Introduktion

SLIP KUNSTEN LØS I FAABORG

 

Kunstnertræf Faaborg 2011 inviterer hermed sydfynske, danske og udenlandske kunstnere til en udfordrende og spændende weekend i Faaborg.
 
Du får mulighed for alene eller sammen med andre kunstnere at komme med dit bud på hvordan byen kan transformeres ud fra en kunstnerisk vinkel.
 
Alle kunstarter er velkomne.

Kunstnertræffet vil forsøge at finde midler til en efterfølgende realisering af et eller flere projekter.
 
Billede: Faaborg Folkeuniversitets "Kunstkort 2011".
Els Cools: "Faaborg dyrker".

Faaborg Folkeuniversitet benytter Klokketårnet i Faaborg som logo og udgiver hvert år et "Årets kunstkort". Kortet kan købes ved Folkeuniversitetets formand Tage Christensen, faaborgfolkeuni@sol.dk, og overskuddet går ubeskåret til finansiering af næste års kort. Det kan desuden købes ved kunstneren Els Cools og på Faaborg Turistbureau.
 
 
Kunstnertræffet har på forhånd forberedt nogle opgaver som f.eks.:
Men du/I kan gerne finde andre emner eller steder at gå i gang med. Og flot vil det være om der i løbet af weekenden blev sat nogle midlertidige installationer og skulpturer op i byen.
Baggrundsmateriale, såsom billeder, tegninger, videoer, rapporter mv. kan du finde på denne hjemmeside. Og der vil løbende blive lagt mere på,  frem til kunstnertræffet starter.
 
Kunstnertræffet stiller lokaler til rådighed samt diverse materialer (prints af fotos, ler, masonit, pap, papir mv,.).
 
 
 

Alt  det der laves i forbindelse med projektet, forbliver kunstnernes ejendom. Dette gælder også de præmierede idéer/værker.

 

Ønsker nogen (private – eller off. institutioner mv.) efterfølgende at realisere noget af det der kommer ud af workshoppen i 1:1, så er det en sag direkte mellem opdragsgiver og den pågældende kunstner.

 

Kunstnertræffet skal ikke have nogen form for kommission eller lignende.webmaster: marius jensen - program: google websteder