ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τι είναι ο Φ.Σ.Ν ‘ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ’

Οι ‘Αδέσποτοι’, είναι μια μικρή ομάδα εθελοντών που λατρεύουν τα ζώα και προσπαθούν να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα του Ναυπλίου.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου ‘Οι Αδέσποτοι’ είναι αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο (Αρ. Αποφ Πρωτ. 569/10) με έδρα το Ναύπλιο.

Αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές και αιρετό 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο και τα περισσότερα έξοδα καλύπτουν τροφές, αντιπαρασιτικά και επείγοντα ιατρικά περιστατικά.

Ο Σύλλογος εργάζεται σε τοπικό επίπεδο, συνεργάζεται με τις αρχές και άλλα σωματεία αλλά και με κατοίκους με κοινό στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων και ενθάρρυνση της υπεύθυνης κηδεμονίας κατοικιδίων.

Εκδίδουμε αποδείξεις για τις εισφορές σας από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ο σκοπός της εισφοράς είναι για την δημιουργία προωθητικού υλικού, στείρωση αδέσποτων, νοσηλεία και εμβόλια, αποπαρασιτικά και φάρμακα, φαγητό για τα αδέσποτα.

Με χρηματοδότηση από το Δήμο Ναυπλίου, στειρώσαμε 300 αδέσποτα ζώα, και συνεχίζουμε.

 

Τα έσοδά μας προέρχονται από εγγραφές, συνδρομές, δωρεές, κουμπαράδες σε τοπικά καταστήματα, Παζάρια Μεταχειρισμένων Ειδών και άλλες εκδηλώσεις.

Δεν παίρνουμε χρήματα από το κράτος. 


Εργαζόμαστε στο δρόμο.  Αισθανόμαστε ότι μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα στα αδέσποτα ζώα επικεντρώνοντας τις ενέργειές μας σε αυτά. Δεν έχουμε γραφεία ούτε κλινική. Εστιάζουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που βοηθούν τα ζώα της περιοχής τους με τη βοήθεια ιδιωτών κτηνιάτρων. 

Λειτουργούμε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και στηριζόμαστε στις συνδρομές των μελών, στη συμβολή των Δήμων και της Νομαρχίας, σε δωρεές, χορηγίες και εκδηλώσεις για την εκπλήρωση των στόχων μας.


ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ:


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΖΩΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΓΙΕΣ.

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου 2012


Πρόεδρος: Στέλιος Κυριακού
Αντιπρόεδρος: 
Πένυ Αρσενπούλου
Γραμματέας:Δέσποινα Καούνη
    Ταμίας :   
Χάρης Κουτελιάς
 

Αναπληρωματικά μέλη:
Νατάσσα Γιοβάνου

Μαριβίλη Τσολάκου

Λίτσα Κερασιώτη

 


Comments