Runde 1: Froland - Lillesand 7-3 (3-2)

Post date: 24.apr.2014 06:25:36

Onsdag 23/4 var det duket for serieåpning på Kringla Kunstgress. Lillesand var motstander, et lag som anser Froland for å være "hatlaget". Et av de største målene for Lillesand i år, var å slå nettopp Froland.

Kampen startet relativt åpent, men det var kun Froland som klarte å skape sjanser første gode halvtimen. Etter 30 minutter ble Hanne spilt fint gjennom av Iselin og satte kontrollert inn 1-0 for Froland. Etter 38 minutter kom Monica seg fint gjennom og økte Frolands ledelse til 2-0. Så skjedde ting fort. 3 minutter senere reduserte Lillesand til 2-1 etter en flott stupheading. Ytterligere 2 minutter senere, i det 40. minutt ble Gudrun felt innenfor 16-meteren, og dommer Forsberg dømte straffespark. Gudrun satte denne selv, og 3-1 til Froland. Lillesand klarte ikke å skape særlig mye fremover, så alt tydet på at tomålsledelse til pause. En liten glipp i forsvaret i førsteomgangens siste spilleminutt gjorde at Lillesand nok en gang bare var ett mål bak, 3-2.

Andreomgangen var bare 5 minutter gammel når Lillesand nok en gang klarte å score mål, og lagene var plutselig likt igjen. Men så våknet Merete! Etter 5 minutter ble Merete spilt frem av Gudrun og sendte Froland i ledelsen med 4-3. 8 minutter senere skjedde det samme nok en gang, og dermed 5-3. Merete ville ikke gi seg med det, og fullførte sitt ekte hattrick i det 76. minutt! Altså ekte hattrick i løpet av 21 minutter i 2.omgang, og kampen var dermed punktert. Akkurat i det klokka bikket 90 minutter fikk Monica en mulighet alene med keeper, og satte ballen utagbart nede i høyre hjørne. Dermed ble det en komfortabel 7-3 seier mot laget som hadde trent i minusgrader og snø til knærne for å slå oss. Ingenting gleder oss mer :-)