Runde 16: Froland - Randesund 2-2 (1-0)

Post date: 25.sep.2014 07:22:18

Motsatt oppgjør i våres endte med seier 1-0 til Froland. Den gang var vi kanskje noe heldig at vi stakk av med 3 poeng. Randesund har hatt mye utskiftninger i stallen i løpet av året, og laget var på langt nær like godt som laget vi møtte i vår.

Froland startet kampen med et vannvittig trøkk. Allerede etter 4 minutter banker Merete ballen i stolpen etter et perfekt slått innlegg av Iselin. Etter 23 minutter er det Monica sin tur til å få en avslutning i stolpen, også denne gangen etter innlegg av Iselin. Først da halvtimen var spilt klarte Froland å sette ballen i mål. Fine kombinasjoner utenfor Randesunds 16-meter før Gudrun tar med seg ball inn i feltet og blir tacklet - straffespark. Merete setter den i mål, og 1-0 til Froland. Veldig fortjent! Froland presser på gjennom hele omgangen uten å få noe mer enn det ene målet.

Andre omgang var mindre enn ett minutt gammel da Merete ble spilt alene gjennom. Dessverre var avslutningen rett i beina på en meget god Randesundkeeper. 4 minutter senere er Merete gjennom igjen, også denne gangen er keeper på ballen og får reddet. I det 69. minutt slår Merete en fantastisk pasning i bakrom til Helene. Helene gjør ingen feil alene med keeper og setter ballen kontant i mål - 2-0. Langt ifra ufortjent! Med 10 minutter igjen på klokka får vi et skummelt balltap sentralt på midten. Randesund slår tidlig i bakrom på en rask spiss, som løper fra Frolands forsvars. Benedicte setter inn en tackling uten å være på ball i følge dommer, og Randesund får straffespark. Randesund blir fratatt en opplagt scoringsmulighet, og Benedicte får det røde kortet. Randesund setter straffa, 2-1. En eller annen form for panikk brer seg blandt frolandsjentene. Randesund kommer plutselig inn i kampen, en kamp hvor Froland har hatt fullstendig kontroll i 80 minutter. Etter 85 minutter slår Randesund nok en ball i bakrom. Ellevine kommer ut, men randesundspissen avslutter i perfekt bue over Ellevine, 2-2!

Uttellingsprosenten i kampen var alt annet enn rettferdig, men slik er fotball. Froland presterer årsbeste i første omgang og burde avgjort denne kampen allerede da. Nå har vi 14 dager til å riste av oss skuffelsen og bygge opp revansjelysten. Torsdag 9. oktober skal vi til Prestheia for å vise Gimletroll 2 at vi kan bedre enn det resultatet mot Randesund skulle tilsi!

Siste hjemmekamp for året er onsdag 15. oktober klokken 19:30 på Kringla kunstgress.