Agenda‎ > ‎

TANTRACEREMONIE MET SACRED CACAO

TANTRACEREMONIE MET DE HART-HELENDE KRACHT VAN SACRED CACAO.

WAT
In deze ceremonie op tweede pinksterdag, gefaciliteerd door Yama en Asim (NL), creëren we een Sacred Space met elkaar, waarin we met behulp van Cacao als medicijn ons hart openen en met tantrameditaties in een diepe en helende verbinding gaan met elkaar.

De Cacao die we gebruiken is een oervariëteit uit Guatemala die volledig biologisch en eerlijk gekweekt en verwerkt wordt, en door de Cacao sjamaan van het Atitlanmeer wordt uitgezocht en verdeeld. Ze draagt een heel sterke energie. Onder invloed van 40 gram Cacao gemengd in een thee van verwarmende specerijen openen we de verbindende cirkel en creëren we ruimte voor wie we echt zijn. Cacao als hartmedicijn.

Vervolgens nemen Yama en Asim je mee in mooie tantrische meditaties waardoor je je diep met elkaar kunt verbinden.

NB:
* Dit is een safe event, met kleding aan.
* De voertaal van de ceremonie is Nederlands en/of Engels

VOORBEREIDING
Gelieve op de dag zelf geen niet te zwaar te eten (fruit, salade, smoothie, soep) en geen koffie en/of alcohol te drinken zodat je energie ten volste beschikbaar is voor de ceremonie.

AANVANG
Vanaf 14.30 ben je welkom voor een kop thee en om je plekje klaar te maken (neem hiervoor iets lekkers mee om op te zitten, zoals een schapenvacht, kussen en eventueel een dekentje).
De ceremonie begint om 15u en eindigt rond 19u.

POTLUCK MAALTIJD
Achteraf is er een vegetarische potluck. We willen je vragen om hiervoor iets (vegetarisch) mee te brengen om te delen. De rest van de avond is er ruimte voor muziek, expressie en samen zijn, als het weer het toelaat bij een heerlijk vuurtje buiten.

KOSTEN
Wij vragen voor deze ceremonie een bijdrage van 50 euro per persoon. Je kunt blijven slapen. Door wat langer in de 'space' the blijven, krijgt je lichaam de tijd om alles wat er wakker geworden is in jou tijdens de ceremonie in je bewustzijn te integreren. Dit kost 10 euro pp extra, incl. ontbijt. Breng je eigen dekens/slaapzak en handdoek mee.

SLAAPMOGELIJKHEDEN
- Lekker buiten in je eigen tent
- Binnen in het huis

RESERVERING
Voor dit event is het nodig een reservering te maken via asimsacredfire@gmail.com
Na het overmaken van de aanbetaling (20 euro + evt 10 euro voor overnachting) is je plek gereserveerd. De overige 30 euro graag gepast en contact bij aankomst.

BETALINGSGEGEVENS
NL17INGB0007088474 / BIC INGBNL2A tnv ML Voorhorst ovv. Cacao + je naam + datum (16-5)

Voor alle verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

YAMA - ActWild
yama@actwild.nl |
www.ActWild.nl | +31-6-24609056

ASIM - Sacred Fire
asimsacredfire@gmail.com | Sacred Fire | +31-6-41225073

ANNA-MARIA - Bella Lumina
annamariamergaert@gmail.com |
www.floweringlove.be | +32-474-414440

Hartegroet,
Yama, Asim en Anna-Maria

YAMA & ASIM
Yama en Asim (NL) hebben beiden een eigen achtergrond met rituelen en zijn er ten diepste mee verbonden. Yama als Sacred Womb Keeper, tantramasseur en transformatiecoach en Asim als Sacred Fire Keeper van vuurceremonies, rituelen en zweethutten. Samen geven zij rituelen rond het vuur. Tantrarituelen, womb blessings, vuurceremonies en andere events die je verbinden met het ritme van de natuur, jouw natuurlijke stroom en je innerlijk vuur. Ook geven ze helende retraites rond de thema’s zintuigen en the Divine Feminine & Divine Masculine.

Deva Yama begeleidde reeds op jonge leeftijd rituelen, vrouwengroepen en -retraites, waarin ze vrouwen uitnodigde om diverse aspecten van het vrouw-zijn te ontdekken en integreren. Ze woonde een aantal jaar in Afrika waar ze o.a. onderzoek deed en deelnam aan talloze rituelen. Ze werkte als theaterregisseur en fysiek theaterdocent met verschillende doelgroepen en begon later haar massagetherapie- en transformatiecoaching praktijk. Als tantrica is het begeleiden van groepen om mannen en vrouwen dichter bij elkaar te brengen haar op het lijf geschreven.

Asim heeft zich volledig toegelegd op de spirit van het vuur. Als Sacred Fire Keeper verzorgt hij op een gewijde manier het vuur bij de rituelen, de vollemaanstipi, zweethutten en op spirituele festivals. Daarnaast brengt hij als ecologisch architect het vuur en sacredness in de leefomgeving.
Samen met Yama is hij intensief bezig met tantra.

Comments