Belső nézetes pokoli szomszédok


 MÉG ÉLÜNK!

Lassan egy éve szünetel a projekt, de ha minden jól megy, akkor még a nyár folyamán újra el tudjuk kezdeni. És most már új módszerekkel (is) fogunk dolgozni, amik minőségben és sebességben is jobbak az eddiginél. Sokat tanultunk azóta. Be is fogjuk fejezni amilyen hamar csak tudjuk, persze a tőlünk telhető legjobb látvány- és hangulatvilágot megtartva. Némiképp személyes ügy is lett a dologból, úgyhogy megvan az alap sztori is. :D
Amint startra készek leszünk, értesítünk titeket itt és email-ben is.
Elnézést kérünk mindenkitől a várakozásért.
Videó a játékról: http://youtu.be/YbfpohnEqts

Jelenleg próbáljuk az eddigi munkát átrakni 2.6-ba, mégiscsak azé a jövő. Aztán majd újra beindul a dolog.

Sziasztok!

Ezen a honlapon láthattok néhány információt az éppen készülő játékról. Az eredetit biztosan sokan ismerik, sajnos a későbbi verziók elég silányak lettek, így hát ketten belevágtunk egy saját verzió elkészítésébe. Teljesen 3d-s lesz, blenderben készül, annak a motorját fogja használni (valószínűleg). Sajnos egyikünk sem készített még ilyen játékot, ezért folyamatosan tanulnunk kell a módszereket, lehetőségeket.

Akinek van kedve, ideje, csatlakozhat a munkához, bármilyen segítséget szívesen várunk. Ha csak néhány modellel, egy-két sornyi programmal tud beszállni a projektbe, annak is nagyon örülünk. Aki ért hozzá, az zenét (úgyis a játék hangulata a lényeg), logót, menüket, rajzokat, bármit készíthet, jól fog jönni. Ha pedig tanácsokat, tippeket tud adni, azt külön köszönjük, mert tapasztalat híján nem egyszerű a realtime grafika, programozás megfelelő módon történő megvalósítása (és csak remélem, hogy eddig jól csináltuk ;) ).
Szóval, akit érdekel, csak küldjön egy e-mailt az alábbi címre és megbeszéljük, mit tudna vállalni, mihez ért, vagy csak mire kíváncsi. Ja, minden bizonnyal ingyenes lesz a játék (ha elkészül), szóval nincs belőle közvetlen anyagi hasznunk, de a tudás, a dicsőség és egyéb jó dolgok kárpótolnak talán.

Elérhetőség: mohlgyu@gmail.com
Várom jelentkezéseteket!

Üdv!
Tekergő