Online smiksuli


Egy jó smink hangsúlyozza, megeleveníti az arc kiemelendő részeit és tompítja, 
vagy eltünteti azon vonásokat, melyek nem tetszenek vagy bizonytalanná tesznek.Természetes sminkkel diszkrétnek, kihívó színekkel merésznek vagy 
kifinomultnak is tűnhetünk. Így külsőnket változtathatjuk attól függően, hogy milyen 
alkalomra készülünk.

Személyiségünktől függően a jó sminknél figyelembe kell vennünk a napszakot: 
a nappali, természetes fénynél általában jóval kevesebb festékkel érjük el megfelelő hatást,mint este, mesterséges fény mellett.


Milyen a jó smink?

Személyiségünktől függően a jó sminknél figyelembe kell vennünk a napszakot: a nappali, természetes fénynél általában jóval kevesebb festékkel érjük el megfelelő hatást,mint este, mesterséges fény mellett. Az is befolyásolja a sminkünket, hogy hova készülünk, milyen ruhát viselünk. 

Ha minderre gondosan odafigyelünk, csak éppen azzal nem vagyunk tisztában, hogy az arcbőrünkhöz, hajunkhoz és szemünkhöz milyen színárnyalatok illenek, nem fogjuk a legtöbbet kihozni önmagunkból. 

A megfelelő smink kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy értsük, milyen színárnyalatok valók nekünk; mivel érünk el eleven, egészséges és természetes hatást. A hozzád illő színekkel megalkothatod egyéni arculatodat. Kezdjük az alapoktól! >>>>>

Legyen saját illatod!

Az aroma - a boldogság pillanata, melyhez mindig visszatérünk és egész életünkben igyekszünk. 
Nincs nő, aki ne szeretné a parfümöt, de vannak nők, akik nem találták meg saját illatukat. Pedig illatunk már az első percben véleményt formál rólunk. Ezért fontos, hogy az életmódnak, évszaknak, alkalomnak és személyiségünknek megfelelő parfümöt válasszunk!

Reggeli ébredésünkhöz hozzá tartozik a zuhanyzás, fogmosás, és ha már megtisztogattuk 
magunkat, ideje illatosítani is! Parfümöt választani pedig nem is olyan egyszerű dolog. 
Lássuk, hogy miért! >>>>>

Comments