Seriekamp 22/4:Express - Froland 3-4 (1-2)

Post date: 26.apr.2014 08:16:06

Det ble en svært jevn og spennende kamp i seriepremieren på Fevik kunstgress. Vi var enige om å gå ut med høyt press og trykke til fra avspark, og allerede etter 8 min leda Froland 2-0 etter scoringer av Even og Joachim. Akkurat da så det ut til at vi skulle overkjøre motstanderne. Men det "stjernespekkede" Expresslaget fikk justert seg og kom mer og mer inn i kampen. Siste halvdel av 1. omgang dominerte de kampen, og det ga resultat i en scoring før pause.

Exprass fortsatte der de slapp og scorte et raskt mål. Etter 2-2 bølga spillet veldig fram og tilbake uten at noen av laga klarte å sette ballen i mål. Ikke før i det 83.min ble det resultat av mange sjanser, og da var det Frederik som på egenhånd "krangla" ballen med seg forbi både stopper og keeper og satte ballen i det åpne målet. 2-3 i favør Froland og stormende jubel! Men allerede 2 min etter utlignet motstanderne og 3-3. Det så ut til at kampen skulle ende uavgjort, men da det var 1 min igjen av kampen ble Joachim felt innenfor 16-meteren. Straffe! Det så ut til at ingen ville ta straffa, men Jonas gikk fram og tok ansvar. Han satte ballen sikkert bak keeper, og dermed vant Froland denne trilleren av en forballkamp.

Tropp:

Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Isak Våje, Sander Kjempekjenn, Sigve E Berge, Jonas Haslemo, Sebastian Hauer, Even Mjåvatn, Frederik Monrad, Joachim Råna, Kristoffer Myrvang, Daniel Vinolo Karlsen, Ling Shing, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen.