Runde 10: Lillesand - Froland 1-2 (1-0)

Post date: 16.aug.2014 10:55:07

Høstsesongen ble sparket i gang onsdag 13.august. Mostander var Lillesand, et lag vi slo 7-3 på hjemmebane i serieåpningen. Vi visste på forhånd at dette ville bli en vanskelig kamp, men samtidig en kamp vi måtte vinne om vi vil være med å kjempe om avdelingsseier.

Allerede fra første spark på ballen fikk vi en indikasjon på hvor tøft dette ville bli. Lillesand gikk rett i strupen på oss, og styrke absolutt alt av banespill første 10 min. Vi ble presset helt ned til egen 16-meter. Lillesand hadde noe skuddforsøk, men de store farlighetene ble det ikke. Etter 33 minutter fikk Lillesand et frispark på 30-35 meter. De valgte å skyte, et velplassert skudd som gikk over Ellevine og i mål. Lillesand dominerte i banespillet i første omgang, men sjansemessig var Froland helt på høyde. Merete alene med keeper 2 ganger og Monica med et skudd like over var blandt farlighetene, men dessverre fikk vi ikke uttelling.

I andre omgang ble vi enige om å stresse Lillesand alt vi kunne de første 5 minuttene. Dette gav oss et lite overtak sentralt. I det 57.minutt får Monica ballen på kanten etter et kast. En sterk prestasjon gjør at hun kommer rundt backen og får slått inn til Beate som setter 1-1 fra kort hold. videre i omgang bølger spillet frem og tilbake, uten at det blir de helt store sjansene noen av veiene. Med 8 minutter igjen på klokka slår Monica en flott stikker gjennom til Merete som kommer alene med keeper. Denne gangen velger Merete å runde Lillesands gode keeper, og kan da enkelt sette inn 1-2! Stort mer skjer ikke i kampen, vi klarer å holde trøkket oppe helt til slutt.

En god start på høstsesongen for Frolands del, nå må vi bare holde nivået oppe i neste kamp mot Radar. Den kampen spilles onsdag 20.august klokken 19:30 på Kringla Stadion. Vel møtt!