Usluge

Liječenje kose

Uništena kosa, perut, opadanje kose... Naravno, postoji kosa koja ima probleme, ali nema kose čiji se problemi ne mogu riješiti.

Zdrava kosa je rezultat dobre saradnje između frizera i mušterije.


Šišanje za muškarce

Prilagodite frizuru Vašoj ličnosti! Vaš izgled itekako može doprinjeti Vašem poslovnom uspjehu, zato pažljivo! Zahtijevajte! Potražite savjet i vrata Vašeg uspjeha će biti širom otvorena. Kažu…odijelo ne čini čovjeka…ali, da li i Vi mislite tako, ja ne! Pravilno odabrana frizura je isto kao dobro skrojeno odijelo. Dozvolite da Vam pomognemo da imate sopstveni stil. Budite jedinstveni!


3D simulacija                                                                                                                                                                                        koja omogućava brzo kompjutersko mijenjanje kompletnog imidža. Dostavite nam Vašu sliku putem e-maila i uvjerite se!                      
                                                                            
Farbanje kose
                                                                                                                                                   Da li Vam je poznato da se danas farba oko 90% žena? I ne čudi, farbanje kose vjerojatno je i najbrži način da svoj izgled značajno promijeniti.

Pramenovi                                                                                                                                                                               Kombinacija tamnih i svijetlih pramenova, ili više nijansi pramenova kosi će se dati sjaj i razigranost. Međutim, to nije sve! S pramenovima je moguće ostvariti bezbroj efekata, sve ovisno samo o Vašim željama.              
 
Šišanje kose                                                                                                                                                                                    Svaka žena mora imati vlastiti stil, i samo dobar frizer može prepoznati taj stil i unaprijediti ga.

Feniranje koseMini-Val
                                                                                                                                                          Stručni naziv za minival je trajna ondulacija. Za sitne kovrđe koristimo manje navijače, dok s velikim navijačima dobijamo velike kovrđe, što nam osigurava ženstven i romantičan izgled.Spiralni Mini-ValŠišanje djeceNavijanje duge kose


Modeliranje duge kose u punđu...


Podstranice (1): Preparati
Comments