Seriekamp 27/5: Trauma - Froland 0-1 (0-0)

Post date: 28.mai.2014 06:12:34

Juniorlaget hadde møtt Trauma i 2 treningskamper i vår med storseier i begge. Men hver kamp lever sitt eget liv, og det var viktig for oss å ikke ta lett på denne kampen. Det ble en svært fysisk og til tider tøff kamp på Hove. Trauma slo stort sett lange baller, og det var vanskelig for guttene å få til finspillet. Vi hadde stort sett komandoen gjennom hele kampen, og særlig siste del av 1. omgang hadde vi en rekke store muligheter etter glimrende innlegg fra Joachim. Guttene var ikke agressive nok forran mål til å score, og sola i øyene gjorde det også vanskelig. Vi hadde nok av muligheter til å ha punktert kampen til pause, og Erik i mål hadde en stille dag i buret.

I 2. omgang fortsatte vi å trykke på, men igjen var kampen preget av stygt spill og ufinheter, noe mannen med fløyta må ta mye av skylden for. 10 minutter fikk vi endelig uttelling etter en av sikkert 20 cornere. Etter nok en perfekt slått ball fra Joachim fikk Even slått ballen via en Traumaspiller og i mål. Rett etter dette fikk en Traumaspiller sitt 2. røde kort etter å ha slått etter Daniel. Det kunne fort ha blitt flere.

Tropp:

Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Isak Våje, Sander Kjempekjenn, Sigve E Berge, Sebastian Hauer, Jonas Haslemo, Even Mjåvatn, Joachim Råna, Kristoffer Myrvang, Daniel Vinolo Karlsen, Ling Shing, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Frederik Monrad.