Etusivu

Forssan Seudun kamerat Ry. on valokuvausharrastajien yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää valokuvausharrastusta Forssan seudulla.

Kokoonnumme viikoittain kerhoilloissa vapaamman ohjelman merkeissä, katselemme ottamiamme kuvia sekä keskustelemme niistä ja muistakin ajankohtaisista harrastukseen liittyvistä aiheista. Kerran kuukaudessa järjestämme teemaillan missä on aina erillinen aihe. Teemailloissa saat syvempää tietoa kulloinkin esillä olevasta aiheesta. Järjestämme myös omia näyttelyitä sekä kuvausretkiä.

Jäsenet ovat suurimmaksi osaksi valokuvauksen harrastajia, mutta joukkoon mahtuu myös ammatikseen valokuvauksen kanssa tekemisissä olevia. Jäsenet kuvaavat monenlaisilla kameroilla aina pokkareista järeisiin järkkäreihin, mutta käytetyillä välineillä ei sinänsä ole merkitystä, tärkeämpää on se mitä saadaan aikaiseksi!

Kiinnostuitko?          Kehitä harrastustasi ja tule mukaan !

Jos olet nuori tai varttunut, omistat kameran ja haluat kehittyä kuvaajana, vaikka kaikki alan termit, tekniikka ja ohjelmat eivät olekaan tuttuja liity rohkeasti mukaan!

Tutustu toimintaamme ilmaiseksi ensimmäinen kuukausi ja päätä sen jälkeen liitytkö mukaan (liittymislomake).

Uusimmat uutiset

 • Vuoden kuvaaja 2017 on selvillä! Kerhon sisäisen Vuoden kuvaaja -kilpailun on voittanut kerhon nuorisojäsen Aleksi Uimonen. Onnea! Aleksin kuvia pääsee katsomaan esimerkiksi instagramista etsimällä käyttäjän @aleksiu7
  Lähettänyt 9.2.2017 klo 1.14 Forssan Seudun Kamerat
 • 13.12. Kerhon pikkujoulut klo 18:00 Kaikille kerhon jäsenille avoimet pikkujoulut järjestetään 13.12. kerholla. Tarjolla kakkukahvit sekä muita herkkuja, ja ohjelmassa mm. marraskuun kuvien arviointia! Samalla juhlistetaan myös yhden kerholaisen ammattiinvalmistumista. Tervetuloa!
  Lähettänyt 9.12.2016 klo 3.04 Forssan Seudun Kamerat
 • Suomalaisia metsän eläimiä-näyttely Säästöpankilla vielä syyskuun ajan! Aikaisemmin kesäkuussa Hämeen-Luontokeskuksella esillä ollut näyttely oli osittaisena esillä Someron Säästöpankin Forssan toimipisteessä. Näyttelyaika on päättynyt.
  Lähettänyt 1.10.2016 klo 1.05 Forssan Seudun Kamerat
 • Luontovalokuvauskurssin palkitut Sunnuntaina 5.6. järjestettiin Hämeen Luontokeskuksella Luontovalokuvauskurssi jonka teemana oli makrokuvaus. Kurssi aloitettiin luennolla jonka jälkeen maastouduttiin kuvaamaan. Kuvaamisen jälkeen kuunneltiin toinen luento ja kahvitauon jälkeen katseltiin jokaiselta kolme kuvaa ...
  Lähettänyt 5.6.2016 klo 11.58 Forssan Seudun Kamerat
Näytetään ilmoitukset 1 - 4/56. Näytä lisää »

               
Kuukauden kuva-aiheet ovat:

           Helmikuu             Valkoinen valkoisella

           Maaliskuu            Kuura

           Huhtikuu             Luontokuva

           Toukokuu            Aito maalaismiljöö

           Kesäkuu              Lentokoneet
Teemaillat

 • 25.3. Kuura 25.3.2017 suunnataan porukalla Pehkijärvelle kuvaamaan, lähtö kerholta klo 07:00 aamulla. Omat eväät mukaan!
  Lähettänyt 9.2.2017 klo 1.11 Forssan Seudun Kamerat
 • 12.2. Valkoinen valkoisella Teemailta "Valkoinen valkoisella" järjestetään kerhotiloissa sunnuntaina 12.2.2017. Vetäjänä Janne Ylitalo. Alustavasti sisätiloissa, säävarauksella kuvausta myös ulkona.
  Lähettänyt 9.2.2017 klo 1.09 Forssan Seudun Kamerat
 • 14.1. Teemailta aiheena Yökuvaus Illan vetäjänä Janne Ylitalo. Aika ja paikka varmistetaan myöhemmin.
  Lähettänyt 11.1.2017 klo 2.06 Forssan Seudun Kamerat
Näytetään ilmoitukset 1 - 3/48. Näytä lisää »