Ebenistes i Mestres Fusters des de el 1989 a Barcelona.

Treballem des de la fusteria i ebenisteria tradicionals fins a la contemporania, en fustes massisses, taulells i melamines.
Treballs en la restauració i ampliació de mobiliari. Cuines
Mobiliari de cuina modern en llaminats, laques i fusta massissa. Sempre a mida. Fem mobles especials a petició de clients.

Fusteria
Marcs, finestres, portes de fusta massissa, tant en pi, roure o fustes tropicals. Sempre assessorant al client amb els avantatges de cada tipus, segons ambient i entorn. Escales, baranes i terres en diversos acabats.

 Banys
Mobiliari de bany a mida, amb portes laminades o lacades.

 Exteriors
Pérgoles, terres, baranes i escales en fusta tractada.
 Armaris
A mida, tant en alçades com amplada. Portes correderes o batents, en fusta massissa, laminada o vidre.
 
 Restauració
Restaurem tota classe de mobiliari antic. Tenim amplia experiència en aquest camp i domini de les tècniques de enbarnissat i color.
 Portes
Portes d'interior i exterior. Treballem amb els principals fabricants nacionals de portes, unificant colors i aigues amb la resta de mobiliari que fabriquem.
 Ecològics
Des de sempre hem treballat amb fusta documentada i certificada. Els nostres barnissos son a l'aigua i amb certificació ecològica per tal de no malmetre el medi ambient. En la restauració no es possible treballar amb aquest tipus de barnissos, doncs fins fa poc anys el tractament es realitza amb dissolvents.