Låna pengar med SMSlån

snabblån, smslån och mobillån 

 Det finns många sätt att låna pengar, vi kommer kort beskriva några av sätten så du kan se om det är något för dig och i så fall söka vidare om det.

Vi börjar med snabblån och då först och främst mobillån och smslån men även lite om telefonlån. Alla 3 lån är besläktade med varandra och kan lätt tas av alla.

Mobillån
Om du vill ha ett snabbt lån är mobillån det självklara, går mycket snabbt och smidigt att ta och du gör det enkelt via din mobil genom att skicka ett SMS. Mobillån har blivit mycket populärt på sistonde men många har satt sig i ekonomiska kriser på grund av det.

SMSlån
Är egentligen samma sak som ett mobillån fast kan endast tas via SMS. För att ta ett SMSlån letar du upp en bank som kan erbjuda denna tjänsten, smsa ditt personnummer och bankkonto till ett nummer så får du pengarna direkt om du blir beviljad.

Telefonlån
Ett telefonlån är lite mer avancerat sätt att låna pengar, du ringer ett nummer och får prata med en riktigt bankman, detta är en blandning mellan ett vanligt lån och ett mobillån. Ett bra sätt att låna pengar för den ljusskygge.

Andra bra guider:
Låna pengar till boende
Lån utan jobb