ΟΙΚΟΘΕΝΚαλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Το Λογιστικό γραφείο του Κωνσταντίνου Δρανδάκη στην περιοχή Ζωγράφου Αττικής παρέχει, με πλήρη επαγγελματισμό και συνέπεια, αποτελεσματικές υπηρεσίες σε λογιστικά, φοροτεχνικά, μηχανογραφικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα.

Δεκάδες επιχειρήσεις κάθε είδους, ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιώτες από την Αττική και αλλού, μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται για πολλά συναπτά έτη.

Από το 1990, με κύριο τόπο δράσης την Αττική, χτίζουμε σχέσεις ιδιαίτερης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας βασιζόμενοι στην άριστη υποδομή και στον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό μας, στην τήρηση της ελληνικής νομοθεσίας, στην έγκαιρη και γρήγορη πληροφόρηση και φυσικά στην εμπειρία και διαρκή κατάρτιση των στελεχών μας.

Με γνώμονα λειτουργίας μας την βέλτιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, βλέπουμε τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για να καλύψουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα τις φοροτεχνικές και όχι μόνο απαιτήσεις που δημιουργεί η σύγχρονη ελληνική οικονομική πραγματικότητα.

Ο παρών ιστοχώρος δημιουργήθηκε όχι μόνο για να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία και τις υπηρεσίες μας αλλά για να αποτελέσει και ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης και αναζήτησης πληροφοριών και λύσεων.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας προτρέπουν με την εμπιστοσύνη τους να ανεβάζουμε τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά.

Οι φορονόμοι δεν είναι μόνο ένα εισπρακτικό μέσον του κράτους. Η άριστη γνώση τους αποτελεί για τον Λογιστή και τους πελάτες του ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.


Comments