Aurile kávé

Az Aurile egy új márka az FM GROUP termékpalettáján, amely ötvözi a wellness termékek és az egészséges táplálkozás iránti igényeket.

Amerikai pörkölés

Az Aurile természetes kávéit helyben, Lengyelországban 210 °C-on keverik (körülbelül 20 percig), majd óvatosan légkeveréssel hűtikk le. A kávébabok pörköléssel nyerik el világosbarna színüket. Ezzel a felszínük szárazzá válik, ízük kiteljesedik és egyensúlyba kerül az édesség a kellemesen kesernyés savanyúsággal. Jól képzett kóstolóink biztosítják, hogy a pörkölés-szárítás eljárás tökéletes legyen.

A kávé forgalma a globális piacokon a második helyen áll. Emberek milliói számára szerte a világon ez az aromás ital  a kikapcsolódás és öröm forrása.  A felémérések szerint, mintegy két és fél milliárd csésze kávét fogyasztanak el a világon naponta. Reméljük. rengeteg rajongója lesz  az FM GROUP által forgalmazott csodálatos italnak!

100% Arabica

Minden Aurile Excellence kávé válogatott Arabica kávészemekből készül  (Coffea arabica). Az íz kiválasztásához a klasszikus afrikai Arabicát használtunk, főként Mocha kávébabot. Specialisták a Mocha-t azon kevés  kávéfajtákhoz sorolják, melynek különleges íze nem kíván további adalékanyagot. Íze zamatos és nemes: kiegyensúlyozott, bársonyos, melyhez enyhe virágos  jegy párosul.


Comments