Seriekamp 20/6: Froland - Rygene 3-2 (1-1)

Post date: 22.jun.2014 17:03:25

Dette var vårsesongens siste kamp. Froøland hadde til nå vunnet samtlige kamper, og gutta var veldig klare for å vinne denne også. Men av erfaring er disse lokaloppgjørene vanskelige, og det ble så jevnt og tett som antatt. Rygene er et fysisk sterkt lag, og vi visste at her gjeldt det å vinne duellene.

Vi gikk ut i vår vante 4-3-3-formasjon. Fra start hang vi etter i duellene, og Rygene kriga seg inn i kampen. Det var sjangser begge veier, men det første målet lot vente på seg etter en halv time. Det har vist seg at juniorene er gode på dødballer, og det var etter en slik målet kom. Joachim sendet en flott innsvinger mot mål, og Isak var høyest oppe og satte ballen inn på hodet. Da var det store jubel blandt spillerne. Men allerede 3 min etter kom en rygenespiller fri og satte ballen kontant bak vår keeper. Det stod da 1-1 til pause.

I 2. omgang gikk gutta tøffere ut, men Rygene scoret først et par min ut i 2. omg etter selvmål. Frolandsspillerne vant flere og flere dueller, og dette ble heldigvis utslagsgivende. Utligningen kom igjen fra en dødball, denne gangen en corner fra Joachim på hodet til Isak etter 49 min. Rygene tok avspark, og vi snappet fort ballen. Isak sendte en lang ball mot Frederik. Han løp fra et par motspillere og satte ballen kontant bak motstanderens keeper. Froland hadde dermed snudd kampen til 3-2, noe som også ble sluttresultatet.

Vårsesongen har vært strålende for Frolands juniorlag. De har vunnet alle sine kamper, og vunnet serien suverent. Takk for en super innsats!

Tropp:

Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Isak Våje, Sander Kjempekjenn, Sigve E Berge, Jonas Haslemo, Even Mjåvatn, Joachim Råna, Kristoffer Myrvang, Daniel Vinolo Karlsen, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen.