2012

Klubmesterskab 11. september 2012

Klubmesterskabet blev igen i år et tilløbsstykke, idet ikke mindre end 80 klubmedlemmer deltog.

Nogle deltog i løbet og andre havde meldt sig som hjælpere.

Vejret var gråt men det holdt nogenlunde tørvejr. Heldigvis har Roskilde Skiklub lavet en tilbygning til en ny pistemaskine, og da maskinen ikke er købt endnu var der god plads til alle 80 i tilbygningen.

Vi startede med det sædvanlige gruppebillede hvorefter vi sendte power walkerne afsted på de 6 km.

Kl. 17.30 blev alle løbere sendt afsted, flot at se de mange løbere begive sig ud på ruten og dejligt at se så mange børn.

Da løbet var veloverstået gik Anne i gang med det store arbejde det er at finde Årets Klubmester, og efter at alle de sultne deltagere havde nydt burgere og pølser samt vin fra HEKA Dental (Brian) kom det spændende øjeblik hvor Årets Klubmester skulle kåres.

Nr. 3 blev David Hansen på 10 år der havde forbedret sin egen tid fra sidste år med hele 15 %

Nr. 2 blev Kristian Møller Madsen på 15 %. Kristian havde forbedret sin tid med hele 17 %

Samtidig skal det bemærkes at Kristian den 9. september løb sit først halvmarathon i tiden 2.01.29. Stor tillykke med begge præstationer Kristian.

ÅRETS KLUBMESTER blev Lotte Rye Wæde der havde forbedret sin egen tid med hele 39%

Efter kåringen var der lagkage til alle.

STOR TAK TIL HJÆLPERNE Annette Jespersen, Elvi Poulsen, Erik Skou, Ritva Sørensen, Stefan Andersen og ikke mindst Anne Bay uden jeres store hjælpe kunne vi ikke gennemføre klubmesterskabet.

Nogle af klubbens medlemmer har i årets løb gjort et stort arbejde og de fik hver overrakt en flaske vin

Steen Wæde for at have startet juniortræning der er blevet en stor succes – også her hjælper Kristian

Tina Steinbach og Bitten Pedersen for deres altid positive måde at være på, deres gode humør og at de hele sommeren har stillet op som frontløbere for klubbens nybegyndere.

Jesper Søndergaard Jensen for en ny flot hjemmeside til Fløng Kondi samt fordi han har påtaget sige det store arbejde med at skaffe sponsorer både til Hedelandsløbene, Bjergløbet og Fløng Kondi

Benny Bay fik en flaske vin for at være årets fighter. Trods store løbeproblemer møder Benny alligevel op og deltager i bl.a. Glostrup Parkstafet med et stort smil.

Direkte link til billeder : https://picasaweb.google.com/102295405318587004210/Klubmesterskab110912?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJj237W424nz9QE&feat=directlink

Hvis der ikke er angivet en forbedring skyldes det, at du ikke deltog i klubmesterskabet sidste år.

Dette vil - hvis det kan laves indenfor rimelighedens grænser - blive ændret næste år, så du kan springe et år over og alligevel deltage i klubmesterskabet.