FutureAdpro

A FutureNet egy közösségi oldal ami alig pár év alatt a semmiből nőtte ki magát óriás vállalattá. Hogy miért? A bevételük 90% át visszaosztják a regisztrált tagoknak.

Természetesen először én is hitetlenkedve olvastam róluk. Annyi ilyen céghez volt már szerencsém, és egyik sem volt az én arany tojást tojó tyúkom. Őket az különbözteti meg a többitől, hogy nem a semmiért fizetnek. Szó szerint be kell fektetned a pénzedet, ha nyereséget akarsz. Minél nagyobb a befektetett összeg, annál többet kapsz vissza. Ez mintegy megerősíti azt a szabályt, hogy csak a pénz csinál pénzt.

Bár a FutureNet próbálja mindenféle mézes mázos marketing fogással eladni a termékeit, az engem inkább elriasztott volna, mintsem hogy meggyőzzön. Alapvetően három termékük van:

Ezek mellett persze terjeszkednek minden irányba. Kávézókat nyitnak, sport csapatokat szponzorálnak.

A fenti termékekből én első sorban a FutureAdpro - ról fogok beszélni. Természetesen leírom a másik kettőt is, de ők annyira nem győztek meg, hogy beléjük invesztáljak nagyobb összeget. Amikor nagyobb összegről beszélek, akkor hat számjegyű összegtől kezdődő befektetésre gondolok, szóval aki eddig azt hitte hogy ingyen fog gyorsan sok pénzhez jutni, ki kell ábrándítsam.

A FutureAdpro ajánlata: ha befektetsz $50-t, akkor annak 120%-át, vagyis 60$ -t fogsz visszakapni 120 nap múlva. Vagyis elvileg napi 1%-ot azaz $0,5 -t. Ez így egész jól hangzik, de nem egészen igaz. Hamarosan elmondom miért.

Az $50 abból adódik, hogy aki regisztrál náluk, és feltölt a saját FutureAdpro online számlájára valamekkora összeget, vehet reklám csomagokat (Adpack). Ebből két fajta van: $10 -os és $50-os. Mindkét csomagra ugyanaz az ajánlat vonatkozik, de nyilván az $50 -os éri meg jobban így a $10 -ossal tovább nem is foglalkoznék. És most jön a matek:

Tegyük fel, hogy szeretnél $1000 értékben adpack -okat venni. Ehhez először is el kell nekik utalni $1000 dollárt az oldalukon megadott számlaszámra. Előtte mindenképp kérdezd meg a bankodat mennyiben fog ez neked kerülni, és annyival többet utalj, ugyanis minden költséget tőled vonnak le. Miután sikerült átutalni nekik a pénzt (bank transferen vagy különböző internetes pénztárcákon keresztül, stb) és az megjelenik a FutureAdpro fiókod online számláján, veszel 20 db adpack -ot. Ez abban a pillanatban elkezd neked jutalékot termelni. Sajnos azt a napi 1% nem garantálják, de azért közel vannak hozzá. Az viszont tuti, hogy egy csomag akkor jár le, ha kitermelte neked a 120% -ot.

Ha 1 db $50 -os csomag a lejáratig $60 -t hoz neked akkor 20 db csomagból neked a lejáratkor lenne: 20 x $60=$1200 -od. De...minden FutureAdpro tagnak van egy hirdetési számlája is. Ez nem választható, kötelezően jár. És kötelezően erre a számlára helyezik a jutalékod 5%-át, amit felhasználhatsz például a saját weboldalad, vagy céged reklámozására. A lényeg hogy ez náluk marad. Tehát így már 1 db $50 -os csomag "csak" $57 -t hoz a lejáratáig. Így az eredmény már 20 x $57=$1140, vagyis $140 dollár nyereség, ha minden jól meg 120 nap alatt. Persze ha ezt a pénzt vissza szeretnéd utaltatni a saját bankszámládra, újabb 5% ot fognak megtartani maguknak, plusz még az utalás és az átváltás díja. Éppen ezért érdemes minél nagyobb összeget minél tovább dolgoztatni náluk. Amikor az adpack -ok utáni jutalék eléri az $50 -t érdemes azt visszaforgatni egy újabb adpack -ba, és ezt tovább ameddig annyi csomagod nem lesz, hogy a folyamatos utánpótlás mellett is már plusz jövedelmet termel. A következő táblázatban egy $1700 -os befektetés van levezetve három évre előre: Minta táblázat

A végeredmény:

  • 242 db fix adpack
  • ezek napi $114 dollár bevételt termelnek, ebből napi 2 új csomag vásárolva napi $14 profit keletkezik
  • így a záró egyenleg a harmadik év végén: $7883

Természetesen akinek több pénze és több ideje van, az még szebb eredményt realizálhat.

2018.07.19-én vettem az első csomagjaimat, szám szerint 34-et $1700-ért.

2018.12.27-én ezek a csomagok lejártak $2040-t termelve. Ebből a nyereség $7 /csomag, így összesen a 34 csomag $238 -t (kb. 66.000 Ft) hozott öt hónap alatt.

2018.12.19-én befektettem újabb $1700-t külső forrásból, amiből vettem ismét plusz 34 db $50-os csomagot.

Ma (2019.01.04) már 111 db $50-os csomagom van. Mivel minden csomag $7 nyereséget hoz nekem, ez a 111 csomag $777 nyereséget fog termelni, ha lejár. Ezen felül már 34 csomagom lejárt, ami már kitermelte a maga nyereségét, azaz $238-t.

Jelenleg napi $45-$50-t kapok jutalékként:

Az eddigi számadatok képekben (frissítve: 2019.01.04) :

Ami még fontosnak tűnhet, bár szerintem ez csak amolyan figyelem elterelés. Napi 10 reklámot meg kell nézni az oldal által felajánlottak közül. Ez annyiből áll, hogy megnyitod a reklámot, megvárod amíg a zöld csík végighalad a képernyő tetején (30 másodperc), majd bezárod. Ha megnézted a 10 hirdetést látsz egy kiírást, hogy meddig vagy mentesítve a reklám nézegetés alól.

Folyamatosan frissíteni fogom az adatokat és megosztom a tapasztalataimat.

Aki pedig szeretne beszállni a játékba, itt regisztrálhat: FutureAdpro

Ha kapcsolatba szeretnétek lépni velem:

Facebook oldal

Messenger