weBs & GaMeS

David Giraut 

Pàgines d'interès 

www.google.es
www.sport.es
www.radioseu.cat


La Frase del Dia

 

ZoNa BuScAdoRs

Google

 

 

 

 

Youtube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wiquipèdia en Català

 

 

 

 

Messenger

 

 

 

 

 

 

 

Sudoku

 

Futbol Club Barcelona

El 29 de novembre del 1899, Hans Gamper va fundar el Futbol Club Barcelona, juntament amb onze entusiastes practicants del que en aquell moment era un desconegut esport anomenat 'foot-ball', desde aleshores ningú s'hauria pogut imaginar fins als nivells que esta arribant aquesta entitat. Avui en dia s'ha convertit en un dels clubs mes importants del món i fins i tot s'arriba a dir que el Barça "és més que un club", ja que l'entitat representa molt més que un club esportiu per a la societat catalana. Avui, el futbol ha agafat una dimensió global. L’afició blaugrana s’ha estès d’una manera espectacular arreu del món. El nombre de socis de fora de Catalunya i Espanya creix cada dia. El club ha de respondre a aquesta crida barcelonista. És alhora una necessitat i una obligació. I la manera més coherent de fer-ho ha estat fent un pas enllà per esdevenir 'més que un club' també al món. Cal globalitzar aquest Barça que es preocupa per la seva gent. Cal globalitzar el Barça solidari i humanitari. És una decisió estratègica coherent amb la història del club i amb l’evolució que segueix el futbol a nivell mundial.

La grandesa del club també ve donada,entre molts d'altres factors, pel seu impressionant palmarès, que el converteix en un dels equips amb més títols del món.

Desde Joan Gamper, fins a Ronaldinho passant per l'època de Maradona, i el nostre Dream Team amb el gran gol de Koeman a Wembley, tots em participat en la gran família del Futbol Club Barcelona i hem gaudit dels triomfs que aquest gran club ens ha permès gaudir. 

 

 

Secció de Jocs

Simpsons Millonarie: Es tracta d'un joc que utilitza la dinàmica del 50x15 amb el nostre conegut i amic Homer.

 

Duna Bashing in Dubai: Aquest joc ens transporta al desert de Dubai on disfrutarem amb el nostre quad de curses molt animades.

Air Hockey: Qui no ha jugat mai al Air Hockey, doncs aquí el tens ara però per gaudir-lo desde internet. Un clàssic dels clàssics. 

 

Què Podem fer? 

Telecogresca:
Divendres 20, Barcelona