Runde 11: Froland - Radar 3-0 (2-0)

Post date: 21.aug.2014 16:46:55

Høstens andre kamp var hjemmekamp mot Radar. Radar kjente vi lite til i utgangspunktet, da vårkampen ble utsatt og fortsatt ikke er datofestet. Radar stilte med kun 11 spillere til kampen, så et sterkere Radar-lag kan vente oss når nevnte vårkamp skal spilles. Froland manglet også en del spillere til denne kampen. To spillere er borte etter sommeren, i tillegg til sykdom og skader. Omstendighetene gjorde at Maiken ble flyttet opp fra venstre back til venstre kant. Det skulle vise seg og være et lurt trekk!

Allerede etter 4 minutters spill fikk Maiken et flott innlegg servert av Iselin på snaue 10 meter. Maiken satte bredsiden til, og satte ballen i nettet som om hun hadde gjort slikt hele karrieren. Froland presset godt på i 1.omgang, og hadde relativt god kontroll på et ungt Radar-lag. Froland skapte en del sjanser, men ballen vil ikke alltid i mål. I det 34. minutt gjorde Merete en kjempejobb høyt oppe på høyresiden. Innlegget havnet hos en feilvendt Maiken. Hun vendte elegant rundt og klinket ballen i krysset med venstrebeinet. Et fantastisk mål, og 2-0!

2.omgang var stort sett Froland sin omgang. Jentene jobbet godt defensivt og kom til mange muligheter til å score mål, men vi sliter som sagt med å sette sjansene våre i mål. Dette vet vi er noe som kommer, det viktigste er at vi faktisk kommer til avslutningsmulighetene! Helt på tampen av kampen, i det 88.minutt, slo Beate en lang ball i bakrom mot Monica. Hun fikk raskt kontroll på ballen med et godt medtak, og satte ballen kontant i nettet - 3-0!

Med denne seieren holder vi oss på toppen av tabellen. Avstanden ned til Radar på 4.plass er nå på hele 7 poeng! Froland står med 20 poeng, Randesund med 17 og Gimletroll 2 med 15 poeng. Gimletroll 2 har 1 kamp mindre spilt.

Neste runde kommer Vindbjart til Kringla. Kampen spilles på Kringla Stadion, onsdag 27.august klokken 19:30. Vi sees!