TRÆN TIL COPENHAGEN HALF MARATHON MED FLØNG KONDI

FLØNG KONDI tilbyder i samarbejde med DGI og Dansk Atletik Forbund (DAF) et skræddersyet træningsforløb mod Danmarks nye internationale halvmaraton; Copenhagen Half Marathon, i daglig tale Copenhagen Half. Copenhagen Half er en udløber af sidste års VM Halvmaraton, der blev en gigantisk succes, og arrangørerne bag VM arbejder nu på at Copenhagen Half bliver noget, der kan måle sig med VM.

Rammerne er der i hvert fald også i år. Ruten bliver flad og hurtig, og selvfølgelig helt afspærret for anden trafik, og den bringer de op mod 20.000 deltagere gennem både Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Enghave, havnefronten og Indre by. Undervejs passerer løberne en lang række af de mest markante steder og attraktioner i byen, og mon ikke vil ruten atter vil blive omkranset af en mangetusindetallig tilskuerskare, der hepper både verdenseliteløbere og motionister gennem byen til en uforglemmelig oplevelse?

Samarbejdet betyder, at FLØNG KONDI fra starten af maj tilbyder et særligt forløb med Copenhagen Half d. 13. september. For en pris på kr. 350,- tilbyder vi tre ugentlige fællestræninger specifikt rettet mod Copenhagen Half udviklet af DAFs motionskonsulent Thomas Nolan, ligesom man i perioden også kan benytte sig af klubbens øvrige tilbud på linje med alle andre medlemmer, få supplerende programmer til træning på egen hånd og høre et foredrag rettet specifikt med Copenhagen Half.

Vi har også et pakketilbud, hvor man for en samlet pris på 700,- også får et startnummer til løbet (startnummeret koster 450,-).

Vi træner tirsdage og torsdag kl. 18.00 samt lørdage kl. 9.00.

Tirsdag foregår træningen fra vores klubhus, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene

Torsdag og lørdag løber vi fra Hedehusgården, Brandhøjgårdsvej 2, 2640 Hedehusene

Vi afholder informations-aften om forløbet torsdag den 23. april kl. 19.30 i kantinen på Fløng Skole, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene. Alle er velkomne, det er helt uforpligtende, og her vil vi fortælle mere om os selv og forløbet.

Første træningsaften er tirsdag den 5. maj kl. 18.00

Nærmere oplysninger kan fås ved at kontakte Charlotte Fabrin telefon 28 86 00 48 eller Peter Hansen tlf. 20 27 06 61 eller pr. mail til fabrincharlotte@gmail.com eller peter_hansen@email.dk

Ønsker du allerede nu at tilmelde dig, kan du gøre det her

Et af de spørgsmål vi bliver mødt med, er spørgsmålet om hvor god skal man være, for at deltage i forløbet og gennemføre Copenhagen Half.

Her er vores svar:

Når FLØNG KONDIs tilbud starter op den 5. maj, er der 4½ måned til løbet, og derfor anbefaler vi, at du i forvejen træner mindst 1-2 gange om ugen og kan løbe 4-5 km. Kan du det, og har du mod på en halvmaraton, hjælper vi dig godt igennem. Men forløbet er også beregnet til løbere, der træner mere og kan løbe længere, og det er netop en af fordelene ved at løbe med os; Vi har erfaring med at tilrettelægge træning til løbere på flere niveauer og har trænere, der kan rådgive hver enkelt og løbere der kan udfordre DIG. Og så har vi har et fantastisk godt sammenhold i vores klub og en masse sociale arrangementer, så vi tror og håber du bliver hængende også efter Copenhagen Half.