Seriekamp 7/9: Farsund - Froland 0-2 (0-1)

Post date: 09.sep.2014 17:08:58

Dette var vår andre "langveiskamp" denne høsten. Kampen ble spilt på det flotte nye anlegget til Farsund. Guttene var ikke helt på denne dagen, og kampen ble preget av mange feilpasninger og lite bevegels. Pussig nok kom det første målet etter en feilpasning som gill rett i beina på en motstander. Men Frederik fikk snappa ballen og sendte den ut på kanten til Even. Even slo fint inn forran mål, og der dukket Kristoffer L opp, dempa på brystkassa og satte ballen i mål.

Andre omgang fortsatte som første. Men til tider hadde guttene bra spill. Det andre målet komm etter et fint angrep der Frederik runda en spiller på venstrekanten og la inn til Even som hadde kommet på et fint løp. Han gjorde ingen feil og satte inn det andre målet. Siste del av kampen ble preget av mange dueller, men guttene holdt godt imot og vant til slutt 2-0. Det kan nevnes at dette Farsundlaget spilte elite i vår der de bl.a. spilte uavgjort mot Arendal. Etter kampen koste vi oss med pizza i Lyngdal.

Tropp:

Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Sigve E Berge, Even Mjåvatn, Kristoffer Myrvang, Ling Shing, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Jonas Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen, Kristoffer Løvlie.