Seriekamp 7/10: Gimletroll - Froland 3-2 (1-0)

Post date: 08.okt.2014 05:40:26

Vi dro av gårde i et forrykende uvær med regn og vind. Da vi kom til banen på Justvik, viste det seg at den var helt oversvømt. Kampen ble dermed flyttet til Prestheia. Der var forholdene svært vanskelige, mye overvann og stadig regn og vind. Men vi ble enige om å prøve og få gjennomført kampen. Men allerede på oppvarmingen så vi fort at det var umulig å få ballen til å trille. Dermed ble det å legge om taktikken til lange baller framfor ballbesittelse og finspill.

Kampen kom igang, og det var veldig vanskelig å spille. Umulig å bruke kantene siden det var mest vann der. Så det ble altså å sparke fotball i stedet for å spille. Vi hadde flere muligheter spesielt på dødballer, men det var motstanderne som fikk det første målet etter ca halvtimen. Mot spillets gang.

I 2. omgang la vi om til 4-4-2 for å få enda mer trøkk forran mål. men Gimletroll scoret etter et par minutter. En evt reprise hadde nok vist at de skulle vært avblåst for offside.men et par minutter etter får vi frispark fra ca 20 meter. Den setter Kristian over muren og i mål. Derfra presser Froland masse, og har mange muligheter. Men igjen spiller underlaget oss et puss med at ballen stopper og er vanskelig å få med seg. Gimletroll øker til 3-1, men Kristian reduserer til 3-2 etter ca 70 min. Dette ble sluttresultatet i en kamp vi nå kan angre på at ikke ble utsatt.

Tropp:

Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Even Mjåvatn, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Jonas Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen, Vegard Rakkestad, Ling Shing, Kristoffer Løvlie