Runde 9: Hånes - Froland 1-4 (1-1)

Post date: 20.jun.2014 08:29:14

Froland møtte torsdag et veldig ungt Håneslag. Hånes lå på 7.plass foran denne kampen, med fattige 3 poeng. Vi stilte med en nykomponert 4-3-3 formasjon, i håp om dette skal få endret litt på uttellingsprosenten.

Etter 7 spilte minutter får Merete ballen på ca 45 meter. Hun brenner til, og ballen går i bue over keeperen! Utrolig godt sett av Merete, og veldig bra utført!

Hånes får en corner i det 12.spilleminutt. En veldig godt slått corner går over Ellevine, men Iselin står på bakerste stolpe og få klarert. Dommeren mente derimot at ballen hadde vært over streken, dermed 1-1.

1.omgangen var gjevnspilt, med Froland et lite hakk bedre. Merete ble flyttet frem fra midtbanen til spydspiss midtveis i omgangen i et håp om å få enda mer trøkk helt fremme.

Resultatet av endringen i førsteomgang kom allerede etter 50 minutter. Merete kommer ned på høyresiden og slår et glimrende innlegg på bakerste stolpe. Der står Monica klar, og banker ballen i mål på volley! Vakkert!

Froland styrer kamper fullstendig i 2.omgang og produserer mye sjanser. Hånes farlige ved et par anledninger, men Froland det klart dominerende laget.

Etter 82 minutter er oppskriften lik som ved 1-2 målet, Merete kommer ned på høyresiden, slår ballen inn mot Monica, som setter ballen kontant i mål ved 1.stolpe - 1-3!

I det 87.minutt ender Gudrun og Merete opp i en 2 mot 1 situasjon innenfor 16-meteren til Hånes. Gudrun har anledning til å score selv, men velger å sende ballen videre til Merete som enkelt kan sette ballen i mål og 1-4. Dette blir også sluttresultatet.

Tommy og Anita var selvsagt på plass, de støtter Frolandslaga i tykt og tynt! Fantastisk!