Lag og lagledere‎ > ‎

Junior/G19


Spillere

Treningstider:

Mandag: 20:30 - 22:00
Onsdag: 20:30 - 22:00

Våre seriekamper:

Seriekamp 7/10: Gimletroll - Froland 3-2 (1-0)

lagt inn 7. okt. 2014, 22:40 av Oddvar Haslemo   [ oppdatert 7. okt. 2014, 23:02 ]

Vi dro av gårde i et forrykende uvær med regn og vind. Da vi kom til banen på Justvik, viste det seg at den var helt oversvømt. Kampen ble dermed flyttet til Prestheia. Der var forholdene svært vanskelige, mye overvann og stadig regn og vind. Men vi ble enige om å prøve og få gjennomført kampen. Men allerede på oppvarmingen så vi fort at det var umulig å få ballen til å trille. Dermed ble det å legge om taktikken til lange baller framfor ballbesittelse og finspill.
Kampen kom igang, og det var veldig vanskelig å spille. Umulig å bruke kantene siden det var mest vann der. Så det ble altså å sparke fotball i stedet for å spille. Vi hadde flere muligheter spesielt på dødballer, men det var motstanderne som fikk det første målet etter ca halvtimen. Mot spillets gang.
I 2. omgang la vi om til 4-4-2 for å få enda mer trøkk forran mål. men Gimletroll scoret etter et par minutter. En evt reprise hadde nok vist at de skulle vært avblåst for offside.men et par minutter etter får vi frispark fra ca 20 meter. Den setter Kristian over muren og i mål. Derfra presser Froland masse, og har mange muligheter. Men igjen spiller underlaget oss et puss med at ballen stopper og er vanskelig å få med seg. Gimletroll øker til 3-1, men Kristian reduserer til 3-2 etter ca 70 min. Dette ble sluttresultatet i en kamp vi nå kan angre på at ikke ble utsatt.
Tropp:
Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Even Mjåvatn, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Jonas Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen, Vegard Rakkestad, Ling Shing, Kristoffer Løvlie
 

Seriekamp 23/9: Froland -Greipstad 5-2 (3-0)

lagt inn 23. sep. 2014, 13:43 av Oddvar Haslemo

Endelig hjemmekamp igjen. Motstanderne var nok et ukjent lag vi aldri har møtt før. Guttene gikk ut i kjent 4-3-3 formasjon, og de tok tak fra første stund. De vartet opp med finspill, og til tider spilte de ut motstanderne. Etter 14 min slo Joachim et godt frispark fra kanten som Tobias satte i mål. Det gode spillet fortsatte, og en perfekt ball fra Sander nådde Tobias som kom på et godt løp. Han klippet ballen forbi keeper og satte den i mål. 2-0 etter ca en halvtime spilt. Rett før pause satte Frederik inn 3-0 etter en fin corner fra Joachim. Froland desidert best i 1.omgang der de vartet opp med fint spill og mange sjangser. 
I pausen ble vi enige om å fortsette det gode spillet. Holde ballen i laget og la ballen jobbe. Men Greipstad kom mer inn i kampen med sitt spill, mye lange baller og fysisk spill. I tillegg må det sies at dommeren preget kampen etter hvert med mye rare avgjørelser. Men etter 60 min fikk Kristoffer en glitrende ball av Tobias, og Kristoffer lobbet ballen elegant over keeper. 4-0. Greipstad fikk sitt første mål etter 77 min. Froland hadde tilløp til finspillet igjen, og 5 min før full tid fant Even Frederik som scorte sitt 2. mål. Rett etter fikk Greipstad sitt 2. 
Alt i alt en godt gjennomført kamp. Vi vinner fullt fortjent, og spiller til tider glitrende fotball. 

Tropp: 
Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Sigve E Berge, Even Mjåvatn,  Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Jonas Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen, Vegard Rakkestad, Joachim Råna, Ling Shing, Kristoffer Løvlie

Seriekamp 16/9: Mandalskameratene 2 - Froland 1-2 (1-1)

lagt inn 17. sep. 2014, 07:50 av Oddvar Haslemo

Da var det klart for siste langtur i høst. Kampen startet med høyt press fra våre spillere. Og allerede etter 5 min leda vi 1-0. Tobias fikk ballen av Even,  rundet et par spillere på hjørnet av 16-meteren før han skøyt hardt fra skrå vinkel via et MK-bein. Etter dette forstsatte Froland med godt spill, og vi nærmest "eide" midtbanen. Vi hadde mange gode muligheter til å score flere mål, uten uttelling. Men etter en halv time kom MK mer inn i kampen, og de hadde et par gode muligheter der de bla utlignet til 1-1.
2. omgang startet igjen med at Froland hadde ballen mest. Men igjen kom MK mer inn i kampen, og det ble mer duellspill. Frolendingene holdt godt unna, og et par gode redninger av Erik gjorde også at det ikke kom flere baklengs. Guttene våre var frampå med gode muligheter, og ca 10 min før full tid hadde vi et flott angrep der Tobias fant Frederik som igjen satte ballen kontant bak MK`s keeper. Det ble nervepirrende minutter med 4 min tillegg, men guttene holdt unna. Viktig og god seier, og stopp på McDonalds på veien hjem.
Tropp:
Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Sigve E Berge, Even Mjåvatn, Kristoffer Myrvang, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Jonas Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen, Vegard Rakkestad.

Seriekamp 7/9: Farsund - Froland 0-2 (0-1)

lagt inn 9. sep. 2014, 10:08 av Oddvar Haslemo

Dette var vår andre "langveiskamp" denne høsten. Kampen ble spilt på det flotte nye anlegget til Farsund. Guttene var ikke helt på denne dagen, og kampen ble preget av mange feilpasninger og lite bevegels. Pussig nok kom det første målet etter en feilpasning som gill rett i beina på en motstander. Men Frederik fikk snappa ballen og sendte den ut på kanten til Even. Even slo fint inn forran mål, og der dukket Kristoffer L opp, dempa på brystkassa og satte ballen i mål.
Andre omgang fortsatte som første. Men til tider hadde guttene bra spill. Det andre målet komm etter et fint angrep der Frederik runda en spiller på venstrekanten og la inn til Even som hadde kommet på et fint løp. Han gjorde ingen feil og satte inn det andre målet. Siste del av kampen ble preget av mange dueller, men guttene holdt godt imot og vant til slutt 2-0. Det kan nevnes at dette Farsundlaget spilte elite i vår der de bl.a. spilte uavgjort mot Arendal. Etter kampen koste vi oss med pizza i Lyngdal.
Tropp:
Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Sigve E Berge, Even Mjåvatn, Kristoffer Myrvang, Ling Shing, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Jonas Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen, Kristoffer Løvlie.

Seriekamp 1/9: Froland - Randesund 2 6-0 (2-0)

lagt inn 2. sep. 2014, 12:35 av Oddvar Haslemo

Guttene var veldig klare for å revansjere det sure tapet i Flekkefjord. Vi gikk ut i høyt press, og fant fort ut at det var lurt å slå pasninger i bakrom. Allerede etter 4 min satte Even inn 1-0 etter forarbeid av Tobias. Etter mange nye sjangser var rollene byttet om, og 10 min seinere satte obias inn 2-0 etter forarbeid av Even. Selv om Froland hadde mange sjangser og vant de fleste duellene, ble det ikke flere mål i 1. omgang.
2. omgang fortsatte guttene med drøssevis av muligheter. Målene kom slik: 55 min. 3-0 Frederik (assist Sander K), 70 min Frederik (assist Even), 71 min 5-0 Even (assist Joachim) og 90 min 6-0 Joachim helt på egenhånd.
Godt fornøyde med seier og til tider godt spill. Fint å ha med seg inn i de neste kampene.
Tropp:
Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Sigve E Berge, Even Mjåvatn, Kristoffer Myrvang, Ling Shing, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Jonas Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen, Kristoffer Løvlie, Joachim Råna, Sander Kjempekjenn.
 

Seriekamp 12/8: Flekkefjord - Froland 10-3 (6-0)

lagt inn 18. aug. 2014, 09:18 av Oddvar Haslemo

Det ble langt fra den åpningen av høstsesongen som vi hadde håpet på. Etter å ha vunnet samtlige kamper før sommeren, gikk vi på en real smell i Flekkefjord. Vi ble til tider rundspilt, og vi hadde ikke særlig med sjangser før langt ut i kampen. Guttene fra Flekkefjord var bedre enn oss i det meste, og etter sånne kamper er det bare å riste av seg tapet og se fram mot neste kamp. Våre målscorere var Frederik, Kristian E og Even.
Tropp:
Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Sander Kjempekjenn, Sigve E Berge, Even Mjåvatn, Joachim Råna, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen.
 

Seriekamp 20/6: Froland - Rygene 3-2 (1-1)

lagt inn 22. jun. 2014, 10:03 av Oddvar Haslemo

Dette var vårsesongens siste kamp. Froøland hadde til nå vunnet samtlige kamper, og gutta var veldig klare for å vinne denne også. Men av erfaring er disse lokaloppgjørene vanskelige, og det ble så jevnt og tett som antatt. Rygene er et fysisk sterkt lag, og vi visste at her gjeldt det å vinne duellene.
Vi gikk ut i vår vante 4-3-3-formasjon. Fra start hang vi etter i duellene, og Rygene kriga seg inn i kampen. Det var sjangser begge veier, men det første målet lot vente på seg etter en halv time. Det har vist seg at juniorene er gode på dødballer, og det var etter en slik målet kom. Joachim sendet en flott innsvinger mot mål, og Isak var høyest oppe og satte ballen inn på hodet. Da var det store jubel blandt spillerne. Men allerede 3 min etter kom en rygenespiller fri og satte ballen kontant bak vår keeper. Det stod da 1-1 til pause.
 
I 2. omgang gikk gutta tøffere ut, men Rygene scoret først et par min ut i 2. omg etter selvmål. Frolandsspillerne vant flere og flere dueller, og dette ble heldigvis utslagsgivende. Utligningen kom igjen fra en dødball, denne gangen en corner fra Joachim på hodet til Isak etter 49 min. Rygene tok avspark, og vi snappet fort ballen. Isak sendte en lang ball mot Frederik. Han løp fra et par motspillere og satte ballen kontant bak motstanderens keeper. Froland hadde dermed snudd kampen til 3-2, noe som også ble sluttresultatet.
 
Vårsesongen har vært strålende for Frolands juniorlag. De har vunnet alle sine kamper, og vunnet serien suverent. Takk for en super innsats!
 
Tropp:
Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Isak Våje, Sander Kjempekjenn, Sigve E Berge, Jonas Haslemo, Even Mjåvatn, Joachim Råna, Kristoffer Myrvang, Daniel Vinolo Karlsen, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen.
 
 

Seriekamp 10/6: Lillesand-Froland 1-2 (1-1)

lagt inn 10. jun. 2014, 13:48 av Oddvar Haslemo   [ oppdatert 10. jun. 2014, 13:50 ]

Froland vinner fortjent borte i Lillesand. Et målfattig resultat ut fra alle sjansene guttene våre hadde. Etter å ha hatt mange muligheter til å score, var det Lillesand som gikk opp i 1-0 etter en stor tabbe i forsvar. Et slapt tilbakespill ble snappet opp av en lillesandspiller som enkelt kunne sette ballen bak keeper.
Froland fortsatte trykket de hadde hatt så langt. Og etter ca 35 min fikk Kristoffer en flott ball fra Frederik som han satte kontant i mål. Vi kunne etter hvert gå til pause med 1-1.
2. omgang fortsatte som 1. Froland hadde til tider godt spill, men Lillesand sto godt imot. ca 10 min før slutt fikk Daniel kjempa med seg en ball som etter hvert havna hos Frederik. Han kunne lett sette ballen i mål, og Froland ledet 2-1. Det var flere store muligheter etter dette, men det ble ikke flere mål.
Da har Froland vunnet samtlige kamper så langt, og Rygene er siste motstander i vårsesongen fredag 20/6.
Tropp:
Erik Vangsnes, Isak Våje, Christian Rørvik, Sigve E Berge, Even Mjåvatn, Kristoffer Myrvang, Daniel Vinolo Karlsen, Ling Shing, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen, Kristian Eriksen.

Seriekamp 3/6: Froland-Imås/Jerv 7-2 (2-2)

lagt inn 4. jun. 2014, 12:35 av Oddvar Haslemo   [ oppdatert 4. jun. 2014, 12:38 ]

Det ble en målrik kamp med en god del omrokkering av spillere denne junikvelden. Etter en noe famlende start med både 0-1 og 1-2 i målprotokollen, kom våre gutter sterkt tilbake. 1. omgang var forholdsvis jevn selv om Froland hadde flere sjangser enn motstanderne. Det sto 2-2 til pause etter at Even og Knut Stian hadde putta hvert sitt mål. 
Etter pause gikk Froland ut og spilte en meget god omgang. Finspillet kom fram, og det var mange flotte kombinasjoner. Froland overtok banespillet mer og mer, og det endte til slutt med en 7-2 seier. I 2. omgang kom målene av Frederik (2), Joachim. Isak og Tobias. Det må også nevnes at Joachim hadde assist på 6 av 7 mål (det siste scorte han selv). Meget godt fornøyd med kampen. Et luksusproblem med så mange gode spillere.
Tropp:
Erik Vangsnes, Isak Våje, Sigve E Berge, Jonas Haslemo, Even Mjåvatn, Joachim Råna, Kristoffer Myrvang, Daniel Vinolo Karlsen, Ling Shing, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Frederik Monrad, Kasper Berntsen Jørgensen.
 

Seriekamp 27/5: Trauma - Froland 0-1 (0-0)

lagt inn 27. mai 2014, 23:12 av Oddvar Haslemo   [ oppdatert 27. mai 2014, 23:15 ]

Juniorlaget hadde møtt Trauma i 2 treningskamper i vår med storseier i begge. Men hver kamp lever sitt eget liv, og det var viktig for oss å ikke ta lett på denne kampen. Det ble en svært fysisk og til tider tøff kamp på Hove. Trauma slo stort sett lange baller, og det var vanskelig for guttene å få til finspillet. Vi hadde stort sett komandoen gjennom hele kampen, og særlig siste del av 1. omgang hadde vi en rekke store muligheter etter glimrende innlegg fra Joachim. Guttene var ikke agressive nok forran mål til å score, og sola i øyene gjorde det også vanskelig. Vi hadde nok av muligheter til å ha punktert kampen til pause, og Erik i mål hadde en stille dag i buret.
I 2. omgang fortsatte vi å trykke på, men igjen var kampen preget av stygt spill og ufinheter, noe mannen med fløyta må ta mye av skylden for. 10 minutter fikk vi endelig uttelling etter en av sikkert 20 cornere. Etter nok en perfekt slått ball fra Joachim fikk Even slått ballen via en Traumaspiller og i mål. Rett etter dette fikk en Traumaspiller sitt 2. røde kort etter å ha slått etter Daniel. Det kunne fort ha blitt flere.
Tropp:
Erik Vangsnes, Christian Rørvik, Isak Våje, Sander Kjempekjenn, Sigve E Berge, Sebastian Hauer, Jonas Haslemo, Even Mjåvatn, Joachim Råna, Kristoffer Myrvang, Daniel Vinolo Karlsen, Ling Shing, Sander F Thorbjørnsen, Knut Stian F Andersen, Tobias Haslemo, Frederik Monrad.

1-10 of 15