Curso de ciudadania

Aunque no se saben las preguntas exactas que le harán durante el examen de ciudadanía, en esta lista se incluyen las 100 preguntas que son más comunes. Estas preguntas aparecen en Ingles, recuerde que el examen será en inglés para todos aquellos excepto los solicitantes de mayor edad. 
1. Question: Question: What are the colors of our flag?
Answer: Red, White, and Blue.
2. Question: How many stars are there in our flag?
Answer: 50
3. Question: What color are the stars on our flag?
Answer: White.
4. Question: What do the stars on the flag mean?
Answer: One for each state in the Union.
5. Question: How many stripes are there in the flag?
Answer: 13
6. Question: What color are the stripes?
Answer: Red and White.
7. Question: What do the stripes on the flag mean?
Answer: They represent the original 13 states.
8. Question: How many states are there in the Union?
Answer: 50
9. Question: What is the 4th of July?
Answer: Independence Day.
10. Question: What is the date of Independence Day?
Answer: July 4th
11. Question: Independence from whom?
Answer: England
12. Question: What country did we fight during the Revolutionary War?
Answer: England
13. Question: Who was the first President of the United States?
Answer: George Washington
14. Question: Who is the President of the United States today?
Answer: Currently Barack Hussein Obama II
15. Question: Who is the vice-president of the United States today?
Answer: Currently Joseph R. Biden
16. Question: Who elects the President of the United States?
Answer: The electoral college
17. Question: Who becomes President of the United States if the President should die?
Answer: Vice - President
18. Question: For how long do we elect the President?
Answer: Four years
19. Question: What is the Constitution?
Answer: The supreme law of the land
20. Question: Can the Constitution be changed?
Answer: Yes
21. Question: What do we call a change to the Constitution?
Answer: An Amendment
22. Question: How many changes or amendments are there to the Constitution?
Answer: 27
23. Question: How many branches are there in our government?
Answer: 3
24. Question: What are the three branches of our government?
Answer: Legislative, Executive, and Judiciary
25. Question: What is the legislative branch of our government?
Answer: Congress
 26. Question: Who makes the laws in the United States?
Answer: Congress
27. Question: What is the Congress?
Answer: The Senate and the House of Representatives
 28. Question: What are the duties of Congress?
Answer: To make laws
29. Question: Who elects the Congress?
Answer: The people
30. Question: How many senators are there in Congress?
Answer: 100
31. Question: Can you name the two senators from your state?
Answer: (insert local information)
31. Question: For how long do we elect each senator?
Answer: 6 years
33. Question: How many representatives are there in Congress?
Answer: 435
34. Question: For how long do we elect the representatives?
Answer: 2 years
35. Question: What is the executive branch of our government?
Answer: The President, vice president, cabinet, and departments under the cabinet members
 36. Question: What is the judiciary branch of our government?
Answer: The Supreme Court
37. Question: What are the duties of the Supreme Court?
Answer: To interpret laws
 38. Question: What is the supreme court law of the United States?
Answer: The Constitution
39. Question: What is the Bill of Rights?
Answer: The first 10 amendments of the Constitution
40. Question: What is the capital of your state?
Answer: (insert local information)
41. Question: Who is the current governor of your state?
Answer: (insert local information)
42. Question: Who becomes President of the United States if the President and the vice-president should die?
Answer: Speaker of the House of Representative
43. Question: Who is the Chief Justice of the Supreme Court?
Answer: John Roberts (or whoever is next)
44. Question: Can you name thirteen original states?
Answer: Connecticut, New Hampshire, New York, New Jersey, Massachusetts, Pennsylvania, Delaware, Virginia, North Carolina, South Carolina, Georgia, Rhode Island, and Maryland.
45. Question: Who said, "Give me liberty or give me death"?
Answer: Patrick Henry
46. Question: Which countries were our enemies during World War II?
Answer: Germany, Italy, and Japan
47. Question: What are the 49th and 50th states of the Union?
Answer: Hawaii and Alaska
48. Question: How many terms can the President serve?
Answer: 2
49. Question: Who was Martin Luther King, Jr.?
Answer: A civil rights leader
50. Question: Who is the head of your local government?
Answer: (insert local information)
51. Question: According to the Constitution, a person must meet certain requirements in order to be eligible to become President. Name one of these requirements.
Answer: Must be a natural born citizen of the United States; must be at least 35 years old by the time he/she will serve; must have lived in the United States for at least 14 years.
52. Question: Why are there 100 Senators in the Senate?
Answer: Two (2) from each state
53. Question: Who selects the Supreme Court justice?
Answer: Appointed by the President
54. Question: How many Supreme Court justice are there?
Answer: Nine (9)
55. Question: Why did the Pilgrims come to America?
Answer: For religious freedom
56. Question: What is the head executive of a state government called?
Answer: Governor
57. Question: What is the head executive of a city government called?
Answer: Mayor
58. Question: What holiday was celebrated for the first time by the Americans colonists?
Answer: Thanksgiving
59. Question: Who was the main writer of the Declaration of Independence?
Answer: Thomas Jefferson
60. Question: When was the Declaration of Independence adopted?
Answer: July 4, 1776
61. Question: What is the basic belief of the Declaration of Independence?
Answer: That all men are created equal
62. Question: What is the national anthem of the United States?
Answer: The Star-Spangled Banner
63. Question: Who wrote the Star-Spangled Banner?
Answer: Francis Scott Key
64. Question: Where does freedom of speech come from?
Answer: The Bill of Rights
65. Question: What is a minimum voting age in the United States?
Answer: Eighteen (18)
66. Question: Who signs bills into law?
Answer: The President
67. Question: What is the highest court in the United States?
Answer: The Supreme Court
68. Question: Who was the President during the Civil War?
Answer: Abraham Lincoln
69. Question: What did the Emancipation Declaration do?
Answer: Freed many slaves
70. Question: What special group advises the President?
Answer: The Cabinet
71. Question: Which President is called the "Father of our country"?
Answer: George Washington
72. Question: What Immigration and Naturalization Service form is used to apply to become a naturalized citizen?
Answer: Form N-400, Application to File Petition for Naturalization
73. Question: Who helped the Pilgrims in America?
Answer: The American-Indians (Native Americans)
74. Question: What is the name of the ship that brought the Pilgrims to America?
Answer: The Mayflower
75. Question: What are the 13 original states of the U.S. called?
Answer: Colonies
76. Question: Name 3 rights of freedom guaranteed by the Bill of Rights.
Answer:
1. The right of freedom of speech, press, religion, peaceable assembly, and requesting change of government.
2. The right to bear arms (the right to have weapons or own a gun, though subject to certain regulations).
3. The government may not quarter, or house, soldiers in the people's homes during peacetime without the people's consent.
4. The government may not search or take a person's property without a warrant.
5. A person may not be tried twice for the same crime and does not have to testify against him/herself.
6. A person charged with a crime still has some rights, such as the right to a trial and to have a lawyer.
7. The right to trial by jury in most cases.
8. Protects people against excessive or unreasonable fines or cruel and unusual punishment.
9. The people have rights other than those mentioned in the Constitution.
10. Any power not given to the federal government by the Constitution is a power of either the state or the people.
77. Question: Who has the power to declare the war?
Answer: The Congress
78. Question: What kind of government does the United States have?
Answer: Democracy
79. Question: Which President freed the slaves?
Answer: Abraham Lincoln
80. Question: In what year was the Constitution written?
Answer: 1787
81. Question: What are the first 10 amendments to the Constitution called?
Answer: The Bill of Rights
82. Question: Name one purpose of the United Nations?
Answer: For countries to discuss and try to resolve world problems, to provide economic aid to many countries.
83. Question: Where does Congress meet?
Answer: In the Capitol in Washington, D.C.
84. Question: Whose rights are guaranteed by the Constitution and the Bill of Rights?
Answer: Everyone (citizens and non-citizens) living in U.S.
85. Question: What is the introduction to the Constitution called?
Answer: The Preamble
86. Question: Name one benefit of being citizen of the United States.
Answer: Obtain federal government jobs, travel with U.S. passport, petition for close relatives to come to the U.S. to live.
87. Question: What is the most important right granted to U.S. citizens?
Answer: The right to vote
88. Question: What is the United States Capitol?
Answer: The place where Congress meets
89. Question: What is the White House?
Answer: The President's official home
90. Question: Where is the White House located?
Answer: Washington, D.C. (1600 Pennsylvania Avenue, N.W.)
91. Question: What is the name of the President's official home?
Answer: The White House
92. Question: Name the right guaranteed by the first amendment.
Answer: Freedom of: speech, press, religion, peaceable assembly, and requesting change of the government.
93. Question: Who is the Commander in Chief of the U.S. military?
Answer: The President
94. Question: Which President was the first Commander in Chief of the U.S. military?
Answer: George Washington
95. Question: In what month do we vote for the President?
Answer: November
96. Question: In what month is the new President inaugurated?
Answer: January
97. Question: How many times may a Senator be re-elected?
Answer: There is no limit
98. Question: How many times may a Congressman be re-elected?
Answer: There is no limit 99. Question: What are the 2 major political parties in the U.S. today?
Answer: Democratic and Republican
100. Question: How many states are there in the United States today?
Answer: Fifty (50)
 
Para obtener información oficial sobre el proceso de ciudadanía visite el
portal de USCIS.
o utilise este enlace directo a aplicasion para ciudadania:
 
Hace nueve años sólo costaba $95 hacerse ciudadano de Estados Unidos, y ahora hay que pagar cientos de dólares incluyendo pagos de huellas digitales y fotos. Para los mayores de 76 años ese monto asciende a $595, y para los menores de esa edad es de $675.Pero la buena noticia es que para los verdaderamente necesitados hay una manera de naturalizarse sin pagar un centavo. 
 
"Fee waiver" para el proceso de naturalización
El gobierno pone mucho énfasis en el requerimiento de que quienes aplican "sean personas de más de 62 años, que estén recibiendo ayudas del gobierno, como por ejemplo el suplemento del Social Security, o que sean retirados", Los solicitantes deben de mostrar sus gastos e ingresos y no tener familiares de altos recursos que vivan con ellos , ya que ello los coloca por encima del nivel de pobreza.  
 
Todo para tu auto en el condado norte se san diego
 
Comments