Forum moto, noul poligon moto, examen moto 2010, categoria A, subcategoria A1

Forum moto Timisoara SCOLI DE SOFERI TIMISOARA

Forum moto,forum moto Timisoara,superbike,comunitatea motociclistilor,service moto,suzuki,honda,kawasaki,forum moto Bucuresti,motociclism.ro,forum moto Iasi,trasee moto,forum moto Brasov,moto bikers,forum moto Craiova,bikers,moto Romania,pro-bike,Timisoara bikers,forum moto Cluj,comunitatea motociclistilor din Banat,comunitatea motociclistilor din Ardeal,forum moto Constanta,forum moto Arad,forum motoTargu Mures,forum moto Oradea.

Forum moto Timisoara
          Noul poligon moto, circ pe doua roti intr-un mediu protejat     
forum moto Timisoara, discutii moto, moto bikers, motociclisti, motociclisti.ro, Timisoara bikers,forum moto Bucuresti,forum moto Cluj,

Videoclip YouTube

  Spre bucuria unora dintre candidatii pentru examenul de conducere la categoria A si subcategoria A1, dar si spre necazul altora cu mai putin talent, care doresc sa obtina permisul de conducere moto, se stie ca incepand din lunile Martie - Aprilie 2010, probele de poligon din cadrul examenului moto s-au inmultit si au devenit mai grele. De asemenea a crescut si numarul de ore necesare pentru pregatire de la 20 la 30 la categ. A si de la 10 la 20 la subcategoria A1.
Noul poligon pentru examenul moto la categoria A si subcategoria A1, contine vechile probe de slalom, opturi, conducerea motocicletei cu mana stanga ridicata la orizontala, dar si trei probe de viteza la 30 si 50 km/h. Examenul moto in poligon este mai greu, mai periculos si fara rost atata timp cat pregatirea si examinarea nu se efectueaza in oras in conditii reale de trafic !  Astfel am ajuns sa asistam la un fel de  ,,Circ pe doua roti intr-un mediu protejat".
 In cele ce urmeaza doresc sa discutam despre:

1. Greseli ce apar in unele probe din acest poligon;
2. Pericole care apar dupa obtinerea permisului moto;
3. Cine se opune instruirii si examinarii in traficul urban;
4. Ce se poate face pentru alinierea la normele europene;
5.
Propuneri si idei pentru reducerea numarului de accidente rutiere grave in care sunt implicati tinerii motociclisti.   
                         Forum moto Timisoara
Comments