Runde 7: Randesund - Froland 0-1 (0-1)

Post date: 04.jun.2014 22:11:17

Frolands fjerde kamp for året var bortekamp mot Randesund på Sukkevann kunstgress. En kamp mellom to lag som har hatt tøffe fighter tidligere. Vi fikk beskjed allerede ved ankomst at kampen mot Froland var markert i kalenderen som "toppkamp" for lenge siden.

Allerede i det 5.minutt får Monica en kjempemulighet etter et glimrende gjennomspill av Hanne J. Dessverre går Monica sitt skudd i tverrligger og ut. Kunne blitt en fantastisk start på oppgjøret! Froland dominerer det første kvarteret av kampen, uten at Randesund klarer å skape noe som helst farligheter. Men plutselig er de frempå: En randesundspiller skyter, Ellevine får en liten hånd på ballen, men den forsetter mot målet. I siste sekund er Maiken på plass og får dunket ballen til innkast. Fryktelig nærme 1-0!

Etter 18 minutter er Randesund frempå nok en gang, men avslutningen går utenfor. Froland er litt heldig som ikke har havnet under i kampen etter de to nevnte sjansene.

Utover i førsteomgangen skjer det ikke det helt store. Et par halvsjanser var det hele, helt til klokken akkurat hadde passert 45 minutter. Iselin blir spilt fint gjennom på høyresiden. Hun setter full fart fremover, kommer litt skrått, men klarer likevel å dunke ballen nede ved nærmeste stolpe - 0-1!

Andre omgangen byr ikke på de helt store begivenhetene. Noen halvsjanser begge veier, noen avslutningsforsøk fra distanse - stort sett det som skjer. Frolandsjentene jobber knallhard gjennom hele kampen og de nekter Randesund å få de store mulighetene. Da vi passerer 90 minutter og litt til, er vi på sidelinjen sikre på at dette kommer til å gå veien. Kanskje var spillerene også sikre, for med ca 15 sekunder igjen av de tillagte 2 minuttene, får en Randesundspiller muligheten alene med Ellevine. Ballen går, heldigvis for oss, utenfor målet denne gangen også!

Arbeidsinnsats og vinnervilje vinner ofte kamper, slik som i dag! To meget fornøyde trenere etter 3 viktige bortepoeng!