Agenda‎ > ‎

TANTRA, AYURVEDA, KUNDALINI en OPSTELLINGEN

TANTRA, AYURVEDA , KUNDALINI EN OPSTELLINGEN

Vrijdag 31 mei van 13u30 tot 17u30

 

Tantra en Ayurveda hebben dezelfde wortels, namelijk de Veda’s.

 Anna-Maria Mergaert legt uit wat Kundalini Energie is en wat het belang ervan is vanuit de visie van Tantra. Het is onze natuurlijke basisstroom waaruit we zijn geboren. De bedoeling is dat deze energie opstijgt doorheen twee kanalen langs de ruggengraat waardoor een derde kanaal wordt geopend. Dit brengt ons naar Heelheid, Eenheid, Verbondenheid en een diep gevoel van Welzijn. Kerk, opvoeding en maatschappij hebben ervoor gezorgd dat we er ons hebben van hebben afgesneden met alle gevolgen van dien. Nu is de tijd gekomen om alle ladingen zoals taboe, misbruik, schuld en schaamte los te laten zodat deze energie weer vrij kan stromen. Anna-Maria legt uit met welke tools Tantra werkt.

 Lies Ameeuw vertelt over Kundalini binnen de Ayurveda. Kundalini wordt in de  Ayurveda gezien als kostbare levensenergie. Levensenergie die we een stuk meekrijgen via de moeder en ook zelf aanmaken. Wat vertelt deze energie over de voorouders, en wat is de bedoeling van deze energie, wat is het effect op onze gezondheid, ons hart en ons bewustzijn. Lies vertelt over hoe we deze energie kunnen vermeerderen met Ayurveda en hoe we er zorg voor kunnen dragen.

 Daarna zullen we onder begeleiding van Lies Ameeuw onze Kundalini Energie via Opstellingen exploreren. Wat maakt dat deze energie niet stroomt in jou? Wat maakt dat deze energie soms overweldigend is? Wat maakt dat deze energie schaamte met zich meebrengt? Wat maakt dat we die energie geheel of gedeeltelijk achterlieten?

 

Van harte welkom op deze boeiende namiddag!

Dankbaar voor deze bijzondere samenwerking 

met als doel meer bewustzijn en heling te brengen rond dit thema!

Lies en Anna-Maria

 

BIJDRAGE

40€ (drank en versnaperingen inbegrepen)

 

LOCATIE

FLOWERING LOVE VUURTEMPEL

Varendreef 1

8020 Hertsberge

 

DOOR WIE?

Lies Ameeuw

Ayurveda en Opstellingen

www.lies-ameeuw.com

 

Anna-Maria Mergaert

Tantra

www.floweringlove.be

 

GRAAG INSCHRIJVEN VOORAF

Anna-Maria Mergaert

annamariamergaert@gmail.com

0474/ 41 44 40

 

 

 

 

Comments