Hogyan használd a parfümöt

SOHA ne dörzsöld el a parfümöt- mert összetörik az illat és a melegtől elpárolognak az értékes illóolajok! Fújd messzebbről, így nem lesz szükség dörzsölésre. PARFÜM- 20% olajtartalom miatt, előfordulhat, hogy nyomot hagy a ruhán, bőrön- ezért tanácsoljuk, hogy ne a ruhádra fújd az illatot. Ilyenkor is "törhet" az illat és még nyomot is fog hagyni- a helyes megoldás, hogy fújjál magasba, a levegőbe, majd sétálj bele a permetbe!

Töménység- mennyiség: hogy az illatod ne menjen át olyan töménységű parfümfelhőbe, amely másokat irritálhat,
zavarhat, kevesebb több alapon, (hidd el miután tömény és valódi parfümről van szó) sokkal kevesebb is elég! 

Ráadásul szaglószervünk már rövid idő után hozzászokik az illathoz, és közömbössé teszi azt számunkra. Bár mi magunk nem érezzük az illatot, a többiek számára továbbra is érezhető- kérdezd meg, mielőtt emiatt ismételten befújod magad!

Legintenzívebben azokon a testrészeken érvényesül az 
illat, ahol a bőr a legvékonyabb és legmelegebb. Tehát csuklón, a könyök- és tárd hajlatban, valamint a fül mögötti apró területen. Eszerint fújd, hogy a legjobb illatélményt érhesd el! 

Nem előnyös más krémekkel együtt használni, hiszen 
a kozmetikumok is tartalmaznak illóolajakat, illatokat.
Az FM kínálatában számos olyan illat található, melyben megtalálható azonos illatban vagy illatcsaládban 
kiegészítő termék, testápoló, kézkrém, tusfürdő és deo 
is. Ha ezeket együtt használod illatod tartós, és 
harmonikus lesz!

FONTOS! Tudnod kell, hogy TESZTER tartósság tesztelésére a nem alkalmas, ugyan is az illatok a teszterekben higított EAU DE TOILETT töménységűek, (4-6% parfümolajat jelent!) melynek az a célja, hogy hamar érezni lehessen a parfüm valódi illatát! A PARFÜM töménység (minimum 20%) lassabban tárulkozik fel és hosszabban tart! 

A TESZTER használata: Teszteléshez nyisd ki és kenj a bőrödre belőle. Ne dörzsöld el, mert elveszti az igazi illatát! 5-10 perc elteltével szaglászd meg az illatot.

BÍZUNK BENNE, HOGY ÉLVEZETTEL ÉS ELÉGEDETTSÉGGEL FOGOD HASZNÁLNI TERMÉKEINKET!Comments