Runde 13: Søgne - Froland 1-3 (0-1)

Post date: 03.sep.2014 21:04:13

Etter 2-2 i motsatt oppgjør i vår, var vi ivrige på å vise Søgne og omegn hvorfor vi ligger på toppen av tabellen. Hele 4 spillere var ute til kampen, men heldigvis har vi fått tilbake Benedicte etter lang tids skadefravær og i tillegg Helene (Otra) og Solveig (Amazon). Med kun 13 spillere i kamptroppen skulle det vise seg at forsterkningene var svært viktige. Alle de tre nevnte gjorde seg godt bemerket i dagens kamp!

Førsteomgang var såvidt i gang når Merete kriger på en ball på hjørnet av Søgnes 16-meter. Hun får dratt av en spiller og sendt ballen videre til Gudrun, som banker ballen via keeper og i mål. Froland kjørte voldsomt første 10, men så plutselig overtok Søgne. Det var periodevis press fra begge lag og begge var nære mål flere ganger. Merete hadde 2 skudd i tverrligger blandt annet, Søgne hadde 3 avslutninger fra ca 5 meters hold. 2 av disse reddet Ellevine, den siste gikk like utenfor. At det stod 0-1 til pause er ganske utrolig ut ifra sjansene som ble skapt i begge ender av banen.

Andre omgang blir litt som den første, spillet bølger frem og tilbake. 9 minutter ut i omgangen vinner Gudrun en hodeduell på midten og får ballen ut til Benedicte på høyrekanten. Hun slår et godt innlegg til Monica, som setter ballen i mål til 0-2. Monica viser nok en gang frem målscoringsferdighetene etter 54 minutter. Fra 40(!) meter ser hun at keeper står langt ute og banker til - vakkert! Dermed scorer Monica sitt 16. mål for sesongen og vi har økt til 0-3! Med et kvarter igjen av kampen oppstår en sjelden, men lei, kommunikasjonssvikt mellom Ellevine og forsvaret. Denne utnytter Søgne på best mulig vis, og det står 1-3. Dette blir også sluttresultatet i en forholdsvis gjevn kamp.

Nå er det ikke kamp før 24.september klokken 19:30 på Kringla. Da er det Randesund som kommer på besøk. Motsatt oppgjør i våres endte med Frolandseier 1-0, så det ventes et tett og gjevnt oppgjør!