία, Ελβετία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Ιρλανδία,Ιταλία και Πορτογαλία). 

Περισσότερα για την διοργάνωση στο http://pdfcast.org/pdf/participants6hc2012.ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Τον πιο όμορφο αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι  βρέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωρίου. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΣΓΑ για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσε αγώνα επίδειξης για τις οκτάχρονες επίδοξες αθλήτριες των συλλόγων της Αττικής που απόδειξαν  ότι και το ταλέντο δεν λείπει και το μέλλον τους ανήκει.
Ο Σύλλογος μας πήρε μέρος με δύο  ζευγάρια, τις Γκολφινοπούλου Βάσια, Τσούλου Διαμαντούλα  και Γκίνη Φλωριάνα, Μπιθούλκα Αλεξάνδρα σε ελευθέρα προγράμματα. Οι  μικρές μας αθλήτριες, παρά την ηλικία τους, ήταν σοβαρές και συγχρονισμένες και παρότι ο αγώνας δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια κριτών και θεατών για το επίπεδο τους. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο αγωνιστικό τους ταξίδι που μόλις τώρα ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές.
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Σε μια ατμόσφαιρα που ξεχείλιζε από την φρεσκάδα και τα χαμογέλα των μικρών αθλητριών οι ακαδημίες  Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική περίοδο με ένα ωραίο πάρτι μέσα σε ένα  κατάμεστο γήπεδο στο κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους  Βεΐκου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Παντελιάς αφού αρχικά καλωσόρισε τους θεατές, τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της ομάδας καθώς  οι συνθήκες που βιώνουμε απαιτούν την αφύπνιση όλων όσων θεωρούν ότι πρέπει η νεολαία μας να μη χάσει τις αθλητικές της διεξόδους, καλώντας κοινωνικούς φορείς και νέους ανθρώπους να σταθούν δίπλα της συμμετέχοντας ενεργά. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμο Γαλατσίου και τους υπάλληλους του Αθλητικού Κέντρου για την αρωγή τους. Ακολούθησαν βραβεύσεις των αθλητριών για τις αρκετές διακρίσεις που κατέκτησαν την φετινή περίοδο ενώ  εκ μέρους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας η κα Ελένη Μιχοπούλου  τίμησε τον χορογράφο της ομάδας κ Θεόδωρο Τσιορνέα για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Γυμναστική.

 Η γιορτή κύλησε μέσα στην μουσική, την αρμονία και την χάρη  που ανέδιδαν τα πρωτότυπα προγράμματα των παιδιών των ακαδημιών με τίτλους ΡΟΖ ΜΠΙΚΙΝΙ, NEMO, ASK VE SEZA, JANE, HE IS PΙRATES.  Ενδιάμεσα οι αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων παρουσίασαν τα εντυπωσιακά προγράμματα με μπάλες ,στεφάνια, κορδέλες, κορύνες και σχοινάκια που μετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Στο κλείσιμο της γιορτής η ομάδα ανσάμπλ νεανίδων έκλεψε την παράσταση με ένα μοναδικό πρόγραμμα με στεφάνια που ετοίμασαν ειδικά για την γιορτή.

Η Ένωση Γαλατσίου αφού πρόσφερε αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα στα παιδιά και κεράσματα, προσφορά της Eταιρείας KRAFT ΕΛΛΑΣ που στηρίζει ανελλιπώς το τμήμα τα τελευταία χρόνια, έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο οπού με χαρά θα περιμένει ξανά τις μικρές αθλήτριες στα φυτώρια της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου Γαλατσίου ο πρόεδρος το Αθλητικού κέντρου κ. Μανώλης Πρωτονοτάριος, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών: κα. Χριστίνα Μπούρα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος και ο  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Μαγγανάρης.


Δείτε εδώ το πρόγραμμα της γιορτής και φωτογραφίες
Την γιορτή κάλυψε φωτογραφικά το Image studio από όπου όσοι επιθυμούν μπορούν  να προμηθευτούν video και φωτογραφίες 
Λ.Γαλατσίου 92  Τηλ. 210-5732644, 6977379853


AΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Αρκετά καλή ήταν η παρουσία της  ομάδας μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  κορασίδων.  Πιο συγκεκριμένα στον   Τελικό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Γ΄Κατηγορίας που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού τα κορίτσια απέδειξαν  ότι παραμένουν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και απέσπασαν τα εγκώμια θεατών και κριτών.

Για μιά ακόμη φορά συγχαρητήρια στις Γκολφινοπούλου Ειρήνη (5η θέση στην μπάλα, 8η θέση στις κορύνες) την Βλαχογιάννη Αναστασία  (34η) και την αθλήτρια του Γ.Α.Σ. Χολαργού ΑχλαδιώτουΑθανασία  που προπονείται στον σύλλογο μας και κατάφερε με μία άψογη εκτέλεση να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι, αλλά και στην προπονητική ομάδα για τα εντυπωσιακά προγράμματα και την προετοιμασία των αθλητριών.
ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στο Φεστιβάλ Γυμναστικής  που διοργανώνει για 22η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής  πήρε μέρος  η Ένωση Γαλατσίου. Η άλλως λεγόμενη  «Γυμναστράδα»  έγίνε το Σαββατο 9 Ιουνίου, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου στο Νέο Ηράκλειο. Οι ακαδημίες μας  μετείχαν με δυο πρωτότυπα προγράμματα που απέδωσαν  παιδιά από τα μεγαλύτερα τμήματα και απεσπάσαν κολακευτικά σχόλια και πολλά χειροκροτήματα. Τα προγράμματα επιμελήθηκε η προπονήτρια τους Μαρία Κολτσίδα και έχουν τίτλους “HE IS PIRATES” και "ASK VE SEZA".

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό.ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Μετά τις κορασίδες την σκυτάλη πήραν και οι πανκορασίδες μας  που αποδίδοντας έξοχα τα προγράμματα τους δεν δυσκολεύτηκαν να προκριθούν και αυτές άνετα στον Τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Δ1 & Δ2 κατηγοριών. Συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν στην Δέσποινα Καρκαλάτου (4η), την Ιφιγένεια Σιφναίου (7η), την Ελεονόρα Τσόγκα (9η) και την Ιωσηφίνα Μπαρκούκη (22η).

Αξιοσημείωτο ότι η ομάδα των πανκορασίδων  έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο καθώς κατετάγη τελικά 4η στο σύνθετο ομαδικό. Η κατάταξη αυτή κρίνεται αρκετά επιτυχημένη λόγω της μεγάλης συμμετοχής στους αγώνες 130 αθλητριών  από  35 σωματεία της Αθήνας και της επαρχίας, ενώ διατήρησε την ομάδα μας στους πρωταγωνιστές.  Ραντεβού στον Τελικό λοιπόν όπου τα κορίτσια με την προπονητική ομάδα ευελπιστούν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή πετυχημένη πορεία τους.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα


ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2012

Σοβαρή εμφάνιση  και άνετη επίτευξη του πρώτου στόχου για πρόκριση  στον Τελικό του Πανελληνιου πρωταθλήματος από τις κορασίδες μας. Πιο συγκεκριμένα στο προκριματικό  αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Γ΄Κατηγορίας που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού, η ομάδα μας επιβεβαιωσε  το υψηλό επίπεδο και την σταθερότητα που την διακρινει εφέτος και εδειξε ότι στον τελικό θα διεκδικήσει με αξιώσεις την διάκριση.

Πολυπληθής ήταν η συμμετοχή  στον αγώνα των κορασίδων με 85 αθλήτριες από 28 σύλλογους.

Συγχαρητήρια λοιπόν στη Γκολφινοπούλου Ειρήνη (6η)  την Βλαχογιάννη Αναστασία (17η), κσι την αθλήτρια του Γ.Α.Σ. Χολαργού ΑχλαδιώτουΑθανασία (8η) που προπονείται με τον σύλλογο μας, καθώς και την προπονητική ομάδα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ Η ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΜΑΙΟΣ 2012

Εμφάνιση όνειρο με νέες επιτυχίες  και χαμογέλα ικανοποίησης στην προπονητική ομάδα για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής  της Ένωσης Γαλατσίου. Πιο συγκεκριμένα στο Διασυλλογικό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Α. το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού, η ομάδα μας ήταν πραγματικά συναρπαστική.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων η Αθλήτρια του συλλόγου ΚαρκαλάτουΔέσποινα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην μπάλα ενώ ήταν ακόμα 4η στο σύνθετο ατομικό, 5η στο στεφάνι, 6η στο σχοινάκι και 8η στο ελεύθερο. Από κόντα και η Τσόγκα Ελεονόρα 4η στην μπάλα, 6η στο ελεύθερο, 6η στο σχοινάκι και 5η στο σύνθετο ατομικό. Καλά πλασαρίσματα και για την Μπαρκούκη Ιωσηφίνα (13η στο στεφάνι, 20η στο ελεύθερο) και Σιφναίου Ιφιγένεια (11η στην μπάλα, 14η στο σύνθετο ατομικό). Η εμφάνιση αυτή έφερε την ομάδα μας στην 4η θέση στο σύνθετο ομαδικό μεταξύ των 24 συλλόγων  που πήραν μέρος στον αγώνα.

 Στις κορασίδες τώρα η Αθλήτρια του συλλόγου Γκολφινοπούλου Ειρήνη στην πρώτη της εμφάνιση στην νέα κατηγορία ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κορύνες ενώ κατέκτησε ακόμα το άργυρο μετάλλιο  σε πρόγραμμα χωρίς όργανο. Τα προγράμματα της έχουν τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και έδειξε ότι είναι  θέμα χρόνου να τα αφομοιώσει πλήρως. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Βλαχογιάννη Αναστασία, με καλύτερη εμφάνιση στις κορύνες (17η θέση) έδωσε αρκετές υποσχέσεις. Για την ιστορία πολυνίκης του αγώνα αναδείχτηκε η Ελένη Κελαιδίτη του Γ.Σ. Ηλιούπολης. Να σταθούμε ακόμα στην εντυπωσιακή εμφάνιση της αθλήτριας του Γ.Α.Σ. Χολαργού ΑχλαδιώτουΑθανασίας που προπονείται με τον σύλλογο μας και κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στο στεφάνι και τις κορύνες ενώ ήταν 4η στο Σύνθετο ατομικό.  Δειτε εδώ τα αποτελέσματα.

Στους αγώνες που είναι η πρώτη επίσημη φετινή οργάνωση για τις κατηγορίες αυτές συμμετείχαν 170 περίπου αθλήτριες της Νότιας Ελλάδας σε έναν διήμερο μαραθώνιο. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην προπονητική ομάδα αν και νομίζουμε ότι οι μικρές αθλήτριες με τις φετινές τους εμφανίσεις τις αποζημιώνουν απόλυτα.

Τα κορίτσια και η προπονητική ομάδα θα εντείνουν πλέον την προετοιμασία τους για την συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα προσδοκώντας να προσθέσουν και άλλες επιτυχημένες εμφανίσεις που θα συνοδεύονται διακρίσεις όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε έως τώρα. Να σημειώσουμε ότι παρόλα τα  προβλήματα, που έχει φέρει η εγκατάλειψη από την Ομοσπονδία και η παντελής έλλειψη αρωγής από τους κρατικούς φορείς, η ομάδα συνεχίζει να διατηρεί το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο στηριζόμενη πλέον αποκλειστικά στην υποστήριξη των κηδεμόνων των αθλητριών. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό ότι αυτό δεν μπορεί να έχει διάρκεια και τουλάχιστον η Δημοτική αρχή θα πρέπει να αναλογισθεί τις συνέπειες μιας τέτοιας εγκατάλειψης για τον αθλητισμό και την νεολαία μας, βοηθώντας έμπρακτα στο μέτρο του δυνατού να διατηρηθούν οι στοιχειώδεις δομές που θα εξακολουθήσουν να φέρνουν μια πνοή αισιοδοξίας και διαχρονικά να τιμούν τον Δήμο μας.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, χρειαζόμαστε ανάσες και τα  παιδιά δίνουν σε όλους μας  αυτές τις ανάσες.ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

Αισιόδοξα  τα συμπεράσματα για τις μικρές αθλήτριες του τμήματος Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου από την συμμετοχή τους στο διασυλλογικό αγώνα προετοιμασίας που διοργανώθηκε την από την Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2012» που πραγματοποιείται για 20η συνεχόμενη χρονιά. Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα λαμβάνουν μέρος μεγάλα ονόματα του αθλήματος από όλο τον κόσμο  έτσι τα κορίτσια εκτός των άλλων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλό επίπεδο αγώνων κάτι που θα μείνει  για αυτές μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο ξεκίνημα της πορείας τους.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα,  η  Ένωση Γαλατσίου συμμετείχε στην κατηγορία  Παγκορασίδων με τις αθλήτριες Ελεονόρα Τσόγκα, Ιφιγένεια Σιφναίου, Δέσποινα Καρκαλάτου και Ιωσηφίνα Μπαρκούκη. Το εντυπωσιακό όμως ήταν ότι τα όλα τα κορίτσια πλασαρίστηκαν στις τιμητικές οκτάδες, σχεδόν όπου συμμετείχαν, κάτι που τους έδωσε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό συλλογών χάνοντας τη δεύτερη θέση για λιγότερο από ένα βαθμό.

Σε ατομικό επίπεδο η Ελεονόρα Τσόγκα ανέβηκε 3 ακόμη φορές στο βάθρο, στην μπάλα (2η) και στο σχοινάκι (3η) και σύνθετο ατομικό (3η). Ο αγώνας ήταν ένα δυνατό τεστ  που προγραμματίστηκε από την προπονητική ομάδα προσδοκώντας  να φέρει τις αθλήτριες  στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της συμμετοχής τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012Μία μεγάλη διάκριση ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα  η αθλήτρια του ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Μπαρκούκη Αντωνία εκτελώντας θαυμάσια τα προγράμματα της κατά τις δυο πρώτες μέρες των αγώνων εξασφάλισε την πρόκριση στην προνομιούχο  οκτάδα  σε τρεις τελικούς οργάνων στην κορυφαία κατηγορία Γυναικών. Εξίσου εντυπωσιακή και η παρουσία της στον Τελικό της Κυριακής. οπού δικαίωσε τις προσδοκίες με Τελική συγκομιδή το Αργυρό μετάλλιο στις κορύνες,  η 4η θέση στην μπάλα, η 8η στην κορδέλα αλλά και η 6η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Αρκετά καλή και η εμφάνιση των αθλητριών της κατηγορίας Νεανίδων  με ικανοποιητικά  πλασαρίσματα  που έδειξαν ότι η άνετη πρόκριση τους κατά την προκριματική φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ που έγινε  στην Θεσσαλονίκη τον προηγούμενο μήνα μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Ένωση Γαλατσίου, συμμετείχε στην κατηγορία Νεανίδων με τις αθλήτριες Κοκόλη Μαρίνα, Καρλή Νικολέτα και Θεοπίστου Ερατώ.

Στο δίαλειμα του αγώνα η Εθνική Ομάδα Ensemble παρουσιαζε σε πρώτη εκτέλεση το πρόγραμμα που θα εμφανισθεί στην ολυμπιαδα του Λονδινου αυτό το καλοκάιρι.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο δυναμικά για τις μικρότερες αγωνιστικές κατηγορίες πανκορασίδων και κορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου ενώ η προπονητική ομάδα για την καλύτερη προετοιμασία έχει προγραμματίσει και αρκετές εμφανίσεις σε αγώνες όπως το  KALAMATA CUP,  αλλά και διασυλλογικές συναντήσεις; αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. 

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες αλλά και την προπονητική ομάδα που ‘’υπερβάλουν εαυτόν’’.ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2012

Εντυπωσιακή aν και αναμενόμενη ήταν η  εμφάνιση των αθλητριών της Ένωσης Γαλατσίου στην προκριματική φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στις κατηγορίες ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη την προηγουμένη εβδομάδα. Τα κορίτσια, αποδεικνύοντας την πολύ καλή προετοιμασία αλλά και το ταλέντο τους, εκτέλεσαν εξαιρετικά τα προγράμματα τους και κατάφεραν να προκριθούν  άνετα στην τελική φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ που θα γίνει στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η παρουσία της ομάδας  κρίνεται απολύτως ικανοποιητική λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι στον αγώνα πήραν μέρος  35 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 142 αθλήτριες.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η συμμετοχή φέτος ήταν ιδιαίτερα  μεγάλη γι αυτό το λόγο και τα όρια πρόκρισης είχαν αυξηθεί χωρίς αυτό όμως να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια τους, καθώς το επίπεδο και οι στόχοι της ομάδας είναι αρκετά υψηλοί.

Η Ένωση Γαλατσίου, συμμετείχε στην κατηγορία Νεανίδων με τις αθλήτριες ΚοκόληΜαρίνα, Καρλή Νικολέτα και Θεοπίστου Ερατώ αποσπώντας ta κολακευτικά σχόλια όλων.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση στην κατηγορία Γυναικών της αθλήτριας Μπαρκούκη Αντωνίας όπου κατέλαβε την 2η θέση στην μπάλα, την 4η θέση στην κορδέλα, και την  6η στο σύνθετο ατομικό.Μπορείτε να δείτε την προσπάθεια των κοριτσιών κλικάρωντας πάνω στο όνομα τους. Περισσότερα VIDEO από τους αγώνες εδώ .

Οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο δυναμικά στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου αισιοδοξώντας για μια ακόμη χρονιά με διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες.
ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2012 (Συνδεθείτε εδώ για να κατεβάσετε φωτογραφίες)

Απόκριες, και τα παιδιά της ΡΥΘΜΙΚΗΣ μασκαρεύτηκαν και διασκέδασαν, θυμίζοντας και σε μας την ευτυχία του να είσαι παδί.ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012


Σε μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα  το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου έκοψε και φετος την πίτα του σε μια σεμνή  εκδήλωση όπου παρουσίαστηκαν τα προγράμματα των αθλητριών του συλλόγου για το 2012. Η τυχερή γιά φέτος ήταν η μικρή Αλεξανδρα.


Αντίστοιχες γιορτούλες έγιναν και στις ακαδημίες του Συλλόγου το προηγούμενο Σαββατοκυριακο.

(Συνδεθείτε εδώ για να κατεβάσετε φωτογραφίες)ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ENSEMBLE ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Εξαιρετική εμφανιση και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την  Εθνική ομάδα ανσάμπλ , μέσα από το προολυμπιακό τουρνουά - test event του Λονδίνου. 

Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για την ελληνική ομάδα ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Ελένη Δόικα, Βάσω Ζάχου, Αλεξία Κυριαζή), η οποία  κατετάγη 4η μεταξύ των οκτώ ομάδων που διεκδικούσαν τα 5 Ολυμπιακά εισιτήρια. Δείτε εδώ την προσπάθεια τους.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2011 (δείτε εδώ φωτογραφίες απο τα τμήματα)

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα  τα τμήματα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρετησαν την χρονιά και πήραν αναμνηστικά δωράκια που προσέφερε η KRAFT FOODS. 

Η ομάδα παρόλα τα  προβλήματα, κυρίως οικονομικά, που έχει φέρει η παντελής πλέον έλλειψη αρωγής από τους  κρατικούς  φορείς, θα συμμετάσχει και φέτος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα  όλων των κατηγοριών αλλά και σε άλλα δρωμενα της γυμναστικής.  Αυτή η προσπάθεια μας εξακολουθεί να επιβιώνει μόνο από την αγάπη ολων μας για τα παιδιά και την γυμναστική αλλά και την στήριξη όλων των κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΣ ΈΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ’  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  Ε΄HELIOUPOLIS CUP 2011

Αισιόδοξα ήταν και τα πρώτα μηνύματα από την εμφάνιση των αθλητριών της Ενωσης Γαλατσίου στην σημαντική Διεθνή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής ‘ΗELIOUPOLIS CUP 2011’ που διεξήχθη στις αρχές Οκτωβρίου. Τα κορίτσια, αν και βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους, δοκιμάζοντας νέες ασκήσεις και προγράμματα κατάφεραν να σταθούν ισάξια με τις ξένες αθλήτριες από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου και να αποσπάσουν κολακευτικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση Γαλατσίου, συμμετείχε με τις Νεανίδες Μπαρκούκη Αντωνία (6η θέση στεφάνι, 8η θέση κορδέλα, μπάλα, σύνθετο) Κοκόλη Μαρίνα ( 16η θέση στεφάνι), κορασίδες Θεοπίστου Ερατώ (9η θέση μπάλα, 10η θέση στεφάνι, 15η θέση ελεύθερο) Βλαχογιάννη Αναστασία (17η θέση μπάλα,), και την πανκορασίδα  Καρκαλάτου Δέσποινα (8η θέση ελεύθερο).

Η παρουσία της ομάδας είναι αρκετά ικανοποιητική λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι στον αγώνα πήραν μέρος  17 συλλόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με 105 αθλήτριες.

Αναλυτικά: Ελλάδα ( 6 ομάδες), Ρωσία ( 2 ομάδες), Ουγγαρία (3 ομάδες), Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρος, Γεωργία και Βέλγιο.

Πανέμορφη και η παρουσία όλης της ομάδας στο GALA που ακολούθησε όπου όλα τα κορίτσια απελευθερωμένα από το άγχος του αγώνα χόρεψαν μια δική τους μοντέρνα χορογραφία και καταχειροκροτήθηκαν αλλά και παράλληλα διασκέδασαν. Δείτε εδώ σχετικό video και φωτογραφίες.

Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής συνεχίζει πλέον πιο δυναμικά τις καθημερινές προπονήσεις του στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βέικου αισιοδοξώντας για μια ακόμη χρονιά με διακρίσεις. 
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

Η Διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου συγχαίρει την προπονητική ομάδα και τις αθλήτριες του τμήματος Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής για την εξαιρετική παρουσία τους στους Τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δ΄Κατηγορίας,  Α,Γ,Ε περιφερειών,  που διεξήχθη στις 19 Ιουνίου στην Αργυρούπολη. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην εντεκάχρονη αθλήτρια μας

Γκολφινοπούλου Ειρήνη  που μετά από μια πραγματικά εντυπωσιακή εκτέλεση των προγραμμάτων της επανέλαβε τον περυσινό της θρίαμβο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό όλων των κατηγοριών διατηρώντας τον τίτλο της κάτι εξαιρετικά σπάνιο και αξιέπαινο. Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη διάκριση της Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, αλλά και του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού. Εξαιρετική και η παρουσία της υπόλοιπης ομάδας, αποτελούμενη ακόμα από τις αθλήτριες  Καρκαλάτου Δέσποινα και Μπαρκούκη Ιωσηφίνα που κατέλαβαν την 13η και 21η θέση αντίστοιχα.


Τα αποτελέσματα αυτά έκτος από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο των παιδιών αναδεικνύουν την σοβαρή και υψηλο
ύ επιπέδου προετοιμασία των αθλητριών από την καταξιωμένη προπονητική  ομάδα  μας. Δειτε εδω τα τελικα αποτελεσματα

Σαν ιστορικός και διαχρονικός σύλλογος του Γαλατσίου νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση και αισιοδοξούμε για το μέλλον,  καθώς είμαστε πλέον πεπεισμένοι  ότι η προσπάθεια μας αξίζει το κόπο και θα πρέπει να συνεχιστεί. Για τον λόγο αυτό καλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται να επισκεφθούν μαζί με τα παιδιά το κλειστό  γυμναστήριο για να συζητήσουν με τους προπονητές και να αξιολογήσουν την δυνατότητα εξέλιξης τους. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά 5 – 8 μμ έως και τα μέσα Ιουλίου.Η  ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ 
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Πολύ πετυχημένη ήταν η συμμετοχή της Ένωσης Γαλατσίου στην  «Γυμναστράδα» που διοργάνωσε για 22η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. στις 3 Ιουνίου, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου.

Οι αθλήτριες των ακαδημιών της Ένωσης παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με μπάλες στο ρυθμό του "LEFT OUTSIDE ALONE" που επιμελήθηκε η προπονήτρια τους ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΤΣΙΔΑ. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν αλλά πάνω από όλα το διασκέδασαν.

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της Γενικής Γυμναστικής, να καλλιεργεί την άθληση μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα δίνοντας έμφαση στη χαρά της συμμετοχής και του ανέμελου πνεύματος κάτι που παράλληλα με τον πρωταθλητισμό υποστηρίζει η ομάδα μας.

Η διοργάνωση είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση Μαζικού Αθλητισμού, αφού λαμβάνουν μέρος φορείς από όλη την Ελλάδα, (Σωματεία, Σχολεία, ομάδες Δήμων, ακόμα και Κ.Α.Π.Η.,.), σε μια τριήμερη γιορτή με  προγράμματα στα  οποία  συμμετέχουν πάνω από 2.000 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 4 έως 90 ετών.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και την προπονήτρια. Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα  το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου πραγματοποίησε τo προηγούμενο Σάββατο εκδήλωση όπου μέσα σε ένα  κατάμεστο γήπεδο παρουσίασε τα προγράμματα των τμημάτων του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του εκ μέρους του Δήμου Γαλατσίου ο πρόεδρος το Αθλητικού κέντρου Μανώλης Πρωτονοτάριος ο οποίος και χαιρέτησε την γιορτή.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Παντελιάς αφού καλωσόρισε τους θεατές, τόνισε την ανάγκη υποστήριξης και στελέχωσης της ομάδας καθώς  οι συνθήκες που βιώνουμε απαιτούν την αφύπνιση όλων όσων θεωρούν ότι πρέπει η νεολαία μας να μη χάσει τα κίνητρα της, καλώντας νέους ανθρώπους να σταθούν δίπλα της συμμετέχοντας ενεργά. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμο Γαλατσίου και τους υπάλληλους του Αθλητικού Κέντρου για την αρωγή τους.

 Η γιορτή κύλησε μέσα στην μουσική, την αρμονία και την χάρη  που ανέδιδαν τα όμορφα  προγράμματα των παιδιών των ακαδημιών, ενώ οι αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα με τα οποία συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με μπάλες ,στεφάνια, κορδέλες και σχοινάκια, και καταχειροκροτήθηκαν.

Στο κλείσιμο της γιορτής η Ένωση Γαλατσίου πρόσφερε αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα στα παιδιά και κεράσματα προσφορά της Eταιρείας KRAFT ΕΛΛΑΣ που στηρίζει ανελλιπώς το τμήμα τα τελευταία χρόνια.Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής θα συνεχισθούν μέχρι και τα μέσα Ιουνίου ενώ με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, η Αθλητική Ένωση Γαλατσίου με χαρά θα περιμένει ξανά τις μικρές αθλήτριες στα φυτώρια της. Εντατικά βέβαια θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους οι αθλήτριες του συλλόγου  ενόψει της συμμετοχής τους στους τελικούς των  Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ


Μια ακόμη εξαιρετική απόδοση  στους αγώνες των προαγωνιστικών τμημάτων που διοργάνωσε η ΑΕΣΓΑ  στην Δραπετσώνα στις 29 ΜΑΙΟΥ. Οι μικρές μας αθλήτριες ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΙΦΝΑΙΟΥ και ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΣΟΓΚΑ με εξαιρετική απόδοση  κατέλαβαν την 1η θέση  στις δυάδες σε ελευθέρο πρόγραμμα και έδειξαν οτι το ταλέντο δεν λείπει από την ομάδα μας και το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια στα κορίτσια.
 
 


Φωτογραφίες από τους αγώνες  μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Απόλυτα πετυχημένη η αγωνιστική παρουσία της ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στον Προκριματικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ κατηγορίας πανκορασίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Μοσχάτο όπου συμμετείχαν 100 αθλήτριες από 24 σωματεία. Όλες οι αθλήτριες μας προκρίθηκαν άνετα για τον τελικό που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου.

Η πρόκριση συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλείου από την Ειρήνη Γκολφινοπούλου (1η θέση στο σχοινάκι και την μπάλα 2η στο ελεύθερο πρόγραμμα), ενώ οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες Καρκαλάτου Δέσποινα (6η στο ελεύθερο πρόγραμμα, 7η σχοινάκι),  και Μπαρκούκη Ιωσηφίνα  (12η στο ελεύθερο πρόγραμμα,16η σχοινάκι) έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα για την συνεχεία της ομάδας. Η σχεδιασμός που έχει γίνει φέτος από την προπονητική του ομάδα, και η σοβαρή υψηλού επιπέδου προετοιμασία σε συνδυασμό με το ταλέντο των παιδιών μας, φέρνει καρπούς και ταυτόχρονα ικανοποίηση και δύναμη στην διοίκηση να συνεχίσει ενάντια στην πλήρη εγκατάλειψη από τους κρατικούς φορείς.

Οι προπονήσεις πλέον θα συνεχιστούν εντατικά ώστε οι αθλήτριες να βρεθούν   στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της συμμετοχής τους στους Τελικούς των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων αλλά και τις επιλογές για την Εθνική Ομάδα που θα γίνουν στις αρχές του καλοκαιριού. με την πεποίθηση ότι  οι επιτυχίες θα έχουν και συνέχεια.  Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Παράλληλα όμως με τις υποχρεώσεις του αγωνιστικού τμήματος, η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δίνει ιδιαίτερη προσοχή και στις ακαδημίες της με σκοπό να προβάλλει, να αναπτύξει και να στηρίξει  την ιδέα των μαζικών εκδηλώσεων της Γυμναστικής και της άθλησης. Έτσι έχει προγραμματίσει τη  συμμετοχή στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων για παιδιά 8 ετών στην Δραπετσώνα στις 29 Μαΐου άλλα και  στο 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στις 3-4-5 Ιουνίου.


ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πολύ θετικά τα συμπεράσματα για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου από την συμμετοχή της στο διασυλλογικό αγώνα προετοιμασίας που διοργανώθηκε την Μεγάλη Δευτέρα από την Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε.  Ο αγώνας διοργανώθηκε στα πλαίσια του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2011» που πραγματοποιείται για 19η συνεχόμενη χρονιά. Σημαντικό γεγονός είναι το ότι  από φέτος η διοργάνωση της μεσσηνιακής πρωτεύουσας έχει ενταχθεί στην κορυφαία σειρά αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας FIG.  Έτσι τα κορίτσια εκτός των άλλων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας Γυμναστικής και τις 5 καλύτερες ομάδες ανσάμπλ κάτι που αποτελεί για αυτές μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

     
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα,  η  Ένωση Γαλατσίου συμμετείχε στις κατηγορίες Παγκορασίδων με τις αθλήτριες Γκολφινοπούλου Ειρήνη, Καρκαλάτου Δέσποινα και Μπαρκούκη Ιωσηφίνα και Κορασίδων με τις αθλήτριες Θεοπίστου Ερατώ, Βλαχογιάννη Αναστασία και Μαρούση Κωνσταντίνα και κατέκτησε συνολικά  2 Χρυσά, 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια.                  
 Ο αγώνας ήταν ένα δυνατό τεστ  που προγραμματίστηκε από την προπονητική ομάδα προσδοκώντας  να φέρει τις αθλήτριες  στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της συμμετοχής τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Νέες επιτυχίες  για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής  της Ένωσης Γαλατσίου. Πιο συγκεκριμένα

στο Διασυλλογικό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Α. στην κατηγορία Παγκορασίδων η Αθλήτρια του συλλόγου Γκολφινοπούλου Ειρήνη κατέκτησε  3 Χρύσα μετάλλια στο σχοινάκι, την μπάλα και το σύνθετο ατομικό. Καλή παρουσία είχε ακόμα και η μικρή αθλήτρια Καρκαλάτου Δέσποινα που στην πρώτη της εμφάνιση κατετάγη στην 14η θέση αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Στους αγώνες συμμετείχαν 18 σωματεία της Νότιας Ελλάδας με 100 περίπου αθλήτριες.

 

Εντωμεταξύ η ομάδα των Νεανίδων αποτελούμενη από τις Αθλήτριες Μπαρκούκη Αντωνία, Καρλή Νικολέτα και Κοκόλη Μαρίνα μετά την πρόσφατη πρόκριση της, συμμετείχε στους Τελικούς της κατηγόριας Νεανίδων–Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 8 –11 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, και ολοκλήρωσαν έτσι θετικά την φετινή τους προσπάθεια, αν και   (φωτ: Σ.Πάγκαλος)                                  δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο μετάλλιο.

Τα κορίτσια και η προπονητική ομάδα εντείνουν πλέον την προετοιμασία τους για την συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των υπόλοιπων κατηγοριών προσδοκώντας να προσθέσουν και άλλες επιτυχημένες εμφανίσεις που θα συνοδεύονται από προκρίσεις  και διακρίσεις όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε έως τώρα. Έτσι η τεχνική ομάδα έχει προγραμματίσει την ερχόμενη εβδομάδα την συμμετοχή της  σε αγώνα προετοιμασίας που θα γίνει στα πλαίσια του διεθνούς κυπέλλου Καλαμάτας

Να σημειώσουμε ότι παρόλα τα  προβλήματα, που έχει φέρει η εγκατάλειψη από την Ομοσπονδία και η παντελής έλλειψη αρωγής από τους  κρατικούς φορείς, η ομάδα συνεχίζει να διατηρεί το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο στηριζόμενη πλέον αποκλειστικά στην υποστήριξη των κηδεμόνων των αθλητριών.  Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό ότι αυτό δεν μπορεί να έχει διάρκεια και τουλάχιστον η Δημοτική αρχή θα πρέπει να αναλογισθεί τις συνέπειες μιας τέτοιας εγκατάλειψης για τον αθλητισμό και την νεολαία μας , βοηθώντας έμπρακτα και στο μέτρο του δυνατού να διατηρηθούν οι στοιχειώδεις δομές που εξακολουθούν να φέρνουν μια πνοή αισιοδοξίας και διαχρονικά τιμούν τον Δήμο μας.


ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής  της Ένωσης Γαλατσίου. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των Νεανίδων αποτελούμενη από τις Αθλήτριες Μπαρκούκη Αντωνία, Καρλή Νικολέτα και Κοκόλη Μαρίνα, παρά τα νέα αυστηρά  όρια που έθεσε φέτος η ομοσπονδία , κατάφεραν να προκριθούν στους Τελικούς της κατηγόριας Νεανίδων –Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α & Β Κατηγορίας,  που διεξήχθη στις 18 – 20 Μαρτίου στο Λαύριο. Στους αγώνες συμμετείχαν 24 σωματεία της Νότιας Ελλάδας με 86 αθλήτριες εκ των οποίων τελικά προκρίθηκαν τα 10. Άλλο ένα  αποτέλεσμα που έρχεται σε συνεχεία των μεταλλίων και της επιλογής αθλήτριας της ομάδας μας για τις Εθνική Ομάδα στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Αξιοσημείωτο ακόμα το γεγονός ότι στο βάθρο και των δύο κατηγοριών βρέθηκαν αθλήτριες που ανδρώθηκαν αγωνιστικά στα φυτώρια και τις μικρές κατηγόριες της ομάδας μας.  Κάτι που αποδεικνύει την διαχρονική σοβαρή και υψηλού επιπέδου προετοιμασία των αθλητριών, που προβάλλει το πόλη μας και δίνει στα παιδία μας υγιή πρότυπα.

Τα κορίτσια και η καταξιωμένη προπονητική της ομάδα με την καθοδήγηση της Μαρίας Αντύπα, θα εντείνουν πλέον την προσπάθεια τους και θα ταξιδέψουν τον επόμενο μήνα στην Θεσσαλονίκη για την συμμετοχή τους στους τελικούς, γεμάτα αυτοπεποίθηση για μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία. 


 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ


ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΟ ΡΙΟ

 


KAΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΡΙΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ

 

8η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΡΥΘΜΙΚΗΣ


7η ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΣΕ ΤΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ Η ΦΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ


ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΣΑΜΠΛ!


ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ


ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΣΑΜΠΛ


ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ TEST EVENT ΤΟΥ ΡΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΣΑΜΠΛ


ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΣΑΜΠΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ 4η ΘΕΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ. 11 Ο ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΣΑΜΠΛ

9η ΘΕΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
,  ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ  ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Παρακολουθήστε εδώ την προσπάθεια τους

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ENSEMBLE ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ


 11η η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!


ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΙΑ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΟ ΠΟΡΤΙΜΑΟ
18η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤO ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ
Video

13η Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑPESARO  6η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΑ 5 ΣΤΕΦΑΝΙΑ

 

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Τα Νέα Του Δήμου