Medlemssidor‎ > ‎

Dropboxlänkar

OBS !
Du kommer inte åt frallakörens noter via denna sida.
Däremot kan du komma åt repinspelningar nedan.

Du har fått, eller  kommer att få ett mail med länk till körens dropbox där du kan komma åt noter och inspelningar. Klicka på den länken så öppnas din webläsare. Via den kan du ladda hem filerna.
För att slippa gå in i din mailbox varje gång du vill komma åt filerna, ska du spara länken genom att skapa bokmärke (el favorit) i din webläsare. 
Det brukar man kunna göra genom att klicka stjärnan längst till höger i adressfältet.

Dropbox är en sk. molnlagringstjänst. Dvs. en tjänst som tillhandahåller lagringsutrymme för digitala dokument vilka man kan ha åtkomst till via internet från alla plattformar.

Filerna ligger lagrade i mappstrukturer, så du kanske måste "bläddra" dig ner i strukturen innan du hittar det du söker.Klicka på ovanstående länk för att komma till aktuella inspelningar av repkvällar.
Om du klickar på en mp3-fil (eller sång) får du fram en "karta" över inspelningen där inspelningsvolym visas på en tidsaxel enl följande:


Man kan hitta intressanta avsnitt genom att klicka i början av avsnitt med höga staplar. 

Vill man inte lyssna igenom allt, kan man nästan alltid börja före sista avsnittet med höga staplar. Där finns ofta en genomgång av hela sången. Återrepetera genom att klicka i början av ett avsnitt.

Comments