Runde 3: Vindbjart - Froland 1-6 (0-1)

Post date: 07.mai.2014 21:17:32

Frolandsdamene tok onsdag kveld den lange turen til Vennesla for å møte Vindbjart. Vindbjart har hatt en tøff start på sesongen med to strake tap, men bør nevnes at det er mot sterke motstandere - Radar og Randesund.

Froland åpnet kampen noe rotete og Vindbjart var det førende laget. En meget god Ellevine i Frolands mål bidro sterkt til å holde 0-0 første halvtimen. I det 34. minutt gjør Monica en god jobb på en ball innenfor Vindbjarts 16-meter, og det ender med at en Vindbjartspiller tar ballen med hånda - straffespark! Monica setter den sikkert i mål, og Froland leder dermed 1-0. Dette står seg til pause, noe ufortjent vil vel de fleste si.

Froland spiller seg opp etter å ha tatt ledelsen i første omgang, og fortsetter trenden i 2. omgang. Vindbjart har mye ball, men klarer ikke skape de store mulighetene mot Frolands solide forsvar. Vindbjart mangler det Froland heldigvis har, en farlig spiss! Monica setter 2-0 til Froland i det 57.minutt. Etter 68 minutter slår hun en perfekt corner på hodet til Bente, og det står 3-0 til Froland. Monica er ikke ferdig med det. I det 73.minutt er hun frempå igjen og setter inn 4-0, og minuttet senere gjør hun 5-0! Uten innbyttere blir det tungt for Frolandsjentene mot slutten av kampen. De hadde løpt mye mot et ungt og spillende vindbjartlag. I det 84. minutt reduserer Vindbjart på et langskudd som går via en frolandspiller og i mål. Akkurat da vi hadde passert 90 minutter fant Merete ut at hun hadde litt krefter igjen, og jaget et kort utspill fra Vindbjarts keeper. Hun vant duellen mot stopperen og satte ballen forbi Vindbjarts keeper. 6-1 ble sluttresultatet og Frolands nye hovedtrener, Harald Rolf Larsen, kunne innkassere 3 poeng i sin debut!