6. marts 2016

HEDELANDSLØB SØNDAG DEN 6. MARTS 2016

108 løbere og powerwalkere deltog på en overskyet dag med sne og slud og kun et par graders varme. Alligevel var det fint løbevejr da der ingen vind var.

Ny rekord på 3 km powerwalk. Elias Kjelin Amstrup på 10 år, forbedrede den nuværende rekord fra december 2009 med 14 sekunder. Elias gik de 3 km i tiden 25.18 - STOR TILLYKKE TIL ELIAS.

Har du rettelser til resultatlisten så send en mail til jesper.sondergaard.jensen@gmail.com

TAK FORDI I KOM OG VAR MED

PÅ GENSYN TIL NÆSTE HEDELANDSLØB SØNDAG DEN 3. APRIL 2016

Bliv medlem af vores facebookgruppe https://www.facebook.com/Hedelandslob og få besked når resultatlisten er klar. Eller læs mere om løbet på hjemmesiden www.flongkondi.dk under Hedelandsløb

Tilmeld dig vores nye løb Hedelands Naturtrail med udfordrende ruter i terrænet i Hedeland. Mål og start fra Hallen i Tune. Læs mere på http://www.naturtrail.dk/ eller bliv medlem af facebookgruppen https://www.facebook.com/HedelandsBjerglob/. Tilmelding til løbet www.events4u.dk.

Hvis du vil se de nye Naturtrail ruter er du meget velkommen. Lørdag den 12/3 mødes vi på parkeringspladsen ved Naturlegepladsen og løber ca. 12 km. Lørdag den 19/3 kl. 9.00 mødes vi på parkeringspladsen ved Tune Hallen og løber ca. 10.7 km. Begge dage giver vi morgenbrød efter løbet. Husk selv kaffe/te og skiftetøj. Du skal kunne løbe 10 km i terræn for at deltage. Der er inddeling i grupper efter hastighed.