René Leisted

René Leisted Årets løber 2017

ÅRETS LØBER 2017 RENÉ LEISTED

René har været medlem af Fløng Kondi siden 1. november 2010, og er en af klubbens trofaste medlemmer, der som regel møder op til løbetræning flere gange om ugen, selv om han bor på Amager.

René er en rigtig hyggelig person at have med til såvel træningsture, motionsløb og sociale arrangementer og har sammen med Elisabeth deltaget i mange af klubbens ferieture i både ind- og udland.

René har gennem tiden løbet flere maratonløb, adskillige halvmaraton og masser af andre løb. Når Rene selv er kommet i mål, løber han ofte tilbage på ruten og hjælper klubkammerater i mål – også selv om han måske burde spare sig selv på grund af småskader.

René er også en meget flittig fotograf til forskellige løbearrangementer og tager gerne billeder ude på løberuten – hvor han selvfølgelig også selv deltager i løbet. Det har alle i klubben stor glæde af, når han efterfølgende lægger billederne op på klubbens Facebookside.

Flere gange har René sammen med Elisabeth arrangeret morgenbrødsløb på Amager Strand med efterfølgende mulighed for en dukkert samt morgenbrød og hygge.

De sidste par år har mange fra klubben deltaget i kvindeløbet i Amager Strandpark og efterfølgende været til grill og hygge hos René og Elisabeth.

René yder gerne en ekstra indsats for klubben. Senest er han til et DGI Crossløb mødt op en time før alle andre for at hjælpe med at uddele reklamer om Hedelands Naturtrail.

DER VAR STÅENDE BIFALD FRA KLUBBENS MEDLEMMER.