Természetes kávék

Természetes kávék - 100% Arabica

Minden Aurile Excellence kávé válogatott Arabica kávészemekből készül (Coffea arabica). 
Az íz kiválasztásához a klasszikus afrikai Arabicát használtunk, főként Mocha kávébabot. 

A specialisták a Mocha-t azon kevés  kávéfajtákhoz sorolják, melynek különleges íze nem kíván további adalékanyagot. Íze zamatos és nemes: kiegyensúlyozott, bársonyos, melyhez enyhe virágos   jegy párosul. A legtöbb természetes kávénál közepes amerikai pörkölést alkalmazunk.  A szemeket 210°C-on pörköljük kb. 20 percig, és levegőhűtéssel óvatosan lehűtjük.  Világosbarna színét is ekkor nyeri el. Pörkölés után felülete száraz lesz, összetett ízében jól kiegyensúlyozódik az édesség, a kesernyésség és a savasság. 

Az Aurile Classic-nál  városi pörkölést alkalmaztunk: a szemek 30%-át 225°C-on pörköltük, hogy a felületük  enyhén olajos legyen, így testesebb, erőteljesebb aromája és intenzívebb 
ízük legyen.

AURILE EXCELLENCE Őrölt kávé és szemes kávé

Az Aurile Excellence egy eredeti keverék a legjobb afrikai Arabica, főleg Mokka babokból, amelyek Dél-Afrika válogatott ültetvényeiről származnak. A szemeket hosszú ideig érlelik az 1800 méter magasan elterülő Sidamo terület kertjeiben. 

A kávé íze selymes, nincs benne kesernyésség, enyhe virágos és boros jegyek találhatók benne. A hozzáértők a mokkát tartják a legnemesebb kávéfajtának, amelynek mély és bársonyos ízéhez már semmit nem kell hozzáadni. Elbűvölő, édeskés íze könnyű savas jegyekkel játszik. Kiváló torták és egyéb desszertek mellé.

EXCELLENCE SZEMES KÁVÉ FM | AU02 - 3 215 HUF / 250 g
EXCELLENCE ŐRÖLT KÁVÉ   FM | AU01 - 3 215 HUF / 250 g 


 ESPRESSO EXPERIENCE - Természetes kávé presszókeverék 

„Klasszikus eszpresszó” fanatikusoknak alkottuk meg ezt az eredeti kávékeveréket, mely 
dél-amerikai ültetvényekről származó kávébabokból készül. A keverék alapja brazíliai és kolumbiai kávé, melyeket a hegyvidéki régióban termesztettek, de a különleges zamatát 
10%-ban az olajos indonéziai Robusta baboknak köszönheti. 

A kávé 60% Arabica és 40% Robusta, mely maradandó, erős ízt ad neki, megbolondítva ezt egy kis mogyorós csoki-, illetve enyhe füstös ízzel. Ezt a keveréket használtuk az Aurile Espresso Experience megalkotásában. Tökéletes azoknak a kávéimádóknak, akik a kávét cukor és tej nélkül isszák.

 ESPRESSO EXPERIENCE ORÖLT KÁVÉ FM | AU03 2 895 HUF / 250 g


CLASSIC kávé kapszulák - 100% Arabica - Kapszulás kávéfőzőbe, finomra őrölt

Az Aurile Classic varázslatos ízét az Arabica kolumbiai változatának köszönheti. Az Andok lejtőin termelt fajta finomságát a napos lejtőkből nyeri, ereje a vulkanikus talajnak, szeszélyessége pedig a trópusi éghajlatnak köszönhető. Lefőzés után íze selymessé válik, 
és enyhén savas jegyei kellemes üdítő érzést nyújtanak, egy enyhe citromos ízzel együtt. 
Az ízélmény intenzitását elmélyítik a felbukkanó gyümölcsös-karamellás jegyek. A kolumbiai kávék a harmonikus ízének világszerte számos rajongója akad. A praktikus kapszulák megkönnyítik az intenzív ristretto, az aromás eszpresszó vagy a lungo készítését – amelynek ízét és aromáját hosszú ideig élvezhetjük. 

CLASSIC KÁVÉ KAPSZULÁK FM | AU14
1 690 HUF / 10 x 5,5 g


PURE GREEN Tasakos kávé 100% Arabica  - Piramis alakú tasakok, durva őrlés, pörköletlen állapot

Az Aurile Pure Green kávé perui Arabica kávéból készül, amelyet kézzel szednek és biogazdaságban termelnek, minden műtrágyázás nélkül. Lágy ízű, tiszta boros jegyekkel, 
de nem érezhető benne az a kesernyés utóíz és füstös aroma, amely a pörkölt szemekre jellemző. zöld kávé nagy mennyiségben tartalmaz klorogénsavat (CGA), amely egy erős antioxidáns és a koffeinnek köszönhetően nem veszít serkentő hatásából sem.
 Ajánlott azoknak: akik szeretik a pörköletlen kávét,  akiknek fontos a környezettudatos élelmiszerfogyasztás. akik kedvelik a lágy ízeket.
akik odafigyelnek a testsúlyukra 

 PURE GREEN TASAKOS KÁVÉ FM | AU15
2 490 HUF / 20 x 7 g 


VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN!

Comments